Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 553.
-
Παράθεση από Bodai: “Βάλε τους ήχους που θέλεις εκει που βάζει η rom τους δικους της ήχους κλήσης και θα δεις ότι τους κρατάει. ” Παω να τους μεταφερω αλλα μου βγαζει οτι η συσκευη ειναι αποσχολημενη.Και επανω στην μπαρα λεει οτι συνδεθηκε ο εντοπισμος σφαλματων
-
Δηλαδη στο τηλεφωνο,οχι στην καρτα;
-
Παράθεση από d_aramp: “Έχει παρατηρήσει κανείς με την stable 6.4.0 πιο αργή φόρτιση στο κινητό του? Με την rom που είχε όταν ήρθε το κινητό, φόρτιζε το πολύ σε τρεις ώρες και τώρα χρειάζεται περίπου 4,5 ” Και παλι τιποτα.Θα επανελθω σε stable αλλα οποιος γνωριζει κατι για το προβλημα με τους ηχους επαφων ας βοηθησει. Παράθεση από johnjor: “Τιποτα δεν καναμε,παλι χανει τους ηχους.Θυμισε σε παρακαλω πως θα περασω την τελευταια developer. ” Τελικα η λυση βρεθηκε.Εσβησα τα ringtones απο την καρτα μν…
-
Παιδια δυστυχως και μετα το περασμα της νεας ρομ το προβλημα (να χανει δηλαδη τους ηχους που εχω ορισει σε ορισμενες επαφες) παραμενει.Παρακαλω οποιοςγνωριζει κατι ας βοηθησει.
-
Παράθεση από Bodai: “Recovery => Wipes και κανεις κάτω Swipe to Factory Reset και μετα χωρις να βγεις Install ” Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Με εσωσες!!!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Recovery => Wipes και κανεις κάτω Swipe to Factory Reset και μετα χωρις να βγεις Install ” Μολις τελειωσει κανω reboot to system;
-
Μπηκα Recovery.Κανω Restore;Μετα;
-
Παράθεση από Bodai: “Κάτι έπαιξε με το θεμα .. κανε πάλι Εργοστασιακές και χωρίς reboot άμεσα flash την ίδια rom.. ” Πως να κανω εργοστασιακες ρυθμισεις;Η οθονη ειναι μαυρη
-
Παράθεση από johnjor: “Επειδη δενμπορω χωρις ηχους επαφων,(οπως ελεγα στην αλλη ενοτητα)θυμιστε μου καποιος σας παρακαλω πως θα παω απο stable σε developer για redmi note 2. ” Παιδια Β Ο Η Θ Ε Ι Α. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεω,μετα Dalvk Cach και Cache και περασα απο το Recovery install update.zip και reboot.Εκανα ρυθμισεις google-mi acount wi fi και μολις επελεξα θεμα...............μαυρισε η οθονη.Μου βγαζει το pin κανονικα το βαζω αλλα η οθονη μαυρη.Κατεβαινει η μπαρα ειδοποιησεων κα…
-
Επειδη δενμπορω χωρις ηχους επαφων,(οπως ελεγα στην αλλη ενοτητα)θυμιστε μου καποιος σας παρακαλω πως θα παω απο stable σε developer για redmi note 2.
-
Σου την βγαζει εσενα αυτη την ασπροκιτρινη σελιδα οπως σου λεω,γιατι εχει μεινει εκει και δεν κανει τιποτα.Μηπως επειδη εμενα ειναι η εκδοση TD-FDD (Κινεζικο με ρουτ). Οκ,ενημερωνω σε λιγο Τιποτα δεν καναμε,παλι χανει τους ηχους.Θυμισε σε παρακαλω πως θα περασω την τελευταια developer.
-
Δηλαδη δεν πειραζω την ασπροιτρινη σελιδα που λεει αν θες εγκατασταση ενος προγραμματος για ρουτ ή οχι; Λεει Install SuperSu για ρουτ ήdont install
-
Πες μου τον τροπο να το κανω
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Βγάζεις το screenshot (πατώντας ταυτόχρονα volume down + αριστερό shift key) και το μεταφέρεις στον υπολογιστή και απο εκεί μέσω του φόρουμ, πατάς -->"συνημμένα"-->"ανέβασμα" (λίγο πιό κάτω απο κεί που πληκτρολογείς είναι αυτά) και ανεβάζεις τη φωτογραφία που έχεις πάρει... Αλλά αν δεν ξέρεις να την μικρύνεις, πριν την ανεβάσεις, για να μην βγει τεράστια στο φόρουμ την δημοσιεύεις σαν "Thumbnail" (ΌΧΙ "Full Image"!!!) ” Συγγνωμη που σε επρειξα......οταν λες αριστερο shift k…
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από geobas: “Με 5.11.26 ..... Και σε εμένα υπάρχει το πρόβλημα με τους ήχους των επαφών . Ακόμα και με τον τρόπο που υπέδειξες εξακολουθεί να αγνοεί το επιλεγμενο ήχο σε κλήση από σταθερό , αλλά είναι ΟΚ σε κλήση από κινητό . Γελοίο , αλλά θα το ψάξω . Εκείνο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία . Φεύγει νερό χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερο . Το ψάχνω . Στη ανάγκη θα γυρίσω στην 5.11.12 που ήταν μια χαρά . ” Καποιος αλλος ρε παιδια γνωριζει;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Σε μένα παίζει κανονικά... Για κάνε την εξής δοκιμή: Φτιάξε μια ομάδα (π.χ. οικογένεια) και βάλε στην ομάδα ένα ήχο κλήσης που θέλεις... Βάλε μες την "οικογένεια" την επαφή "Α" και "Β". Κάνε reboot Όταν ξεκινήσει το τηλέφωνο κάνε μια κλήση απο την επαφή "Α" ή "Β" στο τηλέφωνό σου να δεις ότι δουλεύει...(πρέπει να δουλεύει) Μετά πήγαινε μέσα στην επαφή "Α" και δες... τον έχει κρατήσει τον ήχο που έβαλες πριν? ” Το δοκιμασα και αυτο που με τις ομαδες αλλα τιποτα.Παλι τα ιδια.…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Πως βάζεις ήχο σε κάθε επαφή? Περιέγραψέ μου το τρόπο.... ” Ανοιγω την επαφη,πηγαινω στην επιλογη ηχου και επιλεγω ενα ηχο.Ετσι το εκανα και στο Mi4.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με τη rom. Στην Developer παίζει μια χαρά και δεν παίζει στη Stable? Δεν ξέρω... Είσαι σίγουρος ότι κάνεις σωστές ρυθμίσεις...? ” Τι εννοεις σωστες ρυθμισεις;Βαζω σε καθε επαφη που θελω διαφορετιο ηχο.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Έτσι γίνεται... με την επαναφορά δεδομένων φεύγουν όλες οι έξτρα εφαρμογές. Ναι, εάν ξαναπεράσεις την ρομ απο πάνω θα επιστρέψουν και πάλι όλες! ” Οπως εγραψα και στο θεμα με τις stable Rom μου χανεις τους ηχους επαφων.Γνωριζεις κατι γι'αυτο τι μπορει να φταιει;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από johnjor: “Οκ ευχαριστω ” Και κατι τελευταιο.Με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που εκανα,εχασα τις εφαρμογες της xiaomi,γιατι;Να ξαναπερασω απο πανω παλι την τελευταια stable Rom που ειχα μηπως επανελθουν;