Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 553.

• Παράθεση από m.kapellakis: “Απ ότι είδα εχουν βγάλει global rom για το mi mix. Αυτή την στιγμή έχω την 7.2.24 και θέλω να εγκαταστήσω την global. Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία; Ευχαριστώ ” Ηθελα να ρωτησω και εγω ανη καινουργια Global εχει Ελληνικα.

• AmazFit bt Xiaomi

johnjor - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από makis855: “το θεμα με τα ονόματα στις κλήσεις δεν λυθηκε, πάλι εμφανίζει μόνο το τηλέφωνο ” Το ιδιο και σε εμενα.Συνεχιζει το βιολι του........................

• AmazFit bt Xiaomi

johnjor - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από vactirio: “Με την νέα έκδοση λύθηκε και το βασικότερο για το θέμα miles / kilometers και προστέθηκε airplane mode. Σήμερα το πρωτο τρεξιμο ταυτόχρονα με Garmin και amazfit και βλέπουμε. Πάντως να αναφέρω ότι δεν ειναι τόσο bulky όσο γενικά αναφέρουν και το αναφέρω αυτό γιατι έχω λεπτό καρπό. Δεν φαίνεται γκουμοtτσα Τελικα καταφερα και περασα και εγω την αναβαθμιση με την βοηθεια και του φιλου μου Αντωνη.Στο τηλ.αλλαξε η ενδειξη των χλμ αλλα στην εφαρμοφη οχι,και δεν ξερω αν μετραει …

• AmazFit bt Xiaomi

johnjor - - Amazfit

Μήνυμα

Σε εμενα παντως παιδια που δοκιμασα να περασω την αναβαθμιση ενω την φορτωνει κανονικα μεχρι το 100% μολις παει να την κανει εγκατασταση μου βγαζει error και μενει εκει κολλημενο.Με το power button αρκετα κρατημενο ανοιγει αλλα παλι στην προηγουμενη εκδοση.Να σημειωσω οτι εχω περασει την Αγγλικη εκδοση,δεν ξερω αν παιζει ρολο.

• RE:

johnjor - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από moussathecat: “To ali? Τόσο τραγικοί είναι? Εγώ παρακαλάω για αύξηση του buyer's protection εδώ και μια εβδομάδα και με γράφουν. Κρίμα και παρουσιάζονταν ως σοβαροί. ” το buyers protection δε στο αυξάνει το "ali" ο πωλητής στο αυξάνει (μέχρι στιγμής όσες φορές το έκανε μου το αύξησαν με την μια) ας ξεχωρίσουμε λίγο του τι είναι το ali/ebay και το τι είναι ο πωλητής αν δε στο κάνει ε πάτα το dispute τι να σου πω” Και αν σου κάνει ρε παιδιά τί θα γίνει;Ότα…

• Παράθεση από moussathecat: “Στο ali ειναι λιγότερη η κάλυψη που παρέχουν. Άνοιξα dispute και απάντησαν αυτό Problems with the orderJudgement from AEInvalid Reason Purchase Protection is running out, but package is still in transit Invalid According to the shipping information, the package stay in custom and delayed the delivery. Please wait in patience and confirm with us whether you received the goods until seller guarantee time ends, at the same time, please contact your custom to check the re…

• Παιδια αφηστε τα κλαματα και τις ιστοριες.Αφου ξερουμε οτι την εχουμε πατησει ολοι ας δουμε τι μπορουμε να κανουμε για να αντιμετωπισουμε το Τερας οπως λεει και ο τιτλος της ενοτητας.Ιδεες-προτασεις θελουμε.

• Παράθεση από franki28gr: “Πιθανον ο φιλος να εννοει το παρακατω. ΜΗΝ προτιματε , εαν ειναι αυτο εφικτο πλεον το SG post το οποιο ειναι αρκετα γρηγορο σε σχεση με αλλα οπως CN , NL CH .... Εμενα στην ιδια περιοδο που μου κρατηθηκε και το δικο μου κινητο στο τελωνειο , το οποιο σταλθηκε απο geekbying με SG post ( με δικια τους πρωτοβουλια) , παρελαβα 3 δεματα απο Gearbest τα οποια σταλθηκαν τα 2 με NL post και το τριτο με CZ post... Και τα τρια δεματα πολυ μεγαλυτερα απο το δεμα του κινητου ( ενδε…

• Παράθεση από apsogos4ever: “Μην περνετε κατευθειαν από Σιγκαπούρη ” Για εξηγησε μας λιγο μπαε και γλητωσουμε τιποτα γιατι εγω αυτο τον μηνα εχω 3 στα 3,κοινος ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

