Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 602.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ MI EDL FLASH ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ QUALCOMM ΣΥΣΚΕΥΕΣ XIAOMI ( ΟΧΙ ΟΛΕΣ ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ...!!! - Redmi Note 9 4G / Redmi 9T (lime) - Redmi Note 8 (ginkgo) - Redmi Note 8T (willow) - Redmi Note 5 Pro (whyred) - Redmi Note 6 Pro (tulip) - Redmi Note 7 Pro (violet) - Redmi Note 7 (lavendar) - Mi 8 (dipper) - Mi 8 Lite (platina) - Mi 8 SE(srius) - Mi 8 EE(equuleus) - Mi 8 Pro/UD(ursa) - Mi…

• Xiaomi Redmin 7A

jimxai - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

καλημερα επειδη ειναι παλια συσκευη μπορεις να δοκιμασεις με αρχεια firehoste no auth σε edl η δοκιμασε πρωτα με xiaomitoolv2 σε mi assistant mode να περασεις την full recovery rom τα εχουμε γραψει και εδω αναλυτικα τα βηματα Unbrick Xiaomi device με snapdragon 660 & 636 χωρίς edl authorized account

• ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ

jimxai - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

οτι ειπαν παραπανω τα παιδια τρεξε την εντολη adb devices και προσπαθησε να πατας πανω στην οθονη στα τυφλα ελπιζοντας οτι δουλευει το τατσ και οτι θα πατησηεις αποδοχη στο μνμ που θα σου βγαλει οπως σου εδειξε στη φοτο ο miuiart

• ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ

Μήνυμα

σωστα οπως λεει ο geoanto555 scrcpy-win η guiscrcpy-PyQt5-x64 αν θυμαμε καλα καποιο απο αυτα σ επιτρεπει να χρησιμοποιησεις και το ποντικι σαν touch για να πατησεις μετα μεταφορα αρχειον ολλα αυτα οπως ειπε ομως αν εχεις κανει ολλα τα προγουμενα για να εχεις προσβαση απο τον υπολογιστη στο τηλ

• ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ

Μήνυμα

Η το πας κάπου να σ πάρει αν έχει με κάποια άλλη ραγισμένη λειτουργική τα δεδομένα η βρίσκεις εσύ μια κ Τό κανεις μόνος αν μπορείς χωρίς να βγάλεις την άλλη οθόνη απλά ξεκουμπωνεις τον κονεκτορα της παλαιάς κ κουμπώνει την λειτουργική ίσα ίσα να κάνεις τη δουλειά σου Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ

Μήνυμα

αν ειναι η πρωτη επαφη με τον υπολογιστη ακομη κ εντοπισμο σφαλματων να εχεις ενεργο δεν γινετε γιατι σε συγκεκριμενο υ/η οταν δινεις για πρωτη φορα προσβαση με εντοπισμο σφλαματων και γραφεις πχ adb devices η τρεχεις ενα προγραμα θα σου πεταξει μια οιδοποιηση στο τηλ αν δινεις προσβαση στον υ/η εκει τικαρουμε παντα και οκ αυτο με κλειστη οθονη δεν μπορεις να το δεις

• να εισαι καλα δημητρη τελος καλο ολλα καλα

• να εισαι καλα φιλε μου κανε τις δοκιμες σου τωρα και μας ενημερώνεις για την συνεχεία

• μετα το φλασαρισμα σε edl αυτης της κινεζικης βαζεις σε fastboot το τηλ κατεβαζεις αυτο το εργαλειο το τρεχεις ισως χρειαστεί να κλεισεις την προστασια σε πραγματικο χρονο απο τον υ/η αν το δει σαν ιο αλλα δεν ειναι ουτε μια στο εκατομυριο ειναι απολυτα ασφαλες Xiaomi+UNLOCK+TOOLS μολις ανοιξει και εχεις το τηλ σε fastboot επειδη ειναι στα κινεζικα πατας μια φορα αριστερα κατω να αναγνωρισει την συσεκυη σε fastboot mode και να σ πει note 5 μετα πατας το κατω δεξια για ξεκλειδωμα κανειο επανεκκιν…

• στειλε μου μνμ σου εδωσα και λινκ ποιο πανω να κατεβασεις μια κινεζικη fastboot rom whyred_images_V9.6.3.0.OEICNFD να τη φλασαρουμε

