Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 553.
-
Παράθεση από makis1024: “Στο Markw @Thracia χθες ήταν twrp. img θυμάσαι; εγώ όλο το βράδυ έβλεπα εφιάλτες. Το twrp είναι όμως το cofface και όχι το twrp By mic. Υπομονή παιδιά να βγάλει ο Michael γιατι χθες έφαγα τον γαΐδαρο από το μηδέν δηλαδή από Multιlanguage Unofficial και εάν δεν ήταν ο Θανάσης την ουρά δεν θα την ξετέλευα. Αχ αυτό το fastboot Reboot flash recovery twrp.img. ” Για εξηγησε μας τι επαθες για να το ξερουμε;Δεν ειναι αυτο δηλαδη μεσα στην Ρομ (γιατι το prada δεν το εχει)ή δεν δ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν ξεκινάς καλάααααααα......Λογικά δεν έχει βγει ακόμη οπότε υπομονή. Χρόνια πολλά.. ” Χρονια Πολλα Δασκαλε.Αρα σωστα δεν το ειδα;Τι κανω τωρα ξεκλειδωμενος γαρ; =============== Δεκ 25th 2016, 11:39am =============== Παράθεση από Thracia: “Θα λέγεται recovery .img ή twrp.img Χρόνια πολλά! ” Δεν εχει τετοιο img μεσα.Χρονια Πολλα
-
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
johnjor - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@johnjor δεν είναι το 1ο σου κινητό αν θυμάμαι καλά. Την ξέρεις την διαδικασία (αν δεν τα θυμάσαι υπάρχουν οδηγοί)!! Φλάσαρε μια Official για να μπορέσεις να το ξεκλειδώσεις και μετά TWRP και ελληνική. Αν έχεις χρόνο (σήμερα τέτοια μέρα που είναι) και διάθεση.. ” @Bodai Εχω ξεκλειδωσει και ψαχνω το TWRP.Κοιταξα μεσα στην Ρομ και βρισκω boot.img kai system.img.Εναι καποιο απο αυτα;
-
Παράθεση από im197: “Υπάρχει η επιλογή για metric units όταν επιλέξεις τη φωτο του προφίλ σου. Επίσης υπάρχει δυνατότητα ν αλλάξεις το Fahrenheit σε Celsius στο weather app της εφαρμογής. Για τα ονόματα δεν ξέρω...εμένα μου τα δείχνει όλα κανονικά ” @im197την βρηκα την ρυθμιση για το μετρικο συστημα και ευχαριστω.Για τον καιρο επισης.Το μονο θεμα ακομη ειναι με τις επαφες που δεν μου βγαζει τα ονοματα.Αν γνωριζει καποιος ας πει......................
-
johnjor - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Εχει χάσει το ελληνικο TWRP. Δεν μπορώ να ξέρω για ποιόν λόγο αλλά το έχασε. Πρέπει να μπεις με fastboot και να εγκαταστήσεις πάλι το TWRP ” @Bodai το τηλ.ετσι το παρελαβα δεν εχω κανει τιποτα ακομη.Φοραει μια μαλλον unoficcial 8.2.13.0.0(mcecndg) Global 8.2 stable.Να παω με fastboot με το miflash;Να παω με το Mi pcsuite;Να το βαλω σε Edl mode;Πες μου με ποιο τροπο;
-
johnjor - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια εγω ξεκινησα να βαλω το τηλ.σε recovery και μου βγαζει το τηλ.με το καλωδιο.Τι κανω για να συχεχισω;
-
Παιδια για Mi 5s ποτε θα εχουμε Ρομ;
-
Παράθεση από im197: “Στο Play store υπάρχει η έκδοση 1,1,7 ” Περασα αυτη την τελευται εκδοση και το ρολοι παλι δεν δειχνει ονομα στις επαφες παρα μονο αριθμο.Εν τω μεταξυ τωρα μου εμφανιζει και F αντι C στην θερμοκρασια και Miles αντι Kilometers.Γνωριζει κανεις πως τα αλλαζουμε αυτα;Εννοειται οτι εχω δωσει δικαιωματα να διαβαζει επαφες...................
-
Χαιρετω την ομαδα.Εχω στο ρολοι περασμενα Αγγλικα με τον τροπο που δειχνει πιο πισω ενας φιλος (βεβαια οχι στα παντα αλλα οκ)και γενικα το ρολοι λειτουργει καλα.Στις κλεισεις ομως αν και εχω ολους τους αριθμους με +30 μπροστα το ρολοι δεν μου βγαζει τα ονοματα,μονο αριθμους.Εχει βρεθει λυση;Και ακομη κατι,εχω την εκδοση 1.1.2 ποτε θα εχουμε καποια πιο καινουργια;
-
Παράθεση από Gkontos10: “Φίλε ότι λέει ο οδηγός ” Αυτο ρωταω ρε φιλε.......αν ισχυει μονο για τις Miui 7 για να πας σε 8................
-
Επειδη ειδα ΠΡΟΣΟΧΗ διπλα στην 8.1.1.0 Ρομ για Note 3 Pro (Kenzo)........Εγω εχω μεσα την 8.0.1.0 Να περασω απο πανω την καινουργια ή χρειαζεται να κανω την διαδικασια που λεει ο οδηγος;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “@johnjor θα μας γραψεις τι κάνατε και το επαναφέρετε;” Θα απαντήσει ο @geoanto555 ως ειδικός Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα.Αφου καταφερα και Μπρικαρα και το Redmi Pro (μετα απο αποτυχια flashαριαματος τοσο με το sp flash tools οσο και με το pc suite και τελικα περασμα της Ρομ με τροποποιημενο το cust.img οπου επηλθε και το μοιραιο)και αφου το τηλ.εχασε και τα IMEI.........ευτυχως υπαρχουν στο forum παιδια οπως ο @lallasgr και ο @geoanto555 που οχι μονο βοηθανε με τις τεραστιες γνωσεις τους.......(οχι μονο συμβουλευτικα αλλα....επι τις ουσιας)ακουραστα και χωρις παραπονα και νευρα...αλλα ενδιαφερονται και γι…
-
Παράθεση από Bodai: “@johnjor όταν είσαι έτοιμος, ξεκλείδωσε το και δοκίμασε σε fastboot mode να φλασαρεις κινέζικη fastboot. Αν δεν επανέλθει θα πρέπει να πάμε χειροκίνητα όπως πρότεινε ο @geobas 2 ποστ πριν ” @Bodai δεν μπορω να το ξεκλειδωσω φτανει μονο στο 50% .Απο το κινητο δεν μπορω να συνδεθω στον Mi acount και απο το micloud του υπολογιστη επισης δεν βλεπει την συσκευη μηπως και ενεργοποιησω το find device ή διαγραψω αλλες τυχον συσκευες.
-
Παράθεση από Bodai: “Τσεκαρε να δουμε αν εχεις ΙΜΕΙ & mac address. Ποια διαδικασία έκανες και είχε αυτό το αποτέλεσμα? Ποια rom φλάσαρες? ” Δεχ εχει δυστυχως........Στην αρχη προσπαθησα με sp flash tool να περασω την 6.12.8 china developer.Μου εβγαζε σφαλμα.Μετα προσπαθουσα μεσω recovery με τον οδηγο του @lallasgr (το προσπαθησαμε και μαζι ακετες φορες και τον ευχαριστω πολυ)παλι σφαλμα.Τελικα την περασαμε με sp flash tool με τροποποιημενο το cust.img οπως κανουμε στο Note 4,και ειχαμε αυτο το α…