Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 511.

• Παράθεση από ChiLongQua: “Η 8.5.2 με διαφορά η χειρότερη ρομ που έχω δει. Τρομερά κολλήματα σε όλες της εφαρμογές σε κινητό που πήγαινε σφαίρα στην V7. Τερματίζει μόνο του εφαρμογές, κολλήματα σε youtube, chrome, facebook... παντού. Γενικά το κινητό εκεί που δεν κολλούσε πουθενά ξαφνικά τώρα έγινε άχρηστο και κουραστικό στην χρήση... Μακρυά. ” απο οτι βλεπω εχεις Xiaomi_Redmi_Note_2...εμενα παει σφαιρα με 8.5.2 ...κατι δεν εκανες σωστα,,,ξανακοιταξετο,,,εισαι ο μονος που το λες αυτο...

• Παράθεση από Akisz750: “καλησπερα αν γνωριζει καποιος εχω παρει εγκριση απο xiaomi για bootloader.(you have been granted the permission to unlock your device mi account...)ελεγε το μηνυμα στο κινητο.εχω βαλει την developer rom απο εσας (λινκ) και οταν παω να επιλεξω το πακετο ενημερωσης μου γραφει αδυναμια επαληθευσης πακετου ενημερωσης.και σταματαω εκει. αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα αφανταστα.ευχαριστω ” πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσεις ,μετα να βαλεις twrp και μετα να βαλεις ελλην…

• να ρωτησω και γω ? απο stable 8.5.2 κινέζικη ξεκλειδωνει το bootloader ? ή θελει developer κινέζικη ? ευχαριστω...και κατι αλλο απο οτι καταλαβα, το Hennessy δεν μπαινει παντα σε twrp mode ?;Ή δεν μπαινει καθολου twrp mode ? και αν θελουμε να εγκαταστησουμε zip αρχεια π.χ. το supersu.zip τι κανουμε ?αφου δεν μπαινει σε twrp mode...

• Παράθεση από hajis: “Παράθεση από hajis: “Καλησπέρα, κατέβασα την τελευταία rom για το note 3 pro αλλά μέσα στον φάκελο δεν έχει το SuperSU για να το κάνω install, ξέρει κανείς τι παίζει; ” Υπάρχει κάποια απάντηση σε αυτό που ρωτάω ; ” κατεβασετον απο εδω SuperSU Download

• Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν την κάνεις σε fastboot mode αλλά με σβηστό το τηλέφωνο και sp flash. Υπάρχει και οδηγός στο γενικό ευρετήριο που θα σε βοηθήσει. ” ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν !!!-Στο κινητο περάστηκε με επιτυχία stable 8.5.2 official κινεζικη,,, με το XiaoMiTool-XMT_0.4.0.1...την τεταρτη θα με αφησει να το κανω unlock.Δε πιστευω να εχω προβΛημα που εχω stable αντι για developer??? ”

• το μονο που δοκιμασα με το fastboot σε spflash.ευχαριστω θα δοκιμασω και θα σου πω...

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν την κάνεις σε fastboot mode αλλά με σβηστό το τηλέφωνο και sp flash. Υπάρχει και οδηγός στο γενικό ευρετήριο που θα σε βοηθήσει. ” οκ μου δινεις λιγο το λινκ απο αυτη τη μεθοδο...ευχαριστω

• μηπως στο rn3 mtk που πηγα να περασω την developer .φταιει οτι το εχω σε λειτουργια πτησης?και δε κανει download την rom σε fastboot

• Παράθεση από venioni: “@Antonios Gagas δοκιμασετο mipcsuite για να περάσεις official rom Στάλθηκε από το i15-TFL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γινετε αυτο ??? αφου το κινητο εχει rom unofficial τωρα....να δοκιμασω Recovery ROM ???

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Περνάς πρώτα μια επίσημη China Developer fastboot ROM με SP-Flash Tool, και αν έχεις Mi Λογαριασμό με ενεργή άδεια, ξεκλειδώνεις. Αλλιώς κάνεις αίτηση. Δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις με unofficial ROM. ” παω με αυτη [hennessy_images_7.5.25_20170525.0000.00_5.0_cn_88ab2a834d] China Developer fastboot ROM με SP-Flash Tool ,,, και δεν περναει η rom μενει στο download και δεν κανει τιποτα αλλο..εχει την rom unofficial 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ)..τι αλλο να κανω ???δοκιμασα σε…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν φαίνεται τίποτα ” κανε μια επανεκινηση υπολογιστη και κινητο...

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Περνάς πρώτα μια επίσημη China Developer fastboot ROM με SP-Flash Tool, και αν έχεις Mi Λογαριασμό με ενεργή άδεια, ξεκλειδώνεις. Αλλιώς κάνεις αίτηση. Δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις με unofficial ROM. ” ok εχω Mi Λογαριασμό ειχα ξεκλειδωσει ενα redmi note 4..ισχυει?

• εχω το redmi note 3 Hennessy mtk ενος φιλου και εχει unofficial 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ) πως ξεκλειδωνω το bootloader ?? οπως λεει στην πρωτη σελιδα ?αυτο ακολουθω? ευχαριστω...

• ξερει καποιος γιατι δεν λειτουργει ο ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ στην 8.5.2 ? δεν κανει ανανεωση να βρει ολες της συσκευες .και μενει σε καμια δεκαρια ολες ολες...

• GR_Macedon Αντώνη το επίθετο είναι Γκάγκας ή Γκαγκάς. Ρωτάω μήπως έχουμε κάποια σχέση. Γκάγκας εγώ. Antonios Gagas ΟΧΙ εγω λεγομαι ΓΆΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ..... wink.png thumbup.png cool.png απλα στα αγγλικα δεν υπαρχει Γ αλλα G [ΓΚ] δηλαδη ..τι να κανουμε...χαχαχαχαχαχααχα!!!

• MIUI_ART Λάθος... Μπορεί να βάλει την official Global developer (Beta) MIUI 9 ROM, και όχι την Ελληνική. biggrin.png Antonios Gagas οκ ευχαριστω !!!!

• δηλαδη για να καταλαβω οποιος εχει global developer και κλειδωμενο bootloader μπορει χωρις να ξεκλειδωσει...να βαλει xtrv ελληνικη miui 9 developer ??? ή κανω λαθος...

• μπορούμε να φτιάξουμε XTRVAroma ROM Ελληνική ?

• Παράθεση από crapatzi: “Εχω προβλημα με το default calendar. Κατεβασα την εφαρμογη Google Calendar και δουλευει ok. ” ξαναβαλε μια φορα απο πανω την xtrv stable 8.5.2.0 χωρις factory reset. αν δεν φτιαξει ...και συνεχιση τα ιδια κανε αυτα που γραφω διεγραψε το playstore και το Υπηρεσίες Google Play...κανε επανεκινηση εγκατεστησε ξανα το playstore και το Υπηρεσίες Google Play αυτο που ειναι σε [248] 11.5.05 (248-163818272) August 4, 2017 και κοιταξε αν δουλευει ... ας κανει Συγχρονισμο.... στο go…

• εχει κατι μερες δεν μου κανει συγχρονισμο το ημερολογιο μανισιο ...ξερει καποιος τι πρεπει να κανω δοκιμασα παρα πολλα...αλλα τιποτα ??? ```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````` ok βρηκα την λυση διεγραψα το playstore και το Υπηρεσίες Google Play...εκανα επανεκινηση εγκατεστησα ξανα το playstore και το Υπηρεσίες Google Play αυτο που ειναι σε [248] 11.5.05 (248-163818272) August 4, 2017 και δουλευει κανονικα...