Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 553.
-
Παράθεση από geoanto555: “Εννοείται επανακκίνιση-αλλαγή θύρας... κλπ. Από που το έχεις πάρει το κινητο? ” Εκανα επανεκκινηση και αλλαζω θυρα.....Απο Geekbying =============== Δεκ 6th 2016, 8:09pm =============== Τιποτα .........παλι τα ιδια ακριβως =============== Δεκ 6th 2016, 8:32pm =============== Αλλη καμια ιδεα εχουμε παιδια;
-
Παράθεση από NasDriver: “@johnjor, προσωρινά μην το μονώσεις, το ρεύμα είναι ελάχιστο...δεν έχεις πρόβλημα. Να έχεις ανοικτή την διαχείριση συσκευών του υπολογιστή και να κοιτάς τις θύρες COM...όταν εμφανιστεί σαν QDLoad 9008 μπορείς να κάνεις Flash με το miflash μία fastboot. ” =============== Δεκ 6th 2016, 7:00pm =============== Αφου το κρατησα αρκετη ωρα οπως ειπατε γυρισε πρωτα στο Μι και μετα στην φορτιση,και αρχησε να μην το βλεπει στην διαχειρηση συσκευων και μετα μου εκανε συνεχεια επανα…
-
Παράθεση από NasDriver: “Επειδή έχει ξεφύγει το πράγμα με την βοήθεια που προσφέρουμε ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ σου λέμε να φτιάξεις καλώδιο deep flash cable και δεν το κάνεις... Δικιά σου συσκευή, εσύ δεν ασχολείσαι, εσύ θα μείνεις χωρίς συσκευή... Μην ζητάς και τα ρέστα...Συν Αθηνά και χείρα κίνει...φίλε μου... ” Ευχαριστω για την βοηθεια
-
Παράθεση από derveni: “@johnjor Δεν είπα αυτό μην το μπερδεύεις, μην απαντάς με θυμό, και στείλε μήνυμα είπα αν δεν το καταφέρεις να το στείλεις στην Λάρισα, δεν γίνεται αλλιώς εσύ μόνο το courier θα πληρώσεις. Η βοήθεια είναι και θα παραμείνει δωρεάν σε όσους την ζητούν. ” Αστο ρε φιλε καταλαβα.............Δεν χρειαζεται ευχαριστω
-
Παράθεση από derveni: “Ποτέ δεν αρνήθηκα βοήθεια σε κανένα αν και ο @demakhs έσπευσε να κάνει like, αν δεν το καταφέρεις με την βοήθεια των παιδιών, στείλε μήνυμα ώστε να σου πω που να μου το στείλεις στην Λάρισα ώστε με το deep flash cable να το επαναφέρουμε. Παιδιά μην μας την λέτε γιατί έχουμε και δουλειά αλλά και προσωπική ζωή. Τέλος πάντων δεν σε μαλωνω, προσπάθησε με τα παιδιά και αν δεν ξανά μιλάμε ” Συγγνωμη φιλε....δεν σε ξαναενοχλω....και παλι συγγνωμη
-
Παράθεση από lallasgr: “Για πες μας τι ακριβώς έχεις κάνει? Το απλα το μπρίκαρα δεν μας λέει κάτι! Από τον οδηγό που πρέπει να ακολουθήσεις που έχεις κολλήσει και τι κάνεις για να προχωρήσεις? Το καλύτερο που έχεις να κάνεις μάλλον είναι να φτιάξεις ένα engineer καλώδιο και να βάλεις tο κινητό σε edl mode με αυτό και να φλασάρεις όποια official θες! ” Ειδα μια εικονα αλλα δεν καταλαβα και πολλα οποτε το φοβαμαι. Πηγα να περασω μεσω του cmd fastboot developer Rom και μου εβγαλε αποτυχια λογω μικρ…
-
Ρε παιδια πως φτασατε εκει;Προαπαθω να περασω oficiall για να ξεκλειδωσω.....μαλλον το Μπρικαρα και εχω μεινει κολλημενος σε fastboot και περιμενω ΒΟΗΘΕΙΑ.........μπας και ξεκλειδωσω και περασω Ελληνικη =============== Δεκ 5th 2016, 5:21pm =============== ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; =============== Δεκ 5th 2016, 6:23pm =============== Μολις μπορεσει καποιος.........................