Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 553.

• Παράθεση από verfot33: “και σε μενα επειδη χανεται η εσωτερικη, δοκιμασα ΟΛΟΥΣ τους τροπους (στο sideload δεν εβλεπε την συσκευη) Μηπως καποια αλλη εκδοση του twrp διορθωνε την κατασταση Εγω μετα δυο μερες εμεινα με την official dev-εβδομαδιαια αναβαθμιση- Aν ειχε και ελληνικα θαταν υποφερτη ” Γιατι δεν δοκιμαζεις να εχεις βαλει την Ρομ σε καρτα sd (ετσι κανω παντα εγω) και στο τελος να επιλεξεις μνημη-καρτα sd και να την περασεις απο εκει;

• @demakhs πώς το καταφέρεις αυτό; Δεν πέρναγε ούτε με sp flashtool? Για πες...

• Παράθεση από dodos7: “Καλησπέρα στην παρέα Σήμερα έκανα τη μετάβαση από την GTV Stable 8.0.6.0 στην XTRV Stable 8.1.2.0, μόνο με wipe cache και dalvik. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και κατά την αναβάθμιση και μετά. Ευχαριστούμε την ομάδα για τις ROMs ” Με αυτο το wipe (cache και dalvik cache) δεν χανεις τιποτα νομιζω.Σωστα;

• Καλησπερα.Απο την Αρχικη οθονη σερνοντας προς τα επανω για αναζητηση μου βγαζει "Η εφαρμογη αναζητηση επαψε να λειτουργει"και εμφανιζεται ξανα και ξανα και ξανα.Υπαρχει λυση σε αυτο;

• Απο την αρχικη οθονη σερνοντας προς τα επανω για αναζητηση μεσα στο τηλεφωνο βγαζει "Η εφαρμογη αναζητηση σταματησε να λειτουργει"και δινει 2 επιλογες-αναφορα-ακυρωση,και το βγαζει 2 και 3 φορες.Υπαρχει καποια λυση για αυτο το σφαλμα;

• Καλημερα.Εγω προτεινω απο εδω και περα ο καθε οδηγος που βγαινει (αλλα και οι υπαρχοντες)να συνοδευονται και απο το αναλογο VIDEO (κανονικο οχι τα μουτρα του δημιουργου)οπως εχει κανει ενας Αγγλος στην ενοτητα του Amazfit και πλεον πανευκολα εχουμε ολοι Αγγλικα στα ρολογακια μας.Για σκεφτειτε το λιγο οι Δημιουργοι.................

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Πάντως το tempered glass που είναι full cover μου φαίνεται αρκετά ακριβό από vickmall. Υπάρχει όμοιό του στο ali πολύ φτηνότερο και με πολύ καλό feedback. Από κει λέω να το πάρω ” Εγω παντως τα πιο φθηνα τα βρηκα στο ebay .......και απο εκει χτυπησα 2-3.

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “@johnjor και για όποιον άλλον έχει το θέμα με το κινέζικο twrp.. Κατεβάζεις απο εδώ το τελευταίο twrp στο pc, το αποσυμπιέζεις και περνάς στο κινητό χύμα το αρχείο recovery.img. Μπαίνεις στο κινέζικο twrp και πατάς την πρώτη επιλογή(install). Μετά πατάς το πράσινο κάτω δεξιά,επιλέγεις το recovery.img και πριν κάνεις swipe πατάς το "recovery" που σου έχει πάνω από τη μπάρα. Μετά reboot recovery και εισαι ready! ” Το δοκιμασες αν το κραταει;Τωρα εν τω μεταξυ μολις ειδα…

• Παράθεση από demakhs: “εγώ γιατί θυμάμαι, από τα πολύ παλιά χρόνια, ότι αγγίζοντας απλά στον αισθητήρα, με κλειστή οθόνη και χωρίς να έχεις ορισμένο δακτυλικό αποτύπωμα, ζωντανεύει η οθόνη? ” Οχι στο Προ που εχει φυσικο κουμπι.Αυτο ισχυει στα μοντελα με τον αισθητηρα στην πλατη που ειναι απλως αφης

• Παράθεση από lorenzo81: “Τι να αλλάξω εκεί για να μην χρειάζεται πατημα αλλά άγγιγμα οταν έχει κλείσει η οθόνη; ” Το αγγιγμα ειναι για να επανερχεται με ανοιχτη οθονη......στην Αρχικη.Απο κλειστη οθονη δεν υπαρχει ρυθμιση,ξυπναει με πατημα και επαφη μετα το αποτυπωμα για ξεκλειδωμα.

• Παράθεση από lorenzo81: “Παιδιά μια ερώτηση, από που ρυθμίζει το home button να ξεκλειδώνει με απλό άγγιγμα και όχι να το πατήσεις πρώτα? ” Ρυθμισεις-Πληκτρα

• Παράθεση από demakhs: “ρε σεις τι γίνεται όταν έχεις unofficial και κλειδωμένο bootloader στο redmi pro?? έχει 6ρα unofficial και το mi pc suite δεν το βλέπει, λόγω της, γνωστής, ασυμφωνίας χαρακτήρων. Πως προχωράμε, υπάρχει οδηγός? (μ' έβαλε ο @lallasgr να ρωτήσω...συνέχεια του τεστ για τους πολύ δυνατούς παίχτες!!! ) ” Φιλε μου νομιζω οτι ασχετα αν ειναι κλειδωμενο ή οχι με sp flash tool και μετα ξεκλειδωμα.(Διορθωστε με αν κανω λαθος....)

