Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 602.

• Xiaomi Mi 9τ Bricked

jimxai - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από odysseas: “και παλι ευχαριστω!!!!!! ” και εχω ευχαριστω φιλε μου για την αψογη συνενοηση και συνεργασια

• Xiaomi Mi 9τ Bricked

Μήνυμα

mi 9t αναστήθηκε επιτυχώς

• Xiaomi Mi 9τ Bricked

Μήνυμα

Παράθεση από odysseas: “πως γινεται δεν καταλαβα? που να στειλω μην? ” ειτε εδω στο φορουμ ειτε στο facebook Greekflashandupdates ειτε WhatsApp 3qR5 οπου σε βολευει καλυτερα για να μπορουμε να κανουμε και κληση να συνεννοηθούμε και καλυτερα καθως θα σ λεω τι να κανεις απο τη μερια σου και να βρουμε σερβερ ON για fastboot to edl

• Xiaomi Mi 9τ Bricked

Μήνυμα

Παράθεση από odysseas: “καλυτερα το δευτερο δεν μπορω το να ανοιξω πλατη ” οκ στειλε μου μνμ να δουμε πως θα γινει

• Xiaomi Mi11 Bricked (Black screen)

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από cheimaras.geo: “Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας! Μετα απο αρκετα χρονια χρήσης της XTRV rom, είπα να δοκιμάσω την PixelExperience. Με το που την έβαλα και ανοιξα το τηλεφωνο, δεν μου άρεσε και αποφάσισα να ξαναεπιστρεψω στην XTRV. Μετά απο πολλές ανεπιτυχείς προσπαθειες να περάσω την XTRV (δοκίμασα να περασω και την official stock rom) καταφερα να brickαρω το τηλεφωνο Τα δεδομένα ειναι τα εξής, το τηλεφωνο δεν ανοίγει (έχει μαυρη οθόνη), στο devices manager μου εμφανίζει στις Po…

• Xiaomi Mi 9τ Bricked

Μήνυμα

Παράθεση από odysseas: “αναβοσβηνει στο logo mi ” καταλαβα δυσκολα τοτες μονο σε edl mode αν το εχεις να ανοιξεις πλατη και να το βαλεις σε edl με test point θα ειναι ακομη καλυτερα αν δεν μπορουμε να δουμε να το βαλουμε μεσω σερβερ απο fastboot σε edl και κλειδωμενο!! και μετα να φλασαρουμε την fastboot rom του

• Xiaomi Mi11 Bricked (Black screen)

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

καλησπερα παιδια δεν μπορει να το περασει σε edl θελει auth account η καποιο sofware με auth access που ειναι επι πληρωμη μονο αυτα, μπορω να βοηθησω σε αυτο εχω με ειδικο λογαριασμο καποια software αν χρειαστει μου στέλνετε εδω σε μνμ, ειτε εδω που εχω και εναν οδηγο βιντεο και υπαρχουν λινκ απο WhatsApp και facebook Mi EDL Authorized Account Unbrick Xiaomi

• Xiaomi Mi 9τ Bricked

Μήνυμα

διαβαζω fastboot mode εχεις οταν λες μαυρη οθονη τι εννοείς αρα δεν ειναι κολημενο σε edl , και μαυρη οθονη !! αν ειχες ξεκλειδωτο bootloader περνας μια fastboot rom se fastboot mode αν οχι μεσω recovery xiaomitoolv2 ειδα το μνμ σου αν θες πες τα μου εκει πιο αναλυτικα να καταλαβω τι ακριβως εγινε και σε τι κατασταση ειναι!!

• Παρα πολυ καλη διαχείριση μπαταρίας, γρήγορη, και πολυ ομαλή λειτουργία, youtube.com/watch?v=8M8pGGI1txA&t=342s

• youtube.com/watch?v=fA2RA-77vgM

• Boot loop σε Mi 10 Pro

jimxai - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Nick Freegman: “Κι απο το wipe πάλι σε boot loop μπαίνει ” καλημερα αν μπαινει σε bootloop παλι μετα απο wipe δοκιμασε να συνδεσεις την συσκευη απο recovery σε mi assistant κατεβασε το xiaomitoolv2 εγκατασταση και μετα θα επιλεξεις fastboot unbrick απο το τουλακι αλλα θα εισαι σε assistant mode θα κατεβασει την τελευταια recovery rom αυτοματα και θα την περασει, θα διγραωει φυσικα κ παλι τα παντα να θυμασε λογαρισμους κ κοδικους αν παλι δεν δουλεψει δοκιμασε με mi flash pro tool κατ…

