Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 553.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ναι αλλά απ ότι κατάλαβα άνοιξε με kenzo rom.... ” Ετσι οπως το λεει ο φιλος και εγω καταλαβα για Redmi 3 pro/ido.Ας μας πει τι ειναι και ας το βαλει και στο προφιλ του.......
-
Παράθεση από johnjor: “Μηπως απο πανω να φλασαρω την προηγουμενη Ρομ μηπως και στρωσει;@MIUI_ART; @MIUI_ART ενω εχω την Ρομ μεσα στην συσκευη χυμα ,οταν παω TWRP για να φλασαρω δεν υπαρχει (δεν την βλεπει)και δεν μπορω να την περασω........ ” Να δοκιμασω να την φλασαρω μεσα απο updater της συσκευης με επιλογη το πακετο αναβαθμισης την Ελληνικη Ρομ;
-
Παράθεση από johnjor: “Μηπως απο πανω να φλασαρω την προηγουμενη Ρομ μηπως και στρωσει;@MIUI_ART; @MIUI_ART ενω εχω την Ρομ μεσα στην συσκευη χυμα ,οταν παω TWRP για να φλασαρω δεν υπαρχει (δεν την βλεπει)και δεν μπορω να την περασω........ ” Επισης διαπιστωσα πως αν και επιλεγω πληκτρολογιο Google μου εχει κρατησει το ΑγγλοΚινεζικο και δεν εχω στο πληκτρολογιο Ελληνικα
-
Παράθεση από johnjor: “Παιδια στο καινουργιο μου Redmi Note 4 μετα απο πολλα βασανα περασα την τελευταια ρομ αλλα εχουν μεινει και υποληματα Κινεζικα.Μετα απο πολυ βοηθεια και ωρα με τον φιλο μου gkalen perase mia rom: MIUI 8.1 by xiaomi .eu 6.9.22/Developer.Εχετε αντιμετωπησει και αλλοι τα ιδια προβληματα;Τι μπορουμε να κανουμε; ” Μηπως απο πανω να φλασαρω την προηγουμενη Ρομ μηπως και στρωσει;@MIUI_ART; Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνε Flash την Ελληνική ROΜ από επάνω,,, ” @MIUI_ART ενω εχω την Ρο…
-
Παράθεση από johnjor: “Παιδια στο καινουργιο μου Redmi Note 4 μετα απο πολλα βασανα περασα την τελευταια ρομ αλλα εχουν μεινει και υποληματα Κινεζικα.Μετα απο πολυ βοηθεια και ωρα με τον φιλο μου gkalen perase mia rom: MIUI 8.1 by xiaomi .eu 6.9.22/Developer.Εχετε αντιμετωπησει και αλλοι τα ιδια προβληματα;Τι μπορουμε να κανουμε; ” Μηπως απο πανω να φλασαρω την προηγουμενη Ρομ μηπως και στρωσει;@MIUI_ART;
-
Παιδια στο καινουργιο μου Redmi Note 4 μετα απο πολλα βασανα περασα την τελευταια ρομ αλλα εχουν μεινει και υποληματα Κινεζικα.Μετα απο πολυ βοηθεια και ωρα με τον φιλο μου @gkalen perase mia rom: MIUI 8.1 by xiaomi .eu 6.9.22/Developer.Εχετε αντιμετωπησει και αλλοι τα ιδια προβληματα;Τι μπορουμε να κανουμε;
-
Παράθεση από geoanto555: “Όντως είναι αρκετά μεγάλη η κατανάλωση.... Βάλε πιο καινούρια ρομ στο κινητό... έστω και να δεν θέλεις να το πας σε marshmallow .. Βάλτην με καθαρή + system. ” Οπως ανεφερα και πιο πανω το τηλ.φοραει την τελευταια STABLE ROM MIUI8.Παιδια αν μπορει καποιος αλλος να βοηθησει...........
-
Παράθεση από derveni: “Δες και το δικό μου ” Τι μπορει να φταιει;Ας παρει θεση και καποιος Διαχειριστης ρε παιδια.................
-
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το συστημα εχει τοσο μεγαλη καταναλωση
-
14445691_1160061837365260_394911846_n.png
-
Παράθεση από geoanto555: “Μπες στην μπαταρία κ δες αν υπάρχει κάτι που δεν είναι φυσιολογικό. ” Τι καταναλωση εχει σε εσενα το συστημα και τα δυο επομενα απο κατω ;
-
Παράθεση από geoanto555: “Βλέπεις κάτι περίεργο στη χρήση μπαταρίας; ” Νιμιζω οτι ειναι μεγαλη η καταναλωση μπαταριας για νορμαλ χρηση και να κραταει μονο 2 μερες
-
Παράθεση από GEORGE13: “Βασικα εφαρμογες τρεχουν αυτοματα στο παρασκηνιο εχεις ενεργοποιησει την λειτουργια εξοικονομηση μπαταριας; κ πως χειριζεται το κινητο γιατι αν το σκιζει κ σκεψου καπου που δεν εχει καλο σημα εαν μπαινει ασυρματα στο διαδικτυο κ γενικοτερα ποσο θα ηθελε; ολα με μετρο περιμενε κ περασε να δεις καμια τελευταια ρομ ” Οχι δεν το σκιζει ολη μερα δεν ειναι πιτσιρικας.Πολυ νορμαλ χρηση.Μονο οτι το εχει σε 4G αλλα χωρις να ανοιγει συνεχεια τα δεδομενα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Τι εννοείς καθαρή εγκατάσταση; ” Μεσω TWRP τσεκαρα τα παντα και περασα παλι την ρομ που ειχα αποθηκευμενη στην sd card
-
Χαιρετω την ομαδα.Σε RedMi Note 3 Pro φιλου με περασμενη την τελευταια stable 8 Rom εχει θεμα με μεγαλη καταναλωση μπαταριας.Ξαναφλασαρισα την ρομ με καθαρη εγκατασταση απο εξωτερικη καρτα και παλι με το ζορι βγαζει 2 μερες;Εσεις πως πατε απο καταναλωση για να δω οντως αν υπαρχει προβλημα;
-
Παράθεση από johnjor: “Εννοω την κατεβαζουμε απο εδω,την περναμε στο κινητο...............;Την κατεβαζουμε στο κινητο και; ” Πως γινεται η εγκατασταση της εφαρμογης;
-
Παράθεση από johnjor: “Παιδια σε Redmi note 3 pro φιλου με την 7.5.2 τραβαει τρομερες καταναλωσεις μπαταριας.Μετα απο φλασαρισμα της τελευταιας stable miui8 χωρις εργοστασιακες ρυθμισεις βελτιωθηκε λιγο η κατασταση (τωρα κραταει σχεδον 2 μερες).Καμμια ιδεα;Στο δικο μου εκανα ακριβως την ιδια αναβαθμιση χωρις κανενα προβλημα. ” Παιδια επανερχομαι σε αυτο το ερωτημα.Απαντηση καποιος;
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Έχεις το ρολόϊ;; @johnjor ” Δυστυχως οχι ακομη.Πες μου ομως..............
-
Παράθεση από maddoctor: “Τι εννοείς πως γίνεται η εγκατάσταση? Το τρέχεις και γίνεται η εγκατάσταση... ” Εννοω την κατεβαζουμε απο εδω,την περναμε στο κινητο...............;Την κατεβαζουμε στο κινητο και;
-
Συγχαρητήρια.Μετα πως γινεται η εγκατασταση;