• Παράθεση από fespafer: “I've made a video-tutorial about how to change language from Chinese to English according to instructions given by @occip MIUI forum. Sorry for not editing the video propertly, but I wanted you to have it asap so you can do it right today. Prior to the process you need to download (if you haven't installed before) adb drivers from XDA Forum. All credits to @Occip. ” Τελειος οδηγος....Μολις τον εγαρμοσα με επιτυχια και επιτελου Αγγλικα στο ρολογακι

• Παράθεση από geobas: “Ο οδηγός είναι ΕΔΩ Αφου έχεις εγκαταστήσει τη Ρομ , απ' ότι αντιλαμβάνομαι , ή μήπως ΟΧΙ ? Αρχίζεις από "Κατεβάζουμε τα απαραίτητα αρχεία για υπολογιστή και κινητό" το 3. δεν το χρειάζεσαι.... φαντάζομαι θα φτάσεις μέχρι εκεί που λέει "Είσοδο στο recovery που μόλις εγκαταστήσαμε.." και τέλειωσες . Λυπάμαι που εγω δεν θα είναι εδώ όταν θα είσαι σπίτι , γιατί μετά τις 8.30-9.00 κλείνω το PC . Εχουμε κι' άλλα ενδιαφέροντα αλλά δεν νομίζω ότι θα κολλήσειςς πουθενά .. ” Μολις το…

• Παράθεση από verfot33: “παρελαβα το permi pro .περασα την official dev αλλα ενω ο λογαριασμοσ μου εχει δικαιωμα ξεκλειδωματος μετα απο ωρες δεν καταφερα να το ξεκλειδωσω υπαρχει λυση? ευχαριστω. Φιλε μου το πιθανοτερο ειναι να ειναι ηδη ξεκλειδωτος.Κανε ελεγχο bootloader. ” Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος =============== Δεκ 9th 2016, 3:55pm =============== Φιλε μου το πιθανοτερο ειναι να ειναι ηδη ξεκλειδωτος.Κανε ελεγχο bootloader. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader εί…

• Παράθεση από lallasgr: “Θα το δούνε οι δημιουργεί της ρομ και πιστεύω θα το λύσουν και αυτό το πρόβλημα! Εδώ είναι για όλες τις συσκευές -> TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. Και εδώ για το Redmi Pro συγκεκριμένα -> twrp3.0.2_by_mic_omega.zip - Google Drive ” Οπως ειναι το αρχειο απο εδω να το βαλω στο κινητο ή να το παρω απο το pc που το εχω και να το βαλω στο κινητο;(Χαζομαρα λεω εεεε;)

• Παράθεση από lallasgr: “Ναι σε αυτή τη φάση εσύ κάνε αυτό και θα είσαι οκ! ” Δηλ @lallasgr αυτο το αρχειο img (recovery.img)που ειναι για το Pro το βαζουμε χυμα στην συσκευη και το κανουμε install μεσα απο το Κινεζικο;Θα το κρατησει μετα;

• Παράθεση από lallasgr: “Βασικά μέχρι να βρεθεί μια σωστή λύση θα πρότεινα να έχετε μέσα στο κινητό και το σωστό twrp και μετά από κάθε φλας/update Που θα κάνετε πριν κάνετε reboot to system να κάνετε και μια εγκατάσταση το σωστό twrp και μετά reboot to recovery και μετά reboot to system! 1) Enter TWRP 2) Installa/Update την ρομ που θέλετε 3) Back->Back 4) Install σωστό TWRP 5) Back->Back μέχρι το κεντρικό μενού 6) Reboot->Recovert 7) Reboot->System ” @lallasgr δωσε μας λινκ για το twrp...αλλα κο…

• Παράθεση από pechr: “να δώσω και εναλλακτική... Να αφαιρείτε απο την rom το recovery. Έτσι θα σας κρατάει αυτό που έχετε κάθε φορά. φάκελος recovery δεξι κλικ >> remove ” Αυτο θα το κανουμε αφου τελειωσουμε την εγκατασταση Twrp και Ρομ;Πες το μας λιγο πιο αναλυτικα

• Παράθεση από marilena.ele: “Καλησπέρα! Και εμένα το έκανε και φλάσαρα πάλι το twrp έμπαινε κανονικά δεν είχα βρει άλλη λύση.. ” Και εγω το ξαναφλασαρα και μπηκε στο κανονικο.Μετα ομως το ξαναδοκιμασα και μπηκε παλι στο Κινεζικο.Εναι σοβαρο το θεμα γιατι σε καθε αναβαθμιση θα πρεπει να ξαναπερνας το Twrp και χανεις τα παντα απο την συσκευη.