Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 553.
-
Ολα καλα και σε mi4.Παρατηρησα οπως και στα υπολοιπα updates στο τελος της εγκαταστασης μου βγαζει η εφαρμογη swiftkey σταματησε να λειτουργει και μου επαναφερει το πληκτρολογιο συνεχεια στο πληκτρολογιο google.(Εγω εχω προεπιλογη το πληκτρολογιο swiftkey)Επισης σε καθε αναβαθμιση ολες τις εφαρμογες mi μου τις βγαζει απο τον φακελο που τις εχω ολες μαζι.Ειναι φυσιολογικο αυτο;
-
Παράθεση από caeser: “Από V5 σε V7 δεν δουλεύει ατόφιο back up σε καμία συσκευή.. Θα υπάρχουν απώλειες και καλό είναι να στήσετε το τηλέφωνο από την αρχή. Με εξαίρεση φυσικά τα κλασικά.... επαφές, μηνύματα, ιστορικό κλήσεων, φωτογραφίες, μουσική, αρχεία κ.λ.π. που συνήθως έρχονται ατόφια από το MiCloud χωρίς κόπο... Αλλά εφαρμογές και ρυθμίσεις καλύτερα από την αρχή... ” Σας ευχαριστω και τους δυο.
-
Και κατι τελευταιο,πρεπει να κανουμε και καθαρισμο ολων ή δεν χρειαζεται.Φανταζομαι το back up δεν θα λειτουργει με την νεα stable rom.
-
Τέλεια.Ευχαριστω για την αμμεση οπως παντα βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση από johnjor: “Παιδια απο developer σε stable εργοστασιακες ρυθμισεις και περνας την τελευταια stable?Μετα απο εκει για την επομενη εκδοση stable κανουμε update οπως στις developer? ” Συγγνωμη που επανερχομαι αλλα για να μην κανω πατατα,την πρωτη φορα που θα περασω την stable εκδοση αφου κανω επαναφορα εργοστασιακων,θα την περασω σαν εγκατασταση εξ'αρχης δηλαδη μεσα απο Ricovery>install update.zip>reboot to system?
-
Παιδια η τελευταια stable ειναι η v7 0.5.0?
-
Παιδια απο developer σε stable εργοστασιακες ρυθμισεις και περνας την τελευταια stable?Μετα απο εκει για την επομενη εκδοση stable κανουμε update οπως στις developer?
-
Προβλημα με φωτογραφιες επαφων
johnjor - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δες το μέγεθος των φωτογραφιών που γεμίζουν όμορφα όπως λες την οθόνη, και σύγκρινε με τις φωτογραφίες που στις βγάζει μικρές. Φρόντισε να έχουν ικανοποιητικό μέγεθος και αν είναι δυνατό στις ίδιες διαστάσεις με αυτές που είναι οκ. ” Thanks φιλε θα το δω.
-
Προβλημα με φωτογραφιες επαφων
johnjor - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕχω περασει σε αρκετες επαφες φωτογραφιες,μερικες ομως τις δειχνει να γεμιζουν ομορφα ολη την οθονη και μερικες μικρες σε μικρο κυκλο.Γνωριζει καποιος παιδια;
-
Οκ.Ευχαριστω.Πως απαντω αμμεσα σε καποιον,γιατι καινουργιος γαρ και δεν κατεχω.......Thanks again.
-
Ρε παιδια μπας και ειμαι αορατος;
-
Γιατι παλι καινουργια Rom;Εχασα κανενα επεισοδιο;
-
Παιδια,αυτη η εφαρμογη η καινουργια με την καμερα τι ακριβως κανει;Ανοιξα λιγο αλλα δεν......
-
Και σε εμενα (Mi4) ολα καλα.Μου εβγαλε κατα την εγκατασταση οτι οι αποθηκευση επαφων δεν λειτουργρει,αλλα οκ.
-
Ιδεα για το ποτε θα εχουμε ξυπνημα οθονης με διπλο κλικ;
-
Οκ λυθηκε απο Δικαιωματα-ενεργοποιηση μικροφωνου.
-
Ενω εχω ρυθμισει κανονικα τις γλωσσες μολις παταω στο μικροφωνο μου λεει αδυναμια ανοιγματος του μικροφωνου.Γνωριζει κανεις;
-
Σε εμενα ολα καλα Mi4.Γιατι ομως μου χανει τις ρυθμισεις επιλογης πληκτρολογιου και διαρκειας κλειδωματος οθονης καθε φορα που το κλεινω;
-
Παιδια εκτος απο αυτο που δεν μου ανοιγει βιντεακια και εικονες στο messenger και δεν απαντηθηκε και κατι αλλο,σε Mi4 απο Developer μπορω να παω σε stable και αντιστρόφως και πως;
-
Βοηθεια κανεις Στο γιατι μεσα στο messenger ενω βλεπω τις φωτογραφιες και τα βιντεακια που μου στελνουν,μολις παω να τα ανοιξω δεν ανοιγουν σε πληρη οθονη και η οθονη παραμενει μαυρη;