Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 553.
-
Βοηθεια κανεις
-
Παιδια βοηθεια και για κατι αλλο.Γιατι στο messenger ενω βλεπω τα βιντεακια που μου στελνουν,δεν μπορω να τα ανοιξω σε πληρη οθονη;
-
Ρε παιδια αυτο με την συνομιλια στο facebook δεν το παρατηρησε κανεις αλλος;Νομιζω οτι κανει και κατι τρελλα με τις ειδοποιησεις του.Για κοιταξτε το
-
Μηπως να βαλω την προηγουμενη με τον ιδιο τροπο δηλαδη της αναβαθμισης ή θα παθει black out το τηλεφωνο;
-
Μολις την περασα και εγω σε Mi4 απο αναβαθμιση-επιλογη αρχειου-και επανεκινηση.Ολα καλα αλλα παρατηρησα οτι στο facebook δεν μου ανοιγει τις συνομιλιες messenger,ενω οταν παω μεσα απο την εφαρμογη τις ανοιγει.
-
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή desktop app Mi Cloud για να διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας (οδηγός)
ΜήνυμαΡε παιδια μολις κατεβασα το mi cloud desktop app αλλα ειναι στα Κινεζικα και δεν μπορω να διαχειριστω τις φωτογραφιες,ουτε που να αποθηκευονται............Γνωριζει κανεις;
-
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή desktop app Mi Cloud για να διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας (οδηγός)
Μήνυματελικα συνδεθηκα.Γνωριζει κανεις πως βαζουμε φωτο στο Mi προφιλ;
-
ΜήνυμαΚαλησπερα στην ομαδα.Μολις ανοιγω την σελιδα του Mi cloud δεν μπορω να κανω συνδεση,γιατι μου λεει μισο λεπτο και προσπαθει συνεχεια να φορτωσει την σελιδα
-
Ολεεεεεεεεεε.Τελικα εφταιγε η ονομασια του αρχειου μεσω windows που το εβγαζε 2 φορες .zip.zip οπως μου ειπατε.Ευχαριστω για ολα την παρεα.
-
Ok.Θα το δοκιμασω και ετσι
-
Mi4 εχω.Δεν εχει καρτα sd,αλλα εγω την βαζω χυμα στο χωρο τηλεφωνου.Να την βαλω στον φακελο download;
-
μου γραφει can't find update.zip in
-
Αυτην κατεβαζω
-
Ξανακατεβαζω παλι την αναβαθμιση να ξαναπροσπαθησω.(Η συσκευη μολις ενεργοποιηθηκε για πρωτη φορα)
-
Καλησπερα και παλι.Μολις προσπαθησα να περασω την τελευταια developer αλλα τιποτα.Αφου εκανα ολα τα βηματα,μολις ανοιξει το τηλεφωνο δειχνει Miui 6 και λεει επιλογη γλωσας.Κανονικα δεν πρεπει να ανοιγει σε Miui 7 και να εχει μονο αγγλικα ελληνικα; Βοηθεια παρακαλω
-
Ευχαριστω πολυ.Μπορεις να μου προτείνεις μια;
-
Ακουει κανεις;