Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 553.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από caeser: “Έχεις δίκιο... συνήθως είναι όπως το λες. Προφανώς έχει καλό δέκτη... και να σου πω και το άλλο? Παίζει πολύ καλά και με το Mikey και μπορείς να ακούς ράδιο στο bluetooth εάν θέλεις... ” Δηλαδη με το Mikey αν ενεργοποιησεις το εξωτερικο ηχειο ακους ραδιοφωνο κανονικα και χωρις τα ακουστικα;Και κατι αλλο.Πηρα κατι ακουστικα piston που ηταν φθηνα και ενω ακουω κανονικα και δειχνουν οτι συνδεονται,κατα την διαρκεια κλησης δεν ακουγομαι οταν μιλαω ενω ακουω.
-
Παράθεση από caeser: “Όλα όσα περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικά! Το ράδιο στα κινητά παίζει με ακουστικά, που με τη σειρά τους παίζουν το ρόλο της κεραίας! Χωρίς κεραία, όλα τα ραδιόφωνα έτσι κάνουν ...παράσιτα! ” Εγω δεν ξερω κανενα ραδιοφωνο να λειτουργει χωρις ακουστικα,δεν θα επρεπε να ανοιγει καν,ενω τωρα ανοιγει και τα παρασιτα ακουγωνται απο το ηχειο του.Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο.
-
Καλημερα στην ομαδα.Εγω μετα απο αυτα που διαβασα για το ραδιοφωνο το κοιταξα και στο δικο μου και παρατηρησαοτι μολις το ανοιγω χωρις ακουστικα (γιατι ανοιγει ενω δεν θα επρεπε)στον τελευταιο σταθμο που ειχα,κανει θορυβο σαν χιονια-παράσιτα,ο οποιος θορυβος δεν σταματα οταν βγεις απο την εφαρμογη παρα μονο αν κλεισεις και παλι το κουμπι του ραδιοφωνου.Οταν ομως βαλω ακουστικα λειτουργει κανονικα.Κατα τα αλλα με την νεα ρομ βλεπω την συσκευη λιγο πιο γρηγορη και με κανονικη καταναλωση μπαταριας.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στην επόμενη Version θα βγει νέο thread (νήμα). To παρόν θα μείνει ανοιχτό σε περίπτωση που κάποιος έχει ερωτήματα για την Version που έχουμε σε αυτό το νήμα. ” Για καντε το λιανα ρε παιδια που θα το βρουμε....
-
Παράθεση από maddoctor: “Για όλες τις εφαρμογές, εφόσον θέλεις να σου έρχονται αυτόματα οι ενημερώσεις. ” Αυτο εχει αντικτυπο στην καταναλωση μπαταριας;
-
Παράθεση από maddoctor: “Ναι, πρέπει. ” Αυτο ισχυει για ολες οι μονο για αυτες τις δυο;
-
Παρατηρησα οτι δεν μου δειχνει ειδοποιησεις το yahoo mail.Ενω εχω μηνυματα και ενεργοποιημενες τις ειδοποιησεις,τιποτα.....Και κατι αλλο,για να ερχονται ενημερωσεις αλλα και ειδοποιησεις χρειαζεται την εφαρμογη να την εχουμε αυτοματη εναρξη;(facebook-messenger).
