Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 553.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από djspy21: “Οχι , ευτυχως ειμαι απο τους τυχερους. Ξεκλείδωτος bootloader. Το βρήκα το πρόβλημα : Κουλό...πολύ κουλό... το 2ο αρχειακι στο πρώτο post για το recovery ...εμενα μου είχε κατεβασει 13mb(ενώ κανονικά είναι 16mb) (έφταιγε ο server ή η συνδεση μου...ενας θεός ξέρει) ” Πως βλεπουμε ρε παιδια αν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader γιατι δεν εχω ασχοληθει......περιμενω...........
-
[ALERT] Paypal-Επιβεβαιωση και αποστολη προσωπικων στοιχειων (Μην απαντάτε - είναι Ψεύτικο - Hackers)
johnjor - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι ειναι δικος μου.Αυτο καταλαβα και εγω.Να στειλω δηλ.λογαριασμο και ταυτοτητα;
-
[ALERT] Paypal-Επιβεβαιωση και αποστολη προσωπικων στοιχειων (Μην απαντάτε - είναι Ψεύτικο - Hackers)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Το ενα screenshot αναφέρει νούμερα.. Ειναι σωστά αυτά?? ” Ναι φιλε μου,ειναι απο τον λογαριασμο μου
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μαλλον πας για φορμάτ...δοκίμασε να μπεις από άλλον υπολογιστή να δεις εάν σου βγάζει το ίδιο μήνυμα και φυσικά στείλε μήνυμα στην paypal με όλα τα screen shot που μπορείς να μαζέψεις. Καμια εταιρεία δεν ζητάει ΠΟΤΕ τέτοια στοιχεία και ειδικά μέσω εμαιλ...το σωστό είναι να τα επιβεβαιώσεις μέσα από τον λογαριασμό και όχι με εμαιλ. ” Ετσι μου τα ζηταει ο λογαριασμος.Δηλαδη δεν εχει συμβει αυτο σε κανεναν σας;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “MHN TO KANEIΣ !!!! Δεν είναι η PAYPAL !!!! ” Το θεμα ομως ειναι οτι μου το ζηταει ο ιδιος ο λογαριασμος μολις συνδεθω και μου εχει δωσει ενα περιθωριο καποιες ημερες .Θα ανεβασω και screenshot.
-
ΜήνυμαΔεν ξερω αν συμβαινει και σε εσας,παντως σε εμενα αλλα και σε αρκετους γνωστους μου,το paypal ζητα σαν επιβεβαιωση στοιχειων τραπεζικο λογαριασμο,αποστολη λογαριασμου τηλ.για να επιβεβαιωσει διευθυνση και κατι αλλα τετοια κουφα.Γνωριζεται για το θεμα;Να το κανω ή να τους γραψω και να φτιαξω αλλον λογαριασμο;
-
Εγω παντως παιδια το παρελαβα σημερα και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος με το τηλεφωνο,εστω και αυτη την Ρομ.........Μου θυμιζει την εποχη που ειχα το iphone.......Ευχαριστιεμαι και παλι πιασιμο κινητου στο χερι...............Αντε να βγει και ξεκλειδωμα για τη δικια μας Ρομ γιατι ολα τα αλλα................................
-
Παράθεση από maddoctor: “2η. Παρακαλώ όχι άλλο off topic ” Καταλαβα.........................................
-
Παράθεση από kallair: “Παιδιά να σας ρωτήσω.. Ποια είναι η πιο πρόσφατη αγγλική mi fit έκδοση (οχι του playstore) που να σας δουλεύει σωστά; όσες και να δοκιμασα, μου έβγαζε ότι υπάρχουν πολλές συσκευες mi band κοντά μου και ετσι δεν μπορουσαν να το συγχρονισουν. ενώ δεν υπήρχε ουτε μια άλλη bluetooth συσκευή.. Απ ότι διάβασα στο αγγλικο site, εχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με μενα. ” Εγω ειμαι με την τελευταια stable 7.1 και το εχω συνδεσει κανονικα
-
Παράθεση από maddoctor: “Για τα δώρα του διαγωνισμού θα υπάρξει νέα ανάρτηση απο τον admin. Όσο αφορά την Ινδία θεωρούμε δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε. ” Δηλαδη Γιατρε εχουμε λαβει κανονικα την 1η Θεση;