Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 553.

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

johnjor - - Recoveries

Μήνυμα

Παιδια εχει δωθει λυση με τοTWRPγιατι θελω να κανω wipes και δενγινεται γιατι με παειστο κινεζικο.Να κανω μεσα απο εκει;

• Παράθεση από SAMARAS: “φιλε μήπως δοκιμασες να βάλεις δύο κάρτες SIM + sd μαζί ” Οχι.......πως σου΄ρθε;

• Παράθεση από SAMARAS: “ναι δύο φορές ” Επιβεβαιωνω και εγω το ιδιο προβλημα.

johnjor - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αν έχεις ήδη το Recovery του @michael στην συσκευή σου, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα ούτε wipes ούτε Factory Reset. Για την αναβαθμιση ξερω,αν χρειαστει για αλλο λογω λεω πως θα κανου μετα wipes;Αλλωστε οπως αναφερα και πιο πανω,παρολο που το εγκατεστησα παλι με την βοηθεια του @NasDriver για να περασω την stable Rom τωρα μολις παω να μπω σε twrp παλι το κινεζικο μου βγαζει........γι αυτο και σε ρωταω!!!!!! ”

johnjor - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Στην επόμενη Version θα είναι οκ... ” Δηλαδη @MIUI_ART στην επομενη Ρομ ή θα υπαρξει Fix;Αν χρειαστει wipes ή επαναφορα εργοστασιακων θα κανουμε μεσα απο το Κινεζικο;

johnjor - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “αν σου γύρισε στο κινέζικο τότε δεν φταίει το ίδιο το TWRP. απλά δεν του έκανες μόνιμη εγκατάσταση.... το αν θα σου μείνει μόνιμα μέσα εξαρτάται απο τους χειρισμούς που κάνεις και όχι από το ίδιο το TWRP ” Το περασαμε κανονικα με τον φιλο @NasDriverπμπαινει στο Κινεζικοου τον ευχαριστω πολυ οπως πρεπει αλλα και παλι.........μολις παω σε TWRP μπαινει στο Κινεζικο.Αν χρειαστει να κανουμε καποιο χειρισμο ή καποιο wipe θα το κανουμε απο το Κινεζικο ή θα δοθει καποια λυση;

johnjor - - Recoveries

Μήνυμα

Παιδια ξανακοιταξτε λιγο το Twrp για Redmi Pro (Omega).Μολις πηγα να περασω σαν αναβαθμιση την νεα stable το τηλ για recovery γυρισε παλι στο Κινεζικο.Χρειαστηκε παλι η πολυτιμη βοηθεια του φιλου μου @NasDriver για να βαλουμε μεσα απο εκει το τηλ. σε Fstboot mode και να ξαναπερασουμε με επιτυχια ακριβως το TWRP και μετα μεσα απο εκει ξανα περασμα την Ελληνικη Ρομ.Ας το κοιταξει λιγο ο Δημιουργος @michael μηπως χρειαζεται καποια διορθωση

• Παιδια καλημερα.Πηγα να περασω την νεα stable και το τηλεφωνο παλι μου βγαζει το κινεζικο Twrp.Και εκτος αφτου μου μετα την εγκατασταση τηε Ρομ με τον τροπο που το εκανες και εσυ την προηγουμενη φορα,τωρα μου κανει συνεχεια reboot εκει και δεν μπορω να το ενεργοποιησω.Βοηθεια παρακαλω γιατι παλι ειμαι χωρις τηλ.

• Επειδη ερχονται αρκετες συσκευες με ξεκλειδωμενο bootloader τι διαδικασια ακολουθουμε;Κανονικα περασμα chinese developer με το sp flash και μετα εγκατασταση την Ελληνικη ή μπορουμε κατι πιο απλο;

• Καλησπερα.Σαν ενδιαφερομενος αλλα...χωρις το ρολοι ακομη λειστε μου καναδυο αποριες.Περναμε το μεταφρασμενο app στο τηλ. και απο εκει αλλαζουμε την γλωσσα στο ρολοι;Αφου βαλουμε το app χυμα στην συσκευη και την τρεξουμε ,καθε φορα για αναβαθμιση θα κανουμε το ιδιο;

• Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στο φιλο @NasDriver που ασχοληθηκε ΑΡΚΕΤΑ με το προβλημα μου και εδωσε φυσικα λυση.Συνεχιστε φιλοι μου την καταπληκτικη δουλεια

• Παράθεση από NasDriver: “Διαγραφή των drivers κάνεις από τον υπολογιστή σου με uninstal , όχι από κάποιο site... ” Κατεβασα και εγκατεστησα παλι το Mi pc suite αλλα οταν συνδεω το τηλ.δεν το βλεπει και μου λεει συνδεστε το τηλ.Τι φταιει;

• Παράθεση από johnjor: “Σε αυτο που λεει παραπανω ο demakhs για διαγραφη ολων των drivers ” Κατεβαζω παλι mi pc suite και ξαναδοκιμαζω

• Παράθεση από NasDriver: “Σε ποιο site θες να κάνεις login ? ” Σε αυτο που λεει παραπανω ο demakhs για διαγραφη ολων των drivers

• Παράθεση από demakhs: “παίρνω την πάσσα και συνεχίζω... xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=239837#post239837 Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers ” Παω να διαγραψω τους Drivers αλλα δεν μπορω να κανω Log in στο site για να τους κατεβασω.Βοηθεια please

• Μολις δεινω την εντολη fastboot flash recovery recovery.img μου λεει αναμονη για συσκευη.Ενω την συσκευη την βλεπει στη αρχη,μολις μπει σε fastboot και χτυπαω fastboot devices δεν την βλεπει.Βοηθεια κανεις;

• Παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα με την αναβαθμιση του Pro που με παει στο κινεζικο twrp.Επειδη διαβασα πιο πανω.......μολις ομως παω να περασω παλι το twrp σε fastboot mode μουλεει αναμονη για συσκευη και δεν κανει τιποτα (μενει η συσκευη σε fastboot).Βοηθηστε με παρακαλω

• Παράθεση από kostas234: “gkalen τό έκανα και αυτό αλλά πάλι τά ίδια ” Πηγαινε format data γραψε yes σειρε κατω το βελακι δεξια για να το περασει............. Βαλε ομως την Ρομ καλυτερα σε μια sd card για να την εχεις ηδη μεσα και μετα περασε την.

• Παράθεση από gto: “Αν δεν το βλέπει ο υπολογιστής θέλεις drivers. Τους ξαναβάζεις όπως λέει ο οδηγός και σε test mode ξαναπροσπαθείς. Στα windows μια επανεκινησούλα πάντα βοηθάει ” Οπως εγραψα και πιο πανω εχω κανει επανεκινηση τον υπολογιστη 2 φορες............και drivers υπαρχουν στον υπολογιστη γιατι εχω ξεκλειδωσει και αλλα τηλεφωνα.Το μονο που καταφερα ειναι να περασω μεσω update την Global Developer και να εχει το τηλ. Ελληνικα.

• Παράθεση από NasDriver: “Σε fastboot mode συνδεδεμένο στον υπολογιστή πως το βλέπει ? ” Παλι το ιδιο.......τιποτα