Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 553.
-
Παιδια συγγνωμη για το ψιλοασχετο αλλα δωστε σας παρακαλω Λινκ για να κατεβασω το Miflash......Ευχαριστω
-
Παράθεση από spy123: “να κάνω update στην προηγούμενη ROM 5.11.13 από το updater? ” Ναι φιλε μου,δεν χρειαζεσαι για την αναβαθμιση ολη την διαδικασια εγκαταστασης,απλως update.
-
Παράθεση από K4rMa: “Οταν εμφανιστει εδώ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Επειδη ειδα οτι υπαρχει εκει Ρομ γι'αυτο ρωταω.Εγκατασταση αυτης της Ρομ ετσι εγκυκλοπαιδικα γινεται με τον ιδιο τροπο τον δικο μας;
-
Παιδια καλησπερα.Ποτε θα αρχισουν να εμφανίζονται στο site redmi note 3 και τι γινεται με τις Ρομ;Εχω αρχισει και τρωγομαι για αγορα σιγα-σιγα χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!
-
Παντως παιδια οσο περισσοτερο δουλευω το τηλεφωνο τοσο διαβεβαιωνω οτι ειναι η καλυτερη Ρομ εδω και αρκετες εκδοσεις (5.11.26) και πιο πισω.Ξανάμανά Μπραβο στην Ομαδαρα........
-
Παράθεση από caeser: “Τι εννοείς, ΜΕΤΑ σε πάει recovery??? Αυτό που σου δείχνει ο @XiaomiNewbie γινέται ΜΕΣΑ στη recovery κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης... και όταν τελειώνει η εγκατάσταση είσαι μέσα στη recovery... Κάνεις επανεκκίνηση και εισαι οκ... Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο, μετά το 3:35'' να δεις πως γίνεται η εγκατάσταση μέσα απο τη TWRP... ” Οχι-οχι εμενα δεν με παει Ricovery,ξεκιναει με την οθονη οπως δειχνει εκει αλλα μετα κανει εγκατασταση και με Reboot κομπλε.
-
Πρωτη εντυπωση πολυ καλη απο αυτη την Ρομ και σαν ταχυτητα και σαν διαχειριση μπαταριας.Μια απο τις πιο αποτυχημενες παντως πιστευω οτι ηταν η προηγουμενη Ρομ.Οσον αφορα το Android 6 για redmi note 2 εχουμε κανενο νεο για το ποτε;
-
Παράθεση από harrisibiza: “Παιδιά καλησπέρα. Χαιρετώ την παρέα! Κάτοχος ενός Note 2 εδώ και περίπου ένα μήνα. Άσχετος από ROMs κτλ, κατάφερα όμως και πέρασα την 7.0.6.0 Stable μέσω MiFlash. Να είναι καλά ο αναλυτικότατος οδηγός! Η ερώτηση μου, και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά, είναι η εξής: πως κάνω αναβάθμιση για να πάω στην 7.0.8.0 Stable? Περνάω χύμα το zip στο κινητό και μέσω Εργαλεία-> Αναβάθμιση-> Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης, κάνω τη διαδικασία εύκολα και απλά; Ή χρειάζεται κάτι περισσό…
-
Παιδια καλημερα.Συγγνωμη για το ασχετο,αλλα εξηγηστε μου σας παρακαλω τι ειναι οι αριθμοι διπλα στο download της Ρομ και πως τα χρησιμοποιουμε.Εν τω μεταξυ κατεβαζω Ρομ για redmi note 2 και ενημερωνω.
-
Κανενας να δοκιμασε την τελευταια stable se redmi note2 αν ειναι ενταξει για να την περασω;
-
Παιδια για πειτε τις γνωμες σας για την καινουργια stable για redmi note 2 ιδιως ,γιατι με την προηγουμενη υπηρχε θεμα και επεστρεψα σε developer.....
-
Παράθεση από mixaliscy: “Εγώ όταν βρισκόμουν στην αντίπερα όχθη με το Redmi 2 (αντίπερα όχθη εννοώ αυτών που διάβαζαν για πολλά προβλήματα αλλά το δικό τους κυλούσε ρολόι) συμπεραίνω πως τα προβλήματα βρίσκονται στα κινητά που έχουν και πολλά πράγματα να κάνουνε. Είναι θέμα πιθανοτήτων δηλαδή... Άμα δουλεύουν 10 πράγματα και στο άλλο 100 είναι λογικό στο 100 να παρουσιάζονται περισσότερα θέματα. Όπως έλεγε και ο πατέρας μου, αυτός που θα πνιγεί είναι αυτός που ξέρει κολύμπι. Αυτός που δεν ξέρει …
-
Απο'τι βλεπω πολλα προβληματα με τα Mi4c -Mi4 αλλα και redmi note2.Υπαρχει περιπτωση διορθωσης και αν οχι ας μας πει καποιος τι κανουμε αλλα και τι θα κανουμε σε παρομοιες περιπτωσεις για να μην μενουμε χωρις κινητο;
-
Παράθεση από johnjor: “Αυτη ειναι η τελευταια επισημη Ρομ,με ελληνικα και play store;(ετσι για δοκιμη).Την περναμε σαν τις δικες μας;Μετα απο το περασμα εχει αναβαθμισεις κανονικα μεσα απο το update με ειδοποιηση κανονικα; ” Για δωστε μου απαντηση!!!!!!