Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 553.
-
Παράθεση από gkalen: “Δε χρειάζεται Μιχαλη , έχει βγει μία παρτίδα τώρα που είναι HM2014811 με 2g ram , , το HM2014813 είναι 2LTE-CMCC . Τώρα κυκλοφορούν τα 2LTE-CU , μάλλον από ινδια και είναι HM2014811 με 2g ram και φλασαρουν τα ρομ που βάζουν και τα HM2014811 με 1g , αλλά δεν τρέχει τίποτα , έτσι πάει η δουλειά. ” Ευχαριστω και παλι.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Μα νομίζω δεν βγήκε 811 σε 2Gb ram Το 2Gb ram είναι το 813 αν δεν κάνω λάθος ” Ετσι νομιζα και εγω,γι'αυτο αλλωστε και εκανα την ερωτηση.Σιγουρα παντως γραφει TD.....811.
-
Παράθεση από gkalen: “Γεια σου φίλε μου !! Κοίταξε να δεις , εδώ που γράφεις είναι custom rom . Καλύτερα να πας εδώ .. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-RedMi-2-20140811/ Εδώ θα βρεις ότι θες για το HM2014811 . Προτείνω εφόσον η συσκευή δεν είναι δικιά σου να βάλεις την Stable rom. Θα κατεβάσεις την ρομ , θα βάλεις το ζιπ στην κάρτα και θα επιλέξεις να κάνεις αναβάθμιση μέσω της εφαρμογης updater ( αναβάθμιση ) , νομίζω θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για σένα . ” Παράθεση από gkalen: “Και πα…
-
Παράθεση από gkalen: “Γεια σου φίλε μου !! Κοίταξε να δεις , εδώ που γράφεις είναι custom rom . Καλύτερα να πας εδώ .. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-RedMi-2-20140811/ Εδώ θα βρεις ότι θες για το HM2014811 . Προτείνω εφόσον η συσκευή δεν είναι δικιά σου να βάλεις την Stable rom. Θα κατεβάσεις την ρομ , θα βάλεις το ζιπ στην κάρτα και θα επιλέξεις να κάνεις αναβάθμιση μέσω της εφαρμογης updater ( αναβάθμιση ) , νομίζω θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για σένα. ” Συγνωμη και παλι.Γραφω εδω γι…
-
Χαιρετω την ομαδα.Σημερα παρελαβα Redmi 2 για φιλο αλλα ειναι εκδοση TD-LTE 2014811.Ποια Ρομ να κατεβασω δηλαδη;Προτεινεται και πως να την περασω παρακαλω.Σκεφτομαι σε πρωτη φαση με τον 2ο τροπο αναβαθμισης μηπως και περαστει ευκολα............Αλλιως;
-
Παράθεση από angbass: “Στο αυτοκίνητο με aux έχω το ίδιο πρόβλημα.Αδύνατο να ακούσεις μουσική από τον θόρυβο.Με ακουστικά Xiaomi piston δεν έχω κανένα θέμα.Φαντάζομαι στο μέλλον να διορθωθεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τα Xiaomi μας ειναι λιγο μυστηρια με τα ακουστικα.Ακουστικα που σε αλλα smartphones λειτουργουν κανονικα,μπορει στο δικο μας να μην δουλευουν σωστα(φυσηματα,χαμηλος θορυβος ή θορυβος απο το ενα μονο ακουστικο)γι'αυτο και εγω αγορασα γνησια xiaomi α…
-
Χαιρετω την ομαδα.Εχω παρει και εγω το Redmi Note 3 Pro απο Gearbest και εχω ενα σοβαρο προβλημα.Κατ'αρχας το τηλεφωνο εχει Ελληνικα ,αρα μαλλον πειραγμενη Ρομ.Οταν το ανοιγω δεν βλεπει καθολου την Σιμ καρτα και μετα απο 2 ή 3 κλειδωσε ανοιξε,ξαναζηταει το πιν και τοτε την βλεπει και ανοιγει κανονικα.Επισης εχει και ενα θεμα με τα δεδομενα,δεν εχει δηλαδη ταχυτητες που θα επρεπε (ποιο αργο και απο Redmi 3 )και σχεδον καθολου 4G.Εχει μια stable Rom,να δοκιμασω να περασω απο πανω καποια αλλη Stabl…
-
Καλη μας επιτυχια Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone
-
Ωραιο Δωρακι.Καλη μας επιτυχια.........