Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 602.

• η εχει ξεκολλήσει καποιο πιν μαλλον αν ειναι μαμα η πλακετα φορτισης η εχει αλαχτει και δεν υποστηριζει μεταφορα δεδομενων, η μπορει να φταίει η καλωδιοταινια αφου το αλο τηλ το βλεπει κανονικα και σε διαφορα pc και windows, η πρωτη επιλογη ειναι καθαρισμα την θυρα φορτισης μπας και εχει σκουπιδακια, μετα καθαρισμα με οδοντόβουρτσα και ισοπροπυλικη αλκοολη την θυρα φορτισης και καλωδιοταινια, και τελος αλαγη..!!

• ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ REDMI NOTE 8 FLASH ΣΕ EDL MODE ΧΩΡΙΣ AUTH ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ FIREHOSE ΑΡΧΕΙΑ youtube.com/watch?v=R6dSXAhj41M

• κολλησε στο fastboot

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

* xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V14.0.4.0.SJWMIXM_v14-12.zip ειναι μονο για curtana διοτι ινδια 9pro και 9s ειναι curtana το ευρωπαϊκό μοντελο ειναι αυτη note 9 pro joyeuse xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V14.0.3.0.SJZMIXM_v14-12.zip για να μην μπερδεύομαστε και περναμε λαθος firmware και μπρικαρουν οι συσκευές οταν περναμε απο twrp γτ σε fastboot μεσω cmd αναγνωριζει την κωδικη ονομασια μεσω αυτοματης εντολης fastboot getvar product και αν ειναι λαθος δεν την περναει ενω μεσ…

• κολλησε στο fastboot

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

και εδω μπορεις και στο φεις αν θες εδω Greekflashandupdates

• κολλησε στο fastboot

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από SAMARAS: “γνοριζει καποιος καποιο μαγαζι στην θεσσαλονικη να μπορει να μου το κανει ” εισαι σιγουρος οτι περασες για redmi note 9 pro και οχι για redmi note 9s διοτι εχουνε διαφορετικο firmware ποια ρομ πηγες να περασεις?? και απο τι λες τωρα δεν μπαινει ουτε recovery ουτε fastboot ?? εγω ειμαι θεσσαλονικη αλλα δεν ειμαι μαγαζι αν θες να το δουμε μ λες η στελνεις μνμ

• κολλησε στο fastboot

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=0fI2UAwx3d…nnel=Greekflashandupdates

• κολλησε στο fastboot

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=i3R-FhLK0v…nnel=Greekflashandupdates

• κολλησε στο fastboot

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

οχι αφου ειναι image ετσι κ αλιως εχω καποια παλια βιντεο στα ελληνικα youtube.com/watch?v=vj-5lRy55Z…nnel=Greekflashandupdates

• κολλησε στο fastboot

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

telegram group Redmi Note 9 Pro | Updates Telegram: Contact @RN9ProUpdate επισης θα βρεις και αρκετα εδω

• κολλησε στο fastboot

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

fastboot devices και βλεπεις την συσκευή σου σε fastboot να το γραφει με σειριακο αριθμο μετα fastboot flash recovery κενο και πετα απλα με το ποντικι το recovery μεσα στο cmd και πατα εντερ μολις το φλασαρει κρατα πατημενο το volume up και δωσε εντολη fastboot reboot συνεχισε να κρατας το volume up μεχρι να μπει αν παλι δεν κατεβασε την τελευταια εκδοση που θα βρεις για android 12 orangefox recovery για την συσκευη σου αποσυμπίεση το ζιπ αρχειο κ μεσα θα βρεις το recovery image η μπορεις να δοκ…

• κολλησε στο fastboot

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από SAMARAS: “την βλεπει την συσκευή με fastboot flash recovery twrp........img φενεται οτι ολα πανε καλα μου γραφει οκ ε μια χαρα τοτε αφου εχεις ξεκλειδωτο bootloader στη χειροτερη φλασαρεις μια fastboot rom ”

• κολλησε στο fastboot

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

καλησπερα κλειδωμενο bootloader ?? και τι ακριβως εγινε ειχε κοληση σε bootloop και περασες recovery rom μεσω mi assistant? και με ποιο εργαλειο??