-
Παράθεση από dnomikos: “Εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια για να μην βάζω-βγάζω καλώδια χωρίς προβλήματα. Πρέπει να έτυχε αν και σε μένα ποτέ δεν κόλλησε... ” Τωρα το ανακαλυψα και εγω,οποτε πειτε και σε εμας τι ειναι δηλ.τι κανει ακριβως;
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “το 1s είναι το 2 που λες , δεν υπάρχει 2 το φρεσκαρισμένο 1 είναι απλά 1 (ή 1.1 αν το γράφει πουθενά , μπορεί να έχει και την μεγαλύτερη μπαταρία δε ξέρω) επίσης το rgb led είπαμε έχει άλλα καλά δεν χρειάζεται να κοιτάς το κινητό για το τι σου έχει έρθει , βλέπεις π.χ. πράσινο , α κλήση είναι άστο, μπλε, α μου ήρθε μήνυμα στο viber για να δω επίσης τα χρώματα είναι αυτά που σε αφήνει το αππ , αν βάλεις Mi band tools ή παρόμοιο θα δεις ότι έχει παραπάνω (και άσπρο) ” …
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Εγώ έχω το πρώτο με τα χρώματα. Θα σου πρότεινα να πάρεις το 1s με τα λευκά led εαν δε σε ενοχλεί αυτό γιατί: 1. Είναι ΦΡΕΣΚΟ που σημαίνει θα πάρεις πρόσφατες παρτίδες (αυτό είναι καλό για τη μπαταρία) 2. Έχει 4 mah μεγαλύτερη μπαταρία (κερδίζεις 1-2 μέρες σε μπαταρία χαχα) 3. Λέγεται οτι έχει καλύτερο υλικό το λουράκι (και το παλιό η αλήθεια είναι οτι μετά απο καιρό εμφάνιζε σημάδια..."κόπωσης") 4. Το βρίσκεις με 10(!!!!!!!!!) ευρώ στο gearbest σήμερα. ΒΕΒΑΙΑ πιο πολύ θ…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Προσοχή στην παλιά έκδοση γιατί από ότι κατάλαβα βγαίνει πλέον έκδοση 1.1 που έχει μόνο white led (στην καινούρια δεν ξέρω τι παίζει ακόμα ,θα μάθουμε λογικά σε λίγες μέρες) ” Αυτο ειδα και εγω.Μια mi band και μια mi band 2 μονο με λευκα led.Πια ειναι καλυτερη κατα την γνωμη σας;
-
Εγω παιδια παρατηρησα οτι μου χανει ανα διαστηματα την ρυθμιση πληκτρολογιου (χρησιμοπειω το swiftkey)και το χρονο κλειδωματος οθονης.Επισης κατι αλλο,απο stable εκδοση σε developer περναμε οπως και απο developer σε stable?Και κατι τελευταιο,αν σε developer δεν κανουμε τις εβδομαδιαιες αναβαθμισεις,για ποσο διαστημα δεν θα εχει θεμα το τηλεφωνο;
-
mi band 1s
ΜήνυμαΣε εμενα το mi home ειναι ολα στα κινεζικα.Ετσι ειναι σε ολους;
-
Σε mi4 παντως και η τελευταια rom λειτουργει αψογα,χωρις ομως και κατι θετικοτερο σε σχεση με την προηγουμενη.Συνεχιστε παιδια την τελεια δουλεια!!!!!!!
-
Παράθεση από caeser: “Από V5 σε V7 δεν δουλεύει ατόφιο back up σε καμία συσκευή.. Θα υπάρχουν απώλειες και καλό είναι να στήσετε το τηλέφωνο από την αρχή. Με εξαίρεση φυσικά τα κλασικά.... επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων, φωτογραφίες, μουσική, αρχεία κ.λ.π. που συνήθως έρχονται ατόφια από το MiCloud χωρίς κόπο... Αλλά εφαρμογές και ρυθμίσεις καλύτερα από την αρχή... ” Πια η διαφορα αν κανω μονο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν κανω και wipe cache ;Κερδιζω ή χανω κατι;Για το περασμα απ…
-
Παράθεση από Stinger: “Ναι για το Swiftkey. Είναι φυσιολογικό να στις βγάζει έξω τις εφαρμογές γιατί στην ουσία τις ξαναπερνάει με κάθε Update. ” οκ καταλαβα.Αν το ξαναπερασω δηλαδη απο την αρχη δεν θα μου το ξανακανει;
-
Παράθεση από Stinger: “Ξήλωσέ το και βάλτο ξανά από το play store. ” Εννοεις το swiftkey;Μετα μολις το επιλεγω λειτουργει παλι,αλλα με το επομενο update παλι τα ιδια.Για το αλλο που ρωτησα...........;