Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 553.
-
Παράθεση από Graydath: “Μάλλον τα δεδομένα της εφαρμογής... Απλά δεν είμαι σίγουρος. Εαν τις έχεις συγχρονισμένες δεν έχεις τίποτα να χάσεις... Επίσης το back-up πρίν αλλάξουμε ROM είναι must να ξέρεις ” Καθε εβδομαδα αυτη τη δουλεια θα κανουμε;Μου φαινεται ηρθε ο καιρος να διαολοστειλω το τηλεφωνο και να χαιρετησω το club.Κουραστηκα.Πηγα σε stable για να το αποφειγω αυτο το εβδομαδιαιο αλλα και εκει ειχα προβληματα
-
Παράθεση από Graydath: “Δοκίμασε διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής επαφές. Θα σου διαγράψει βέβαια όλες τις επαφές σου αλλά αμα τις έχεις στο gmail ή στο miui cloud δεν σε πειράζει θα τις ξανασυγχρονήσει ” οι επαφες ειναι το προβλημα;
-
Ξαναπερασα την 5.11.26 με απλο update οπως ειπαμε αλλα μου εμφανιζει συνεχεια αυτο στην οθονη και δεν με αφηνει να κανω καμια ενεργεια...Τι κανουμε;Εκτος απο απλο update επρεπε να κανω και κατι αλλο που δεν εκανα;
-
Αυτη ειναι η τελευταια επισημη Ρομ,με ελληνικα και play store;(ετσι για δοκιμη).Την περναμε σαν τις δικες μας;Μετα απο το περασμα εχει αναβαθμισεις κανονικα μεσα απο το update με ειδοποιηση κανονικα;
-
Παράθεση από caeser: “Τι να σου πω βρε ...γρήγορε!? Χαχαχαχα! Πάντως και εγώ είδα το θέμα που αναφέρεις μετά το update, αλλά έκανα αυτό που σου είπα και λύθηκε αμέσως! ” Την ξαναδοκιμανα την ολη διαδικασια οπως την περιεγραψες αλλα και παλι τζιφος
-
Παράθεση από caeser: “Βρε συ...μόλις το έγραψα αυτό! Πότε πρόλαβες? Εννοω να αποσυνδέσεις ΕΝΤΕΛΩΣ την συσκευή bluetooth απο το κινητό. Κλείσε και το bluetooth στο κινητό και άνοιξέ το πάλι. Δεν θα πρέπει να έχει ΚΑΜΜΙΑ συσκευή μέσα. Μετά βάλε το ακουστικό bluetooth σε mode ανίχνευσης και σκανάρισε απο το κινητό να το βρει... Κάνε την ζεύξη, πάλι απο την αρχή... και ξαναδοκίμασε! ” Χαχαχαχαχαχαχα ειμαι γρηγορος.Το δοκιμασα σου λεω και τιποτα.......
-
Παράθεση από caeser: “Για να κάνε μια προσπάθεια να σβήσεις την συσκευή bluetooth εντελώς απο το τηλέφωνό σου και μετά συνδεσέ το πάλι απο την αρχή, να δεις διορθώνεται το πρόβλημα? ” Μολις το δοκιμασα αλλα δυστυχως τιποτα
-
Παιδια και σε εμενα υπαρχει το προβλημα με το bluetooth.Μολις μου απαντανε στην κλιση αποσυνδεεται το ακουστικο του bluetooth και πρεπει να μιλας απο το τηλεφωνο.Θα υπαρξει διορθωση ή να επιστρεψω στην 5.11.26 που για μενα ηταν μια απο τις καλυτερες.
-
Παράθεση από NasDriver: “Σελίδα 4 ποστ 43...είναι 3 οι εικόνες...δεν είναι μία ” Αααααααααααα,τωρα το ειδα.Τσεκαρω και επανερχομαι.Thanks
-
Παράθεση από NasDriver: “στην τρίτη εικόνα μέχρι να ενεργοποιήσεις το ίντερνετ δεν εμφανίζει τίποτα...αφού το ενεργοποιήσεις κάνεις μία ανανέωση για να σου εμφανίσει τι γραμματοσειρές. Επιλέγεις ποια θέλεις. Επιλέγεις λήψη. Επιλέγεις εφαρμογή. (το ξέχασα πριν) Κάνεις επανεκκίνηση όταν ζητήσει. Είσαι έτοιμος ” Που ειναι η εικονα που λες;
-
Οταν λες τριτη εικονα ποια εννοεις;Μεσα στα θεματα ή καπου αλλου;Για να το βρω σου λεω......
-
Οτι ρυθμισεις και να κανω απο την μειξη παντως δεν την περναει......Για καντε εναν ελεγχο....
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Πάλι δεν έχει για τη γραμματοσειρά να την αλλάξεις.. Θα μπει κάποια στιγμή ξανά ή κάποιος τρόπος να αλλάξω; Κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα μια χαρά! ” Τι εννοεις αλλαγη γραμματοσειρας;
-
Εκδοση πισω παμε κανωντας update την προηγουμενη Rom;
-
Οντως αυτη ηdeveloper ηταν απο τις καλυτερες.Να ρωτησω και κατι,για να γυρισουμε σε προηγούμενη εκδοση developer,το κανουμε σαν απλο update;
-
Πολυ καλη η τελευταια Ρομ και σε ταχυτητα χωρις κολληματα και σε οικονομια μπαταριας.Ευγε στην ομαδα.
-
Παιδια Βοηθεια.Πηγα να περασω απο stable se developer και απο Recovery αφου εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις και καθαρισμο,με το που το κανω Reboot to system εχει μεινει κολλημενο στο Mi.Τι κανω;
-
Παράθεση από Bodai: “Υπάρχει ήδη νήμα με το θέμα. Ψάξε λίγο... Σε γενικές γραμμές όταν γράφεις ενα μνμ σε παρακαλώ να περιμένεις υπομονετικά να σου απαντήσει κάποιος (αυτός που έχει την λύση μπορει να μην μπαίνει κάθε μέρα) και να μην σπαμάρεις το φορουμ με συνεχόμενα μυνήματα (όπως με το θεμα με τους ήχους) ” Ok Ευχαριστω
-
Να ρωτησω κατι,το mobile hotspots πρεπει να ειναι ετσι κλειστο ή πρεπει να ειναι ανοιχτο;Γιατι ενω στο Facebook και messenger εχω αυτοματη εκινηση και δικαιωματα για μπαρα και οθονη κλειδωματος μου βγαζει ειδοποιησεις οποτε θελει..... Παράθεση από johnjor: “Να ρωτησω κατι,το mobile hotspots πρεπει να ειναι ετσι κλειστο ή πρεπει να ειναι ανοιχτο;Γιατι ενω στο Facebook και messenger εχω αυτοματη εκινηση και δικαιωματα για μπαρα και οθονη κλειδωματος μου βγαζει ειδοποιησεις οποτε θελει..... ” Κανεν…
-
Παράθεση από johnjor: “Παω να τους μεταφερω αλλα μου βγαζει οτι η συσκευη ειναι αποσχολημενη.Και επανω στην μπαρα λεει οτι συνδεθηκε ο εντοπισμος σφαλματων ” Τελικα τις εσβησα τελειως απο παντου,τις εβαλα ξανα μονο μεσα στο τηλεφωνο........και τελικα ολα ΟΚ.Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.