Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 511.
-
Παράθεση από cacau: “Έβαλα κι εγώ την ARΩMA miui 9 αφού προηγήθηκε factory reset και wipes μια και προερχόμουν από stable. Όλα δείχνουν καλά προς το παρόν, τώρα περνάω και xposed, αν κάτσει κι αυτό είμαστε εντάξει... ” ποια xposed βαζεις ???και σε τι χρησιμεύουν ?? Έβαλα κι εγώ την ARΩMA miui 9 με factory reset - wipes,, ΑΑΑααα και ενα καλο ακομη τωρα το βλεπει στα win7-x32 ,,παλιοτερα δεν το εβλεπε και το ξερα οτι φταιει το rn2 και οχι το λαπτοπ---[[[ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ===στην δικια μου περιπτωση δεν …
-
σε Redmi_Note_2 μετα απο wipes και factory reset ,,μπηκε η ΑRΩΜΑ ολλα οκ εκανα και restore ολλα ρολοι...βεβαια μου εκανε κατι κολπα και δεν την πηρε με την πρωτη κολησε στο MI το εσβησα κρατωντας το παουερ,,μπηκε twrp εκανα custom instal και good...thanks στα παιδια του φορουμ !!!
-
Παράθεση από Solon: “καλησπέρα έχω το mido με global 7.9.7 .Να βάλω την XTRV ή δεν έχουν μεγάλες διαφορές; ” πρεπει να στο πει καποιος που εχει δοκιμασει και της δυο μαζι....!!!!
-
Παράθεση από proskopos: “καλημερα και καλη εβδομαδα για redmi note 2 εχει δυο download link και το ενα εχει το ονομα kate τι σημαινει? επισης εγω που ειμαι σε stable 8.5.2.0 για nα βαλω αυτες μπαινω σε revovery και κανω full erase? ” το ενα ειναι ή αρωμα xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V9_arΩma_7.9.7.zip και το αλλο η xtrv ...θελει factory reset για να μπει η developer
-
σε redmi note 2 εχω stable xtrv 8.5.2 πρεπει να κανω factory reset ?και τι αλλο ακομη ?ευχαριστω...
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από derveni: “Σου το λέει δεν έχεις επαρκή χώρο στην κάρτα σου ” Εγω αυτό το διάβασα, εσύ διάβασες που έγραψα ότι έχω άπειρο χώρο είτε στην εσωτερική μνήμη, είτε στη microsd ” για βαλε την XTRV & ARΩMA 7.9.7 ROM...ή δεν βγηκε για το δικο σου ?
-
Παράθεση από MANVLIS: “Σχετικά με το πρόβλημα που είχα, ότι δεν έβλεπε την sd το κινητό, πριν αλλάξω ή ξαναπεράσω τη rom αγόρασα μία άλλη Sd, αυτές που βγάζει το πλαίσιο. Την πρώτη ημέρα που την έβαλα είχε την ίδια συμπεριφορά, αλλά την επόμενη και 2 ημέρες τώρα που την έχω λειτουργεί άψογα. Θα δω πόσο θα κρατήσιε και ενημερώνω. ” sd card class 10 να παρεις....
-
Παράθεση από agmg: “δεν έχω φλασάρει SU είπα να δοκιμάσω λίγο καιρό χωρίς να το κάνω root ” δεν νομιζω να φταιει κατι το root...
-
για να βαλω global stable πρεπει να κανω factory reset ? superuser θα εχω σε global ?
-
Παράθεση από Xristos1980: “Παράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από Xristos1980: “EDIT: Τώρα είδα που λες ότι είναι η δεύτερη. Δεν ξέρω το γίνεται σε αυτή την περίπτωση. ” ” Θα το δούμε όταν ξεκινήσω να κάνω τη διαδικασία! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ο πρωτος κωδικος ειναι επιβαιβαιωση για να δει αν ειστε εσεις οχι για ξεκλειδωμα...μην μπερδευεστε ...72 ωρες αναμονη και μετα...
-
τι εβαλες κιάλαξε το modem 8.5.2?
-
επανερχομαι στο προηγουμενο... ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν !!!-Στο κινητο περάστηκε με επιτυχία stable 8.5.2 στο redmi note 3 hennessy official κινεζικη,,, με το XiaoMiTool-XMT_0.4.0.1...την τεταρτη θα με αφησει να το κανω unlock. το κινητο εγινε unlock με το miflash_unlock Στο κινητο περάστηκε με επιτυχία xtrv stable 8.5.2 ελληνικη.Το μονο μου εβγαλε error στο twrp log αυτο εδω [ failed to mount 'oem' (invalid argument) ] τι ειναι αυτο ?
-
μπα μην αγχωνεσαι τζαμπα η μπαταρια φταιει πεφτει με το χρονο και φθειρεται...