• αν δεν το δω εδω στειλε μου στο fb Greekflashandupdates

• κατεβασε μια αυτην την κινεζικη fastboot rom whyred_images_V9.6.3.0.OEICNFD #china-fastboot για να μπορεσουμε να ξεκελιδωσουμε bootloader

• καλησπερα αν εχεις περασει σιγουρα τις ρομς σε edl και κανει τα ιδια το βλεπω για emmc δλδ θελει reball μπορουμε ομως να κανουμε και μια δοκιμη μαζι αν θες και να δουμε και για ubl αρχεια σε edl mode

• Παράθεση από Alkispappas: “Μετά από wipe data τα ίδια δυστυχώς. Αυτή την προειδοποίηση,για bootloop δηλαδή ,μου την έδωσε και το πρόγραμμα πριν φλασαρω εξάλλου. Τα no auth files τα έβαλα στην rom όταν προσπάθησα να κάνω edl flash και είμαι σίγουρος πως μου είχε ζητήσει auth account όταν πήγα να φλασαρω παλιότερα (δεν είναι η πρώτη φορά ). Θα δοκιμάσω και με τον τρόπο που προτείνεις στο video στο πρωτο.αου ποστ και θα επανέλθω. Έχω επίσης δοκιμάσει και με 2007,2008 και beta. Υ.Γ. του ξαναδοκίμασα…

• και NO_AUTH_LOADER whyred JIM-Redmi Note 5 NO AUTH LOADER prog_emmc_firehose

• καλησπερα αν εχει περασει την full reecovery rom και συνεχισει δοκιμασε και μια wipe data αν ειναι το whyred δεν θες απαραίτητα ειδικο λογαρισμο edl αυτο με τους drivers σωστα το κανεις χειροκινητα μια χαρα εισαι, αν παλι δεν.. περνα την fastboot rom σε edl δοκιμασε με mi flash του 2017 -18 η το beta αν σ βγαζει σφάλμα οτι δεν μπορει να φορτωσει και να ξεκινήσει το mi flash και αν εχεις βαλει και Redmi Note 5 NO AUTH LOADER prog emmc firehose και τα εχεις αντικαταστησει και ειτε οχι αποσνυδεσε κ…

• καλημερα να μας γραφετε παιδια και τα μοντελα ποιες συσκευες εχετε οσον αφορα το bootloop αφου η συσκευη ειναι soft brick και μπαινει σε recovery mode το βαζουμε απο recovery σε mi assistant , κατεβαζουμε το xiaomitoolv2 και επιλεγουμε fastboot unbrick και ας ειναι το τηλ μας σε mi assistant στη συνεχεια αναγνωριζει την συσκευη η με την κωδικη ονομασια του ειτε σαν μια συσκευη unknow παταμε select αν δεν αναγνωριζει τη συσκευη με κωδικη ονομασια θα μας παει να βρουμε και αν επιλεξουμε συσκευη κα…

• Παράθεση από antonisch: “Καλημερα σε ολους. Εχω ενα μπρικαρισμενο κινεζικο tablet αυτοκινητου android με επεξεργαστη MTK. Απο λαθος μου εκανα φορματ με το spft και απο τοτε δεν κανει κιχ,ο υπολογιστης παντως βλεπει την συσκευη. Πριν το μπρικαρο ειχα παρει αντιγραφο ασφαλειας οπου με αυτο το αντιγραφο το ειχα φλασαρει 2-3 φορες χωρις κανενα προβλημα. Εχω δοκιμασει εκατονταδες λυσης που εχω βρει στο ιντερνετ αλλα εχει μουλαρωσει και οτι και να του εχω κανει,παντα δινει σφαλμα 4032. Οποιος γνωριζει…

• Redmi Note 9 pro Brick

jimxai - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

μπράβο ωραίος να εισαι καλα φιλε μου

• Redmi Note 9 pro Brick

jimxai - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

καλημερα ναι μπορουμε να το φλασαρουμε σε edl με auth access αφου ομως μπαινει σε recovery μπορεις να δοκιμασεις να το κανεις μια wipe data να δεις και αν δεν να φλασαρεις μεσω mi assistant την full recovery rom πρωτος τροπος ειναι με mi flash pro tool θα διαβασει την συσκευη σου να δει ποια ειναι η τελευταία που φορας και θα κατεβασεις αναλογα ειτε την ενημερωση ειτε ακριβως την ιδια εκδοση εεα η γκλομπαλ οποια φορας εδω ενα βιντεο πως γινετε youtube.com/watch?v=F-z6delgub…nnel=Greekflashandupd…