Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 511.
-
παιδια σε Redmi_Note_2 η αρωμα κανει bootloop ??? η xtrv κανει bootloop ??? η και η δυο ??? δοκιμασατε με factory reset ???
-
@amalag ισως ειναι η Recompile rom
-
@redSparrow δεν εγινε κατι .αλωστε εμενα δε μου πεφτει λογος υπαρχουν αλλοι..απλα το λεω για να μην μπερδευομαστε ..ολα οκ...
-
@redSparrow εχω γραψει πιο πισω αλλα εσυ δεν το ειδες και γραφεις και δω....
-
@saher3225 developer rom πρεπει να εχεις για να βαλεις ΑΡΩΜΑ .οχι stable.το twrp.img μπορεις να το εγκαταστησεις και με το Official TWRP App απο το playstore.και δεν ξαναπερνας stable κατευθειαν ARΩMA...
-
@em56464 αυτος δεν εχει θεμα... η rom εχει θεμα αν διαβασεις θα καταλαβεις
-
@billucky πηγαινε στο adblocker και καντο παλι ενεργο το login
-
Παράθεση από user_1024: “Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα στην lockscreen στην επανεκκίνηση. Τί πρέπει να κάνω. Μόνο μην μου πείτε πάλι για Full Wipe. Έχω επαναφέρει πάνω από 100 εφαρμογές ” εχεις προβλημα με τα Permissions απο το Titanium πρεπει να κανεις fix... δοκιμασε αυτο παρακατω....ή κανε μια αναζητηση σε αυτο,,,πατησες το κουμπι [ im feeling lucky ] ? google system uids inconsistent η αυτο [GUIDE] How to fix "Inconsistent System… | Samsung Galaxy Note II GT-N7100, N7105
-
@foivos ...εκανες αυτο που σου ειπε ο --->>> @dfoust Πήγαινε κλείδωμα οθόνης - προχωρημένες ρυθμίσεις - κλείσε το πρόληψη ατυχών κλήσεων.
-
@akantzis τελικα το θες η θα το διαγραψεις? αν το κανεις απο twrp θα σου ζηταει παλι ενημερωση .θα πρεπει να βαλεις την τελευταια εκδοση του supersu.zip απο twrp...την τελευταια εκδοση κατεβασε την απο εδω SuperSU Download
-
Παράθεση από akantzis: “και με το su?? ” εγραψα πιο πισω
-
@akantzis Έτσι πρεπει να είναι εισαι οκ το playstore αν δε θες να το κανεις install ...μπες στην εφαρμογη και κανε πληρης καταργηση προσβασης root unistall
-
@cacau το twrp ειναι μεσα στην rom καντο εξαγωγη....που ειναι στη διαδρομη του zip... \xiaomi-miui-hellas\recovery\twrp.img
-
εγω εβαλα αυτο που ειναι στη διαδρομη του zip xiaomi-miui-hellas\recovery\twrp.img..μιλαω για την αρωμα 7.9.7
-
το TWRP που πρεπει να γινει εγατασταση στο BOOT ? η στο RECOVERY ? εγω το εκανα στο RECOVERY...
-
@deltaman @hcross εχετε εγκαταστησει το twrp Που ειναι καταληλο για την ARΩΜΑ ?
-
παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με της miui 9 ? εχει μπει καποιο κλειδωμα απο την μαμα xiaomi .δεν μου παιζει της εφαρμογες απο το ιντερνετ τα apk εγκαταστω κανονικα μου βγαζει εικονιδιο ..μολις παταω να ανοιξουν αναβοσβηνει και παπαλα αυτο ηταν ...τι να εκαναν ?
-
@yansta αφου ειπαμε εχει προβλημα η rom.δεν ειναι θεμα λαθους
-
@blackm76 κοιτα εδω tapatalk