Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 553.
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Απο την επιλογή wipe-->advanced wipes και τικάρεις cache και dalvik cache κ.λ.π. Αλλά το "κ.λ.π." εξαρτάται απο τι είδους εγκατάσταση θέλεις να κάνεις... Αν απλώς θέλεις να κάνεις update, δηλαδή απλώς να βάλεις την νέα σημερινή version, δεν χρειάζαται καν να μπεις στο twrp... Μπορείς και απο τον updater της Miui να το κάνεις ή αφου θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Twrp πας κατευθείαν Install και επιλέγεις το αρχείο της ρομ και κάνεις εγκατάσταση. Αν θέλεις να κάνεις καθαρή εγκα…
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Κάνε swipe προς τα δεξιά και είσαι οκαυ... (μην πειράξεις τίποτα άλλο σε αυτή τη σελίδα) ” Και μετα η οθονη που εμφανιζεται;Δεν ειναι η οθονη του Ricovery;Απο εκει πως κανουμε καθαρισμο για καινουργια εγκατασταση;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Κάνε swipe προς τα δεξιά και είσαι οκαυ... (μην πειράξεις τίποτα άλλο σε αυτή τη σελίδα) ” Εξηγησε το μου σε παρακαλω......
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τελευταίο για σήμερα, όταν μπαίνω στο TWRP με πάει αυτόματα στο Mound και μου εμφανίζει αυτό, είναι τυπικό ή κάποιο πρόβλημα ? Με το καλό mike...πότε περιμένεις παράδοση ? ” Παιδια απαντηστε λιγο σε αυτο σας παρακαλω γιατι ειναι σημαντικο!!!!!!!!Ενω την πρωτη φορα η συσκευη μπηκε σε ricovery και εκανα εγκατασταση την τελευταια stable Rom με τον 2ο τροπο εγκαταστασης,μετα απο εκει οταν ξαναπας να μπεις σε ricovery βγαζει αυτο που φαινεται στην εικονα.Γιατι;Πως θα ξαναμπου…
-
Παράθεση από johnjor: “Φορωντας την τελευταια Ρομ στο καινουργιο μου τηλεφωνο διαπιστωσα οτι καθε φορα που το κλεινω,χανεις του ηχους που εχω ορισει σε ορισμενες επαφες.Περασμενα τα ringtones στην καρτα και χωρις να μου τα διαβαζει ολα τα ringtones.Τα περασα στην συσκευη μηπως και δεν μπορουσε να τα διαβασει αλλα και παλι και χανεις τους ηχους επαφων και δεν μου διαβαζει ολα τα ringtones.(Ολες οι αλλες συσκευες που ειχα τα διαβαζανε ολα κανονικα-μορφη mp3-) ” Αντιμετωπιζει κανεις αλλος με redmi …
-
Παράθεση από geobas: “Δηλαδή για να καταλάβω . Η xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0 για το Redmi Note 2 έχει το συγκεκριμένο θέμα ενώ η xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10 γιά το Redmi Note 3G είναι παλαιότερη και δεν το έχει . Παρ' τ' αυγό και κούρευτο ” Δεν ξερω με σιγουρια,αλλα μαλλον.Αν μπορει καποιος ας βοηθησει.
-
Παράθεση από geobas: “Ποια είναι η τελευταία Stable για το Redmi Note 2 ???? ” RedMi Note 2 (Hermes) => xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0..zip (MIUI V7)
-
Παράθεση από ntel0s: “Σε mi4 αναφερεσαι για το θεμα με τα ringtones? Γιατι σκεφτομαι να βαλω και εγω σημερα stable v7 στο mi4 μου,να ξερω αν ειναι να μεινω v6.4.0! ” Οχι φιλε μου.Το προβλημα το εχω στο Redmi note 2.Οπως ειπα ΕΙΧΑ mi4 με developer και δεν ειχα κανενα θεμα. Τα φωτα του κανεις;
-
Παράθεση από johnjor: “Εχω την τελευταια stable. ” Και μιας και το συζηταμε,ποτε θα εχουμε καινουργια stable γνωριζει κανεις;Μου φαινεται οτι και οι stable ειναι developer.Με τις developer στο mi4 δεν ειχα κανενα θεμα και τωρα που πηγα για σιγουρια σε stable.............
-
Παράθεση από geobas: “Ποια εννοείς τελευταία Ρομ ? Stable ή Developer . Στο Redmi Note 2 με την 5.11.12 |Developer δεν δουλεύουν ούτε τα mp3 ούτε σε μορφή .ogg Απλά δεν δουλεύει .... Αντίθετα στο Redmi Note 3G , με την πανάρχαια 5.2.10 | Stable , η επιλογή δουλεύει κανονικά . ” Εχω την τελευταια stable.
-
Φορωντας την τελευταια Ρομ στο καινουργιο μου τηλεφωνο διαπιστωσα οτι καθε φορα που το κλεινω,χανεις του ηχους που εχω ορισει σε ορισμενες επαφες.Περασμενα τα ringtones στην καρτα και χωρις να μου τα διαβαζει ολα τα ringtones.Τα περασα στην συσκευη μηπως και δεν μπορουσε να τα διαβασει αλλα και παλι και χανεις τους ηχους επαφων και δεν μου διαβαζει ολα τα ringtones.(Ολες οι αλλες συσκευες που ειχα τα διαβαζανε ολα κανονικα-μορφη mp3-)
-
Παράθεση από johnjor: “Πως γυρναμε σε προηγουμενη Rom; ” Απαντηση κανεις;
-
Πως γυρναμε σε προηγουμενη Rom;
-
Παράθεση από johnjor: “Ουαου.....Γιατι ολα αυτα ρε παιδια;Εγω ειχα σκοπο να περασω την τελευταια stable με τον 2ο τροπο εγκαταστασης rom.Δεν μπορω ετσι;Ετσι το εκανα και στο δικο μου. ” Για πειτε ρε παιδια.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “=> Recovery Εσύ θα ακολουθήσεις τον οδηγό, και όλα θα πάνε καλά... => Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 ” Ουαου.....Γιατι ολα αυτα ρε παιδια;Εγω ειχα σκοπο να περασω την τελευταια stable με τον 2ο τροπο εγκαταστασης rom.Δεν μπορω ετσι;Ετσι το εκανα και στο δικο μου.
-
Παιδια στην stable για redmi note 2 που θα περασω σε φιλο τι ειναι αυτο το TWRP ricovery που λεει διπλα στο αρχειο;Πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερα;
-
Παράθεση από johnjor: “Δηλαδη με το Mikey αν ενεργοποιησεις το εξωτερικο ηχειο ακους ραδιοφωνο κανονικα και χωρις τα ακουστικα;Και κατι αλλο.Πηρα κατι ακουστικα piston που ηταν φθηνα και ενω ακουω κανονικα και δειχνουν οτι συνδεονται,κατα την διαρκεια κλησης δεν ακουγομαι οταν μιλαω ενω ακουω. ” Παράθεση από johnjor: “Δηλαδη με το Mikey αν ενεργοποιησεις το εξωτερικο ηχειο ακους ραδιοφωνο κανονικα και χωρις τα ακουστικα; ” Απαντηση κανεις;