Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 553.
-
Παιδια ποτε θα βγει οδηγος για φλασαρισμα Ελληνικης Ρομ για Redmi pro και Redmi Note 4 με TWRP;Δεν υπαρχει αλλος τροπος προς το παρον,Σωστα;
-
Παιδια σε Redmi note 3 pro φιλου με την 7.5.2 τραβαει τρομερες καταναλωσεις μπαταριας.Μετα απο φλασαρισμα της τελευταιας stable miui8 χωρις εργοστασιακες ρυθμισεις βελτιωθηκε λιγο η κατασταση (τωρα κραταει σχεδον 2 μερες).Καμμια ιδεα;Στο δικο μου εκανα ακριβως την ιδια αναβαθμιση χωρις κανενα προβλημα.
-
Παράθεση από NasDriver: “Ποιον οδηγό για πέρασμα της Ελληνικής Για το Redmi Note 3 Pro υπάρχουν τα πάντα Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή ” Οχι για το δικο μου......για το Redmi Pro που περιμενω και εγραψα πιο πανω................
-
Παράθεση από NasDriver: “Εναλλακτικά εάν έχεις κάνει unlock bootloader πας απευθείας σε global developer με miflash σε fastboot mode Δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο σε edl/download mode γιατί γίνεται brick στη συσκευή. ” Περιμενουμε βεβαια και οδηγο για περασμα Ελληνικης γιατι απο οτι βλεπω καθυστερεουν και οι Global..........
-
Επειδη ακομη δεν εχει βγει stable Rom ουτε και τροπος φλασαρισματος για Redmi Pro θελω απο γνησια ΑγγλοΚινεζικη να παω σε Global stable και μετα σε Global Developer.Θα παω μεσω updater και τα δυο βηματα ή περασμα με Miflash την πρωτη και μεσω updater την δευτερη;(Παντως σε Redmi 3s δεν μπορεσα να περασω την developer μεσω updater).
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλοριζικο και καλοδουλευτο.Πολυ ομορφο αλλα....απο που και ποσο;
-
Παράθεση από GEORGE13: “Εγω στο redmi note 2 παω στα θεματα εκει που εχω κατεβασει κ αλλα κ παταω πανω σ'εκεινο που θελω κ εφαρμογη κ μετα ρωταει αρχικη η στο κλειδωμα πολυ απλα ” Να το αποθηκευσουμε στην καρτα sd λεω οχι απλως εφαρμογη......
-
Γνωριζει καλοιος πως αποθηκευουμε καποιο Θεμα αφου το κατεβασουμε στην καρτα sd (το εχει απο κατω σαν επιλογη)ή πως εφαρμοζουμε καποιο που εχουμε αποθηκευσει εκει;
-
Παντως και στο Redmi 3s που την εκανα εγκατασταση δεν λειτουργει και εμενα το widget της απευθειας κλησης επαφης οπως ανεφερε και καποιος αλλος εδω.........
-
Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Οι οδηγίες υπάρχουν στον οδηγό. Διάβασε τον πάλι και πάλι και ξεκίνα από την αρχή. Προφανώς κάτι δεν κάνεις καλά. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρε παιδια μολις φθανω στο τελευταιο βημα για το περασμα του recovery εκει ειναι το προβλημα.Την διαδικασια την εχω κανει αρκετες φορες σε αλλες συσκευες.
-
Παράθεση από geoanto555: “Σε αυτό το μενού Μπαίνεις που λέει fastboot recovery download...πατάς recovery κ κάνει επανεκκίνηση? Ξανά κάνε φλας το twrp κ μετά αποσυνδέσει το κ κλείσε με power..Με το που πάει να ανοίξει αμέσως πατά το vol+ να μπει στο μενού. Εκει πατά recovery ” Το εχω δοκιμασει και αυτο και μου κανει το ιδιο ακριβως Παράθεση από johnjor: “Το εχω δοκιμασει και αυτο και μου κανει το ιδιο ακριβως ” Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν μου περναει για καποιον λιγο το TWRP εκει ειναι το …