Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 553.
-
Δοκιμαζω και την 6.8.25 fastboot Rom που κατεβασα με το miflash beta μηπως και...................Θα ενημερωσω παιδια.geoanto555 παρακαλω την βοηθεια σου Παράθεση από geoanto555: “Έχει ένα αρχείο στον οδηγό της πρώτης σελίδας..... Με εκείνο δεν μπορείς; Δοκίμασες? ” Ναι δοκιμασα.Εν τω μεταξυ εχω ξεκλειδωσει και φλασαρει αρκετα τηλ.φιλων και ποτε τετοια μεγαλη δυσκολια.............
-
Παράθεση από spideman3: “Δοκιμάστε να κατεβάσετε την recovery rom μέσα από τον browser του κινητού σας και από τον updater κάντε την εγκατάσταση. Έτσι την πέρασα εγώ την developer global σε φίλη με κλειδωμένο bootloader. ” Το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν το βλεπει το αρχειο για να το επιλεξω και να κανω αναβαθμιση............Βοηθεια κανεις ρε παιδια; Παράθεση από geoanto555: “Το γνωστό-άγνωστο πρόβλημα? Μέσω fastboot σίγουρα μπορείς να το γυρίσεις.... ” Με ποιον τροπο.........γιατι νομιζω εχω δοκι…
-
Παράθεση από johnjor: “Εχω και εγω το γνωστο προβλημα.....δεν μπορω να μπω σε download mpde για να εγκαταστησω Ρομ.Με το miflash δεν το βλεπει καθολου,ενω με το Miflash beta φλασαρει χωρις να τελειωνει ποτε. ” Εχω και εγω την ιδια stable global 8.0.3.0 και δεν μπορω να περασω την τελευταια china developer μεσω του updater
-
Παιδια ποτε θα εχουμε νεες stable για Note 3pro-Note4-Redmi Pro;
-
Παιδια γνωριζουμε τιποτα για stable για τα Xiaomi Redmo pro και Note 4?
-
Παράθεση από apo.stam: “Την 7.5.1 έχει. Το εχεις δοκιμάσει; Επειδή δεν ειναι δικο μου κινητό, μην έχω μπελάδες κ προβληματα (το εχεις τεσταρισμενο;) Στην αρχη του θεματος γραφει οτι περασμα απο 7αρα σε 8αρα θελει factory reset?? ” Ναι το εχω κανει σε δικο μου.Περνα πρωτα την τελευταια 7αρα και μετα την 8αρα.
-
Παράθεση από apo.stam: “Σε Redmi 3pro (ido) αν κάνω εγκατάσταση από miu 7 σε miui 8 θα χάσω επαφές, μνμ, φώτο, κλπ; ” Αν εχεις την τελευταια 7.5.2 δεν χρειαζεται τιποτα.Περασε την απο πανω σαν απλη αναβαθμιση και ολα οκ
-
Μεσα στο Play store δεν υπαρχει καθολου εφαρμογη για το ρολοϊ;.Θα περασω την τελευταια εκδοση 1.0.4 στο τηλ.που δινεται εδω και θα συνεργαζεται;
-
Παράθεση από NasDriver: “Method 3: Fastboot Update ” Φιλε μου @NasDriver θελω την πιο παλια fastboot οχι την τελευταια,γιατι με αυτη εχω θεμα στο Redmi Note 4.Δεν μπορω να την περασω στο τηλ.ετσι ωστε μετα να ξεκλειδωσω.Μπορεις να με βοηθεισεις;
-
Γνωριζει κάποιος σύνδεσμο για την πρώτη fastboot rom για Note 4;
-
Παράθεση από NasDriver: “Μήπως σε άδειασε από μπαταρία ? Άφησε το στον φορτιστή πρίζας για 5-6 ώρες ” Το αφησα αρκετες ωρες........Εσβησε το λαμπακι ζεσταθηκε το κινητο αλλα δυστυχως δεν φορτισε και δεν ανοιγει.Ουτε στον φορτιστη ουτε στον υπολογιστη Παράθεση από johnjor: “Το αφησα αρκετες ωρες........Εσβησε το λαμπακι ζεσταθηκε το κινητο αλλα δυστυχως δεν φορτισε και δεν ανοιγει.Ουτε στον φορτιστη ουτε στον υπολογιστη ” Η μπαταρια του Redmi Note 3 Pro ειναι ιδια με το Redmi Note 3;
-
Παράθεση από johnjor: “Καλησπερα στην ομαδα.Εχει αναφερθει παιδια καθολου προβλημα φορτισης κινητου(Redmi Note 3 Pro) ξαφνικα;Δηλαδη μολις το συνδεω σε μπριζα αναβοσβηνει το φωτακι κοκκινο και δεν το αναγνωριζει και ο υπολογιστης. ” Σημειωνω οτι το τηλ.φοραει 7.5.1 stable δικια μας και οχι καμια multilanguage.Βοηθεια κανεις;
-
Καλησπερα στην ομαδα.Εχει αναφερθει παιδια καθολου προβλημα φορτισης κινητου(Redmi Note 3 Pro) ξαφνικα;Δηλαδη μολις το συνδεω σε μπριζα αναβοσβηνει το φωτακι κοκκινο και δεν το αναγνωριζει και ο υπολογιστης.
-
Δεν περνανε και οι μερες γρηγορα....................................................