Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 553.
-
Παράθεση από geoanto555: “Μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει... Αν θέλεις πήγαινε απο την αρχή... Όταν δεν βλέπει τον αποθηκευτικό σου χωρο θα κάνεις FORMAT DATA... reboot recovery και θα είσαι οκ. ” @geoanto555 αφου σε ΞΑΝΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ (που με εσωσες και εσυ με το Mi5s)και ενω το περασα οπως λες και το τηλ.λειτουργει κανονικα,μολις πας να ξαναμπεις σε recovery βγαζει αυτο στα Κινεζικα.Γιατι;Διορθωνεται;Το λεω γιατι σε καθε αναβαθμιση για να περαστει θα πρεπει να περνιεται παλι το Twrp.
-
Παράθεση από derveni: “@johnjor Μπες στο twrp στις ρυθμίσεις και βάλε την Ελληνική γλώσσα μετά την ώρα και ξετικάρισε να μην κλειδώνει η οθόνη όταν είσαι στο twrp. =============== Δεκ 9th 2016, 12:59am =============== @johnjor Δες εδώ καλύτερα και όποιος άλλος θέλει xiaomi-miui.gr/community/index…/10414-TWRP-tips-updated/ ” @derveni αν κανω αυτα που λες δηλ θα επιστρεψει στο κανονικο recovery (μπλε ή πορτοκαλι) γιατι αυτο ειναι το προβλημα.
-
@mixaliscy αυτον δεν εννοεις; Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader =============== Δεκ 8th 2016, 10:40pm =============== Παράθεση από lallasgr: “@johnjor ισχύει αυτό που σου λέει και ο @mixaliscy. Ο οδηγός που έφτιαξα είναι είτε για να φλασάρεις μία official ρομ στο κινητό ενώ είναι λειτουργικό είτε να το ξε-brickάρεις!! Κάνει και για τις δύο περιπτώσεις! ” Φιλε μου @lallasgr αφου σε ξαναευχαριστησω θερμά που με ΕΣΩΣΕΣ .....νομιζα οτι ηταν μονο για νεκρα Mi5s…
-
Παράθεση από geoanto555: “Το κινητό μπαινει σε edl χωρίς να χρειαστεί το συγκεκριμένο καλώδιο... Να γραφτεί στα πρακτικα..... το συνδεεις με volume + & - πατημένο.. Το συγκεκριμένο βέβαια ήθελε το recovery του.. ” Παντως @geoanto555 αφου συνεχισα με τον @lallasgr και μετα απο επανεκκινηση του pc και με αρκετες προσπαθειες δεν εμπαινε σε edl.Δεν ξερω αν συνεχιζαμε καμμια 15αρια φορες ακομα (χαχαχαχα)αλλα οσες δοκιμασαμε τιποτα.Και αφου καναμε διαφορα.....στο πατα το power και μολις σβησει στιγμια…
-
Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα.Βουρ και εγω και βλεπουμε.......
-
Παράθεση από geoanto555: “Έχεις team? Εχω 10 λεπτά κενό.... ” Ναι εχω =============== Δεκ 7th 2016, 4:58pm =============== ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ..........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Μετα απο τρεις ολοκληρες μερες προσπαθειων....πονοκεφαλων....και διαφωνιων.....τελικα με την ακοπη βοηθεια (εν ωρα εργασιας-υπηρεσιας)με τον φιλο @lallasgr και τον φιλο @geoanto555 ολο το μεσημερι αναστηθηκε το Mi5s μου.Επισης θελω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ολους στο Φορουμ που καθενας με τις οποιες γνωσεις του προσπαθησε να βοηθησει.Συγγνωμη για τις ο…
-
Παράθεση από geoanto555: “δοκίμασε στην άγνωστη συσκευη να κάνεις ενημέρωση-χειροκίνητη και να παρεις τον οδηγο 9008 απο το miflash ” Μολις φτανω στο τριτο βημα Miflash/Drivers...βγαζει αγνωστη συσκευη το προγραμμα ειναι ενημερωμενο.Μετα δοκιμασα και αυτο που ειπε ο φιλος @lallasgr με κρατημενα τα καλωδια να το ενωσω και μου κανει το ιδιο......μαυριζει η οθονη και λεει ...αγνωστη usb συσκευη.Μηπως να μου δωσεται καποια προηγουμενη fastboot Rom που δεν βρισκω μηπως και περαστει με το Miflash;
-
Παράθεση από lallasgr: “@johnjor υπάρχει περίπτωση να υπάρχει θέμα με τους drivers και τα pc σου. Τα USB που συνδέεις το κινητό είναι usb2? Δεν πρέπει να είναι usb3. Βάλτο όλο το βράδυ να φορτίζει και δες το πρωί πάλι πώς το αναγνωρίζει ο υπολογιστής ” @lallasgr απο αυτο το pc εχω περασει Ρομ σε αρκετα τηλεφωνα και δεν ειχα θεμα.Ηθυρα ειναι usb2.Ξεκιναω παλι....... =============== Δεκ 7th 2016, 11:04am =============== Εφτιαξα δευτερο καλωδιο........Τωρα το τηλ.κρατωντας πατημενο το power απο fas…
-
Παράθεση από lallasgr: “Μήπως έχεις κανένα άλλο pc να δοκιμασεις? Κάνα λάπτοπ? ” Το δικο μου Lap-top ειναι.....να δοκιμασω και στω παιδιων λες;;;;;;;Ας το κανω και αυτο =============== Δεκ 6th 2016, 9:09pm =============== Στο αλλο pc σε fastboot το βλεπει κανονικα σαν Android device.Μολις συνδεσω το καλωδιο δεν το γειρναει καθολου,μενει σε fastboot αλλα στην διαχειρηση μετα απο λιγο λεει αγνωστη usb συσκευη