• Xiaomi Pad 5 Global Downgrade σε Android 12

jimxai - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από LuFFis: “Παιδιά βοήθεια πέρασαν οι εφτά ημέρες προσπάθησα να το ξανακάνω unlock με το λογαριασμό που μου είπατε να φτιάξω εδώ μέσα με US region και παρόλα αυτά μου βγάζει το εξής μήνυμα ενώ πριν μου έβγαζε 160 ώρες αναμονή couldn't unlock please add your account in miui settings> developer options> mi unlock status ” αλαξες η πειραξες καθολου τις ρυθμίσεις μετα τις ωρες αναμονής οταν ειχε βγαλει? η εκανες καμια αποσυνδεση το μι λογαρισμο απο τη συσκευη γ καποιο λογο και τον ξαναεβαλ…

• Παράθεση από redRoss: “Χμμμ.... ας πουμε λοιπόν οτι κάποιος (όχι εγώ, ενας φιλος απο το χωριό) εσβησε πάνω στα νεύρα του τον προσωρινο λογαριασμό με τον οποίο ήταν συνδεδεμένο το ταμπλετ (εντελως, όχι απλά απο την συσκευη). Τότε? Υπαρχει δυνατοτητα για forced flash ή κατι αλλο? ” δυστηχως μετα παμε επι πληρωμη φλας σε edl με auth acces την κινεζικη να μπουταρει μια η συσκευη να ανοιξει, κανεις εναν νεο λογαρισμο μι με region usa , κανεις την διαδικασια ξεκλειδωματος απο την αρχη περιμενεις μια β…

• νεο μι λογαρισμο με region usa δες εδω λινκ Xiaomi Pad 5 Global Downgrade σε Android 12

• τοτε θα κανεις την πρωτη επιλογη που σου ειπε ο miui art θα κανεις νεο μι λογαρισμο με region usa και θα σου βγαλει ωρες αναμονης τα δικα μας εδω ελλαδας εχουν καποιο θεμα η μπλοκ απο σερβερς πατα εδω ειναι by default usa region επιλεγμενο για να κανεις ενα νεο μι λογαρισμο account.xiaomi.com&_uRegion=US&fbclid=IwAR1loTfe9I2-DDRnaglCk8H4jozpx9l9KifHvVwe98bsr8c61wIork9oMrE

• Παράθεση από redRoss: “Αυτό ακριβώς βγαζει! Σε fastboot μπαινει όμως. Μου έδωσες ιδέα... θα κατεβασω μια fastboot rom CN, να δω αν φλασαρεται και μιλαμε αυριο,για τα υπολοιπα!! Ευχαριστω πολυ παιδια! edit: το δοκιμασα και δεν φλασαρεται. Τζιφος... Αναμενω οδηγιες για πιο advanced βηματα αυριο λοιπον ” Καλημερα αν εχεις περασμενη global rom και κλειδωσες κατα λαθος bootloader στο φλασαρισμα και βγαζει τα κοκκινα γράμματα απο κατω οπως ειπαμε, τοτε αναμφισβητητα η συσκευη ειναι κινεζικη εκδοση και…

• Παράθεση από redRoss: “Ωωωωω!! Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Για να δουμε και την γνώμη του @jimxai ” σε πεταει σε recovery και σου λεει οτι αυτη η εκδοση miui δεν μπορει να εγκατασταθει σε αυτη τη συσκευή με κοκκινα γράμματα κατω προφανως ε??? και δεν μπορει να μπει ουτε σε fastboot, θελει φλασαρισμα την κινεζικη εκδοση για να ανοιξει σε brom edl auth access αν θες μπορουμε να δουμε τι υπαρχει και τι μπορουμε να κανουμε αυριο γτ η ωρα ειναι περασμενη σημερα

• συμπληρωνω το τηλ κανονικα ελληνικο νούμερο στο νεο λογαρισμο με usa region το περνει κανονικα

• Παράθεση από Malachaskos: “προσπαθώ να ξεκλειδώσω το mi 10T έχω ακολουθήσει όλα τα βήματα και όταν φτάνει στο 99% μου γράφει "Please add your account in MIUI settings-- Developer options-- Mi unlock status" αυτό είναι οτι πρέπει να περιμένω 170 ώρες? Δεν έγραφε κάτι για αναμονή ” οχι δεν ειναι αυτο, αυτο ειναι ενα νεο σφαλμα που γινετε εδω και λιγους μηνες με τα δικα μας mi account ελλαδα!! ο νεος τροπος ειναι φτιαχνεις εναν νεο λογαρισμο με region usa η india με ενα νεο τηλ αριθμο μπορεις να βα…