Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 602.
-
bootloop
jimxai - - Ο καφενές μας
Μήνυμαφλασαρεις την fastboot rom μεσω υπολογιστη με mi flash και επιλογη clean all πριν πατησεις το flash youtube.com/watch?v=3GTVi7pVnU…nnel=Greekflashandupdates
-
Παράθεση από cy67: “Χρόνια πολλά και καλά, Παρατηρώ ότι μέσα από το browser όταν εντοπίσει το τηλέφωνο δεν υπάρχει η δυνατότητα να μου δείξει τη διαδρομή και να την ακολουθήσω προς το τηλέφωνο. Μήπως υπάρχει και κάποιο Application που μπορώ να κατεβάσω της xiaomi που να κάνει την εύρεση του τηλεφώνου; Ευχαριστώ πολύ Ναι το micloud στο δειχνειμια χαρά. Αυτό που θέλω να μπορώ να κάνω πλοήγηση, μετάβαση στο σημείο που μου δείχνει το cloud ” μπορεις να βαλεις την τοποθεσια που σου δειχνει στο google…
-
Παράθεση από racingculturegr: “Ευχαριστώ πολυ για το ξε-brikarisma του mi pad 5,εφαγε ποση ωρα εξαιτίας των δικων μου ασυμβατιτων σχετικα με τα windows και παρολαυτα εμεινε και το φτιαξε.. ευχαριστώ πολυ ” Να εισαι καλα φιλε μου και εγω σε ευχαριστώ πολυ για την αψογη συνεργασια καλες γιορτες να εχουμε με υγεια
-
Keep Rebooting
ΜήνυμαΟ θεός κ η ψυχή τους ξέρει Δημήτρη πλέον πολύ πιο ασφαλές είναι να περνάει κάποιος την full recovery rom ως update την stock rom παρά OTA εκεί συνήθως γίνετε η ζημιά
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΑν είναι απλά hard brick θέμα software μπορούμε να το φλασαρουμε με auth account access ψάξε μια όπως λες να δεις τι λένε και τι μπορείς να βρεις κ τι ακριβώς λένε κ άλοι αν έχουν το ίδιο θέμα κ το βλέπουμε μετά αν θες μου στέλνεις μνμ η ξαναγράφεις εδώ
-
Keep Rebooting
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilias78: “οκ αρα δεν αφορα το παραπανω οσοι εχουμε xtrv, να εφυσηχαστουμε δηλ ” Το πρόβλημα προέρχεται από το Hardware της συσκευής και όχι από το Software που τρέχει. ” ναι αλλα δεν γινετε να το παθουν ταυτοχρονα δημητρη ολλα στην ιδια εκδοση ενημερωσης το ιδιο χρονικο διατημα να και ακομη ενα που ειδα σημερα το πρωι στο μαρκετ πλεις ?hoisted=false&ref=product_details&referral_code=marketplace_top_picks&referral_story_type=top_picks
-
Keep Rebooting
Μήνυμαοχι μονο στην μαμα eea 13.0.3.0 τα εχω δει εγω τουλαχιστον
-
Keep Rebooting
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilias78: “οσοι εχουμε αυτο το κινητο δηλ τι πρεπει να προσεξουμε μπως γλιτωσουμε τυχον brick? Να μην κανουμε Update? ” 1. Να μην το αφήσεις ΠΟΤΕ να φτάσει η μπαταρία στα όριά της - φόρτιζέ την όταν κατεβαίνει κάτω από 20% η μπαταρία.2. Όσο είστε σε εγγύηση κάνετε κανονικά τα UPDATES - Όταν τελειώσει η εγγύηση καλό είναι να τα αποφεύφετε ” σωστός
-
Keep Rebooting