• Αρα και παλι,καθολου χρεωση μεχρι 22€,μονο Φ.Π.Α μεχρι 150ευρω και εξτρα φορος μονο πανω απο 150 €.Τοτε γιατι μας χρεωνουν ολους;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από themakos66: “παραθέτω απάντηση απο την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στην ερώτηση : Ποια είναι η δασμοφορολογική επιβάρυνση των προερχόμενων από Τρίτη χώρα ειδών; >Για αποστολές μη εμπορικού χαρακτήρα: - για είδη μέχρι 45 € δεν καταβάλλονται δασμοί, Φ.Π.Α. και λοιποί φόροι, - τα είδη των οποίων η συνολική αξία δεν υπερβαίνει το ποσό των 700 €, υπόκεινται σε κατ’ αποκοπή δασμό 2,5%, εκτός εάν ο ενδιαφερόμενος ζητήσει τον τελωνισμό με βάση τη δασμολογική κατάταξη του είδους. - για είδη των οποί…

• Παιδιά νομίζω ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση και πρέπει να αρχίσουμε με συννενόηση με τους Κινέζους-προμηθευτές να μην τα δεχόμαστε και να τα επιστρέφουμε Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Manolis_Mar: “Παιδιά γειά σας και από εμένα. Απλά να σας ενημερώσω ότι το μπατζανάκι μου έχει αναλάβει την στελέχωση του τελωνείου της Αθήνας με καινουρια pc και περιφερειακά με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ελέγχους των δεμάτων. ;(” Δώστε κάτι παραπάνω........ Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “Ε λογικό είναι όταν τα βγάζετε όλα στην φόρα θα ερχόταν και αυτή η στιγμή του τελωνείου” Τί εννοείς ρε μεγάλε; Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα και απο εμενα.Παθων και εγω με 2 τηλ. στις 02-02 αλλο ενα για φιλο στις 17-02 και αλλο ενα παλι σημερα.Τι γινεται ρε παιδια,ολα περνανε απο τελωνειο τωρα και μετα οτι σου κατσει;.Ξερουμε αν εχει αλλαξει η διαδικασια ή ειναι απλως αλλη μια εξορμηση των τελωνειακων αυτη την περιοδο;

• Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A

johnjor - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Nickleon: “Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα παρέλαβα ένα Redmi 4 PRo για ένα φίλο και μόλις το άνοιξα έκανε update στην 8.1.3.0! Θέλω να του περάσω την Global Stable για έχει Ελληνικά ακολουθώντας τον οδηγό της πρώτης σελίδας! Αλλά μόλις πατάω Volume Up and Power button μου βάζει τις επιλογές αλλά πατώντας το download εμφανίζει το Mi logo και μετά από λίγο το android στο κάτω μέρος και ανοίγει κανονικά! Απ'ότι θυμάμαι στο Redmi 3 Pro η οθόνη παραμένει μαύρη μόλις πατούσα το download. Είναι …

• Καλησπερα και παλι στην ομαδα.Δεν ξερω αν θα γινω κουραστηκος αλλα θα το ξαναπω για μια ακομη φορα μιας και δεν μπορεσα να βρω λυση στο θεμα εμφανισης του ονοματοε της επαφης οταν με καλουν.Αν και εχω σε ολες τις επαφες το +30 και εχω δωσει δικαιωματα στην εφαρμογη για τις επαφες αλλα και για ολα τα αλλα δυστυχως βλεπω τον αριθμο που με καλει και οχι το ονομα.Περασα και την Αγγλικη version στο ρολοι με τον τροπο που υπαρχει πιο πανω και το ρολοι τωρα εχει μονο Αγγλικα,αλλα δυστυχως το προβλημα π…

• Παράθεση από xifias21: “Καλησπέρες και εγω official global rom εβαλά με Mi Pc Suite κινεζικο .... ” Για πες μας.Την ειχες αποθηκευμενη στο pc και απλως την επελεξες και την περασες;

• Παράθεση από stergios96: “καλημερα παιδια!μολις χθες παρελαβα το κινητο και περασα τη τελευταια developer....υπαρχουν και αλλοι στους οποιους δεν δουλευει το led ειδοποιησεων ?και στη global που ειχα ουτε εκει δουλευε...δεν ειναι χαλασμενο οταν πχ φορτιζει αναβει κανονικα απλα δεν δουλευει στα μνματα στο messenger ” Πρεπει σε καθε εφαρμογη να το ενεργοποιησεις.Ρυθμισεις-Γρ.Καταστασης-Διαχ.Ειδοποιησεων-Messenger-Led ειδοποιησης,και θα το βρεις τερμα κατω.Το ιδιο να κανεις για ολες τις εφαρμογες.

• Παράθεση από sincer660: “συγνωμη για το λαθος!ευχαριστω για την απαντηση σας λιγο προσπαθησα και δεν τα καταφερα οποτε το αφηνω ετσι και ο Θεος βοηθος ” Εγω παντως νομιζω οτι αυτη η Ρομ που λες ΑΝ ειναι official κανονικα πρεπει να εχει Ελληνικα.