Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 602.

• Παράθεση από Giorgos1985: “Δεν το κλειδώνω ωραία θα το αφήσω ξεκλειδώτο έχει μπρικαρει και το ξεμπρικαρα από το πρόγραμμα ευτυχώς είχα ένδειξη fastboot και περάστηκε μια Ρομ από μόνο της χωρίς να βάλω εγώ Ρομ τώρα κατέβασα την clobal παω να την φλασαρω και το φλασαρη κατευθείαν στην ουσία δεν περνάει τίποτα.μεσα ” γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν θες σε αυτο π λες γτ δεν καταλαβα τιποτα, με ποιο το ξεμπρικαρες και με ποιο περνας τωρα και λες στην ουσια δεν περναει τιποτα μεσα

• Παράθεση από mparaxir: “Ερωτηση πηρα το καινουργιο redmi note 12 5g ακολουθω τον οδηγω ανοιγω το miui tool unlock βαζω τους κωδικους μου και παταω το κουμπι να σταλθει μυνημα στο κινητο μου,το μυνημα δεν ερχεται ποτέ ωστε να προχωρησω ” δοκιμασε να συνδεθεις με qr code στο mi unlock tool απο το τηλ στο μι λογαρισμο πανω δεξια θα δεις εχει scan qrcode πατας αυτο επιλεγεις και στο mi unlock tool σyνδεση με QR και προχωρα απο το κινητο μετα καποια τσαπτα που σ ζητησει με κατι κωδικούς

• ακριβως οτι σου λεει ο @MIUI_ART εχει κρυπτογρταφηση ο εσωτερικος χωρος της συσκευής και για αυτο αντι να μπουταρει στο συστημα μπουταρει ξανα στο twrp οποτε μετα το φλας της ρομ πας αρχικη στο wipe και κατω δεξια format data γραφεις yes και πατας να το κανει μολς τελέιωσει reboot system

• ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ROOT H ΕΧΕΙΣ CUSTOM RECOVERY ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ CUSTOM MIUI ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΜΠΡΙΚΑΡΕΙ , ΑΝ ΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΑΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Π ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ FASTBOOT ROM ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ BOOTLOADER ME ΕΠΙΛΟΓΗ CLEAN ALL ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΩΣΤΑ Η ΡΟΜ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΗΛ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ …

• Το μπρίκαρα

jimxai - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

δοκιμασε να βγαλεις μετα και μπαταρια να ξεκουμπωσεις και αν ξανακουμωσεις μετα μπας και παρει

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

Παράθεση από tolis13: “θα το αφησω να ξεφορτιση τελειως η μπαταρια..ουτωςς η αλλος το ειχα σαν καβατζα.. ” poco x3 pro ειναι ??

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

Παράθεση από tolis13: “Ακολουθησα τον οδηγο που εχεις βαλει..Δεν κανει τιποτα.ουτε ηχο ουτε το βλεπει το pc..Το φορτιζα με φορτιστη 18w.. ” οποτε δεν ειναι μπρικαρισμενο προσπαθησε μια με τα κουμπια οσο ειναι σε φορτιση η στον υπολογιστη μπας και κανει καμια επανεκκινηση ι εστω κατι σαν επαννεκινηση αν δλδ κανει καποια δονηση αν δεν παλι αστο σε χαμηλη φορτιση πχ στον υπολογιστη γ καποιιες ωρες μπας και ξυπνησει αλιως μετα πρεπει αν βγαλεις πλατη και δοκιμη αν μπαινει σε edl με test point αυτα ε…

• Το μπρίκαρα

Μήνυμα

Παράθεση από tolis13: “στο δικο μου με την 13.01 που του περασα νεκρωσε μετα απο 2 μερες και ενω ειχα μπαταρια 93 % μεσα..τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση?Δεν το αναγνωριζει καν ο υπολογιστης ” κατέβασε και κανε εγκατάσταση drivers minimal and and fastboot drivers και Qualcomm qd loader 9008 κανε μια επανεκκίνηση τον υπολογιστη και ξαναδες αν βγαζει κατι στην διαχειριση συσκευων η κανει καποιο ηχο οταν το κουμπωνεις στον υ/η