Μήνυμαμεχρι την επομενη ενημέρωση να μην μενει χωρις μπαταρια γτ καποια κλεισαν κ δεν ξανανοιξαν απο εκει κ περα τι ακριβως εγινε κ γτ δεν μπορω να ξερω σιγουρα δεν το επαθαν ολλα, αλλα αρκετες με το ιδιο θεμα , κ ιδια ενημερωση miui 13.0.3.0 πεφτουν σε brick και δεν ξεμπρικαρουν ουτε καν σε edl
-
Keep Rebooting
Μήνυμαακομη ενα σημερα poco x3 pro τα ιδια ενημερωσα και τον φιλο εξαρχης οτι πως ειναι θεμα broken ufs τα emmc partition παρολα αυτα καναμε μια προσπαθεια γτ το δικο του εχει κοληση μονιμα σε edl ολλα ειναι στην τελευταια ενημερωση miui 13.0.3.0 eu συνολικα 4 ιδιες συσκευες ιδια ενημέρωση ιδιο θεμα με το τσιπ τους προσπαθησα να περασω και miui 12.5 και αλες εκδοσεις eea & mixm τιποτα παιδια τα γραφω να υπαρχουν και να ξερουν και αλλα παιδια
-
Keep Rebooting
Μήνυμακαλημερα μεσω TeamViewer η any desk μπορουμε να το φλασαρουμε αλλα εχουνε θεμα οι σερβερ auth και fastboot to edl μεσω σερβερ με κλειδωμενο bootloader δεν εχει σταθεροτητα εδω και κανα μηνα οποτε θελει αρκετη υπομονη και παρα πολες προσπαθειες αν εισουνα σαλονικη θα σου ελεγα να το φερεις απο δω τα περισσοτερα εργαλεια μου δουλευουν μονο στον δικο μου υπολογιστη με σταθερους σερβερ, δεν δουλευουν με TeamViewer, στειλε μου και μνμ αν θες να δουμε τι μπορουμε να κανουμε Greekflashandupdates facebo…
-
Ποια rom
Μήνυμααυτα που σου ειπα παραπανω, τωρα αν θες miui, βαλε μια xtrv η xiaomi.eu με android 10 γτ σε αντροιντ 11 λαγκαρουν ολες οι miui roms στη συσκευη
-
Ποια rom
Μήνυμαμε ενημερωσεις custom miui το ξεχνας αν θες ενημερωσεις να συνεχισει να αναβαθμιζετε περνας μια aosp pixel experience η arrow os σταθερες εκδοσεις ginkgo εχει και android 13 σταθερη Telegram: Contact @rn8updates και τα καναλια της συσκευης στο τελεγραμ Telegram: Contact @GinkgoUpdates και το καναλι μου στο youtube μιας και εχω την συσκευη και εχω κανει πολα βιντεο εγκαταστασης ρομ και γενικα φλασαρισματος η συσκευη εχει πολη καλη υποστηριξη σε custom videos
-
@geosked γιωργο σε ευχαριστω παρα πολυ για ολλα τα καλα σου λογια αλλα και για την υπομονη σου γιατι κανα 10ημερο τωρα auth servers εχουν μεγαλο σοβαρο προβλημα και χρειαζετε υπομονη και επιμονη στη προσπαθεια απο ολλα τα auth tools οπως ακριβως ειδες και εσυ, ευχαριστω για την υπομονη αλλα και για ολο το ηθος σε ολη τη προσπαθεια μας οσο κρατησε μπορει να ειταν ενα κακο γεγονος για τη συσκευη, αλλα τουλαχιστον η γνωριμια μας εμεινε και συνεχιζουμε σε αλλα πραγματακια οπως και να εμπλουτισεις πα…
-
Xiaomi Mi11 Bricked (Black screen)
jimxai - - Recoveries
Μήνυμαδοκιμασε με xiaomitoolv2 αφου εχεις ξεκλειδωτο bootloader η με καποια ναλλη εκδοση mi flash tool youtube.com/watch?v=o2fVHXI0Hu8
-
Xiaomi Mi 9τ Bricked
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αυτά είναι θαυμάσια νέα. Μπράβο και στου δύο σας για την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία ” ευχαριστούμε πολη δημητρη