Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 553.
-
Παράθεση από geoanto555: “Εκεί έχεις 3εις επιλογές.. Αν δώσεις.. fastboot boot recovery.img τι κάνει; ” Τις δοκιμασα και τις 3 και κανει ακριβως το ιδιο.Μπορει να κατεβασεις το TWRP αρχειο σε παρακαλω και να το αποσυμπιεσεις,να δουμε σε τι μορφη θα σου το βγαλει εσενα. Παράθεση από geoanto555: “Το αρχείο είναι δοκιμασμένο από μένα προσωπικά.... Τι κάνει αν δώσεις την παραπάνω εντολή? ” Μετα την αποσυμπιεση σε τι μπρφη ειναι;img ή αρχειο εικονικου δισκου οπως για αλλα μοντελα που εχω αποσυμπιεσει…
-
Παράθεση από geoanto555: “Στο μενού που σου βγάζει δεν έχει επιλογή recovery? Μπήκες μέσα; ” Το τηλεφωνο κανει reboot στο κινεζικο Recovery οχι στο δικο μας. Παράθεση από johnjor: “Παιδια παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ.Εκανα την διαδικασια πολλες φορες και μολις φθανω στην εγκατασταση recovery δεν μου το κανει και το τηλεφωνο ανοιγει στο Κινεζικο recovery με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω την Ρομ.Παρατηρησα οτι το recovery μεσα στο adb ειναι σε μορφη αρχειου δισκου οπως και στα αλλα τηλεφωνα που εχω φλασαρ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Είναι στην πρώτη σελίδα.. Το αποσυμπίεσες το ζιπ? ” ναι φιλε μου κανονικα Παράθεση από johnjor: “ναι φιλε μου κανονικα ” Δεν αποσυμπιεζεται ομως σε μορφη αρχειου img αλλα αρχειο δισκου. Παράθεση από johnjor: “Δεν αποσυμπιεζεται ομως σε μορφη αρχειου img αλλα αρχειο δισκου. ” Μηπως φταιει αυτο;
-
Παιδια παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ.Εκανα την διαδικασια πολλες φορες και μολις φθανω στην εγκατασταση recovery δεν μου το κανει και το τηλεφωνο ανοιγει στο Κινεζικο recovery με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω την Ρομ.Παρατηρησα οτι το recovery μεσα στο adb ειναι σε μορφη αρχειου δισκου οπως και στα αλλα τηλεφωνα που εχω φλασαρει,ενω εδω το βλεπω σαν αρχειο img.Μηπως φταιει αυτο;Μπορει καποιος να μου στειλει το αρχειο;
-
Παιδια να ρωτησω κατι.......Απο γνησια Αγγλοκινεζικη Ρομ stable-developer πως παμε σε Global;Σαν να παμε απο unofficial σε official ή με απλο flashαρισμα;
-
Παιδια καλησπερα.Συγγνωμη για το ασχετο,αλλα σε Redmi 3s φιλου θελω να περασω global developer που υποστηριζει Ελληνικα και play store και αυτοματες αναβαθμισεις(βεβαια τον βλεπω σε λιγο να μου ζηταει την δικη μας Ρομ αλλα τες πα).Διαβασα οτι πρεπει να περασω πρωτα με το mi flash την fastboot global stable και μετα απο πανω με την αναβαθμιση την global developer.Βρισκω σε fastboot και τις 2 Ρομ αλλα δεν τις βρισκω και συγκεκριμενα την global developer.Βοηθεια λοιπον παιδια...........
-
Παιδια γνωριζουμε αν εχει Ραδιοφωνο;
-
Θα ηθελα να εκφρασω μια απορια που τον τελευταιο καιρο με προβληματιζει και με ενοχλει....θα ελεγα.Θα ηθελα να ρωτησω αν στο μελλον θα εχουμε οπως ολες οι συσκευες (Ρομ)αυτοματες αναβαθμισεις;Αυτο θα μας βγαλει απο την ταλαιπωρια καθε εβδομαδα (Dev-Rom)ή καθε μηνα (stable-Rom) να ψαχνουμε-να κατεβαζουμε και να εγκαθηστουμε την καταλληλη Ρομ και να επιλεγουμε και την καταλληλη για την συσκευη μας.Ολα αυτα θα γινοτανε παρα πολυ ευκολη διαδικασια με την αυτοματη αναβαθμιση χωρις κινδυνους και ταλαι…