• TWRP & αλλαγή Rom

jimxai - - Mi 11 Lite 5G NE (Lisa)

Μήνυμα

να εισαι καλα φιλε μου

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “:lol: Βρε Μήτσο - απλά έγραψες !!!! ”

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

xtrv fastboot rom youtube.com/watch?v=kFJIVx6-B3…channel=Greekflashingtech

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

xtrv rom με twrp custom recovery youtube.com/watch?v=CF6Ix7uivn…nnel=Greekflashandupdates

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=XYYOjbe5jO…nnel=Greekflashandupdates

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

fastboot μαμα ρομ φλασαρισμα και αλλα πολλα βιντεο στο καναλι μου εδω youtube.com/watch?v=3GTVi7pVnU…nnel=Greekflashandupdates

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

αλαγη ρομ οταν λες?

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Παράθεση από Evil 13: “jimxai εισαι παικταρας μεγαλε,ευχαριστω!Το καταφερα το γ@@%$#@νο! ΥΓ.Καντε κι ενα τελευταιο καλο ρε παιδια και γραφτε σας παρακαλω αναλυτικα και βημα-βημα την διαδικασια αλλαγης ρομ! Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια! ” τα credit στον φιλο μας racingculturegr που εδωσε την λυση παιδια εγω απλα το δοκιμασα σε αλον φιλο και ολλα καλα και ετσι επαναλαμβάνω απλα οτι ειδα και δοκιμασα και εγω

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

Παράθεση από Evil 13: “Παράθεση από dfoust: “Τζάμπα λεφτά για πιο πράγμα; Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; ” Εχω ενα Note 7 που με βολευει αφανταστα στην δουλεια μου λογω της ηχογραφησης κλησεων αλλα δεν εχει NFC.Ειπα λοιπον να δωσω καποια χρηματα παραπανω και να παρω ενα νεο καλο για μενα και το 7 να το δωσω στην συζυγο μιας κι εχει ενα αθλιο παλιο samsung.Το πηρα λοιπον με την σκεψη να το ξεκλειδωνα και να εβαζα custom ελληνικη που να ειχε και ηχογραφηση κλησεων.Και εδω και 20 μερες εχω χασει την …

• TWRP & αλλαγή Rom

Μήνυμα

ναι ειναι θεμα σερβερ νεο μι λογαρισμο με region usa που ειδα απο ενα φιλο μας εδω και το δοκιμασα και γω σε αλον φιλο και ολλα καλα Unlock bootloader και εδω που το εγραψα κ εγω Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)

• Παράθεση από Konstantinoss: “Καλησπέρα σας, και εγώ το ίδιο error λαμβάνω από χθες. Βασικά ο λόγος που θέλω να κάνω unlock είναι για να κάνω downgrade από την 13.ΧΧ που έχω στην προηγούμενη 12.5.Χ για το redmi Note 9 καθώς μετά τις αναβαθμίσεις έχει πολλά προβλήματα το κινητό. Τώρα τελευταία σταμάτησε να μου δουλεύει το NFC και κάπου διάβασα ότι ίσως λύση το πρόλημα αν το γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση. Υπάρχει κάποια συζήτηση ανοιχτη στο forum σχετικά με αυτό ; Ευχαριστώ ” για να το ξεκλειδωσει…

• POCO F2 PRO

jimxai - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

poco f2 pro αρκετες συσκευες εχουν θεματακια με την πλακετα φορτισης και την καλωδιοταινια φορτισης και εχουν αλαχτει σε πολες συσκευές του μοντελου να το εχεις υποψην αν σταματησει να φορτιζει τελειως αν κοιταξεις και σε κανα φορουμ της συσκευης θα δεις πολλα παραδείγματα