• mi 11 lite 5g

jimxai - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

Παράθεση από George v: “I don't know where to post. my phone is dead in device manager it is seen as qualcomm usb com 3.. miflash sees it as com 3 ... adb doesn't see it.... devices waiting... mi flash tries to flash rom.. 15 seconds after which it says ping your fire hose. I understood that I need it in the EMMC specific to the phone. can you help me. thanks I tried with twrp to put another rom. I don't remember which one. What I remember is that I was wondering about rebooting slot a or b. My …

• POCO F2 PRO

jimxai - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

Παράθεση από Billator: “Καλησπέρα παιδιά, θέλω την βοήθεια σας. (ακόμα και αν υπάρχει τρόπος επί πληρωμή) Χωρίς λόγο σήμερα το απόγευμα το κινητό έπαθε bootloop και κόλλησε στο Logo MIUI. Το κινητό δεν είναι ούτε root ούτε τίποτα, μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να πάρω ένα backup τα data και μετά τι μπορώ να κάνω για να το ζωντανέψω ξανά; Προσπάθησα αρκετά restart (το κινητό πλέον δεν κλείνει καθόλου), δοκίμασα να μπω σε safe mode αλλά και πάλι δεν ανοίγει. Αποσύνδεσα την μπαταρία για καμία …

• βγαλε τι μι λογαρισμο κανε μια επανεκκινηση τη συσεκυη και ξαναβαλτο μετα και ξαναδοκιμασε με κλειστο wifi κ ανοιχτα δεδομενα μονο

• Poco f1 recovery με miui

jimxai - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

αν απλα θα ξεκλειδωσεις ομως και δεν ειναι να περασεις κατι, καποια αλη ρομ δεν χρειαζετε να αλαξεις κατι το κρατας παλο μαμα οπως ειναι εξαλου μαμα ενημερωσεις σταματησε η συσκευη

• Poco f1 recovery με miui

jimxai - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

εννοείς και ενημέρωση ota?? orangefox recovery ενεργοποιεις ενημερωσεις οτα απο τις ρυθμισεις του orangfox

• Παράθεση από dhmlaz: “Καλημέρα σας. Προσπαθώντας να κλειδώσω τον bootloader , ( τον είχα ξεκλειδώσει ΜΕ το σύστημα MiFlash) για να έχω την δυνατότητα λειτουργίας του NFC , δημιουργήθηκε πρόβλημα λειτουργίας της συσκευής. Συγκεκριμένα ενώ μπορώ να μπω σε λειτουργία bootloader, δεν μου δίνει την δυνατότητα να κάνω οποιαδήποτε εγκατάσταση rom, ή firmware. To μήνυμα που παρουσιάζει το σύστημα Miflash της XIAOMI, αφού προχωρήσει λίγο η εγκατάσταση είναι το παρακάτω: "Antirollback check error". To ερώ…

• Ξαφνικός θάνατος σε redmi note 11

jimxai - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

καλημερα πληκτρολογησε *#06# στη κληση να δεις αν εχεις τα ιμει , πολυ νεα συσκευη και μπορεις να το πας απο εκει π το πηρες σε καλυπτει εγγύηση

• Παράθεση από Ringil: “Οποτε κανω το edl ->κανω την διαδικασια για τον bootloader->συνδεεσαι στο pc για να μου κανεις το fastboot ? (δεν απαιτω προφανως, αλλα η βοηθεια καλοδεχουμενη) ” εγω απλα χωρις να παρεξηγηθω θα σου προτεινα να το πας σε καποιο τεχνικο..!! γτ απο τα λεγομενα σου κανω το edl κανω την διαδικασια για bootloader που λες εχεις προσπερασει ηδη οσα σου ειπαμε αρχικα!! πρωτον και κυριον να καταφερεις να το βαλεις σε edl και εκει θα χρειαστεις edl auth account access για να μπορεσει…

• Παράθεση από Ringil: “Οποτε ανοιγω edl και μετα θελω μια stable rom και ειμαι ετοιμος ? ” οπως στο λεει ο @MIUI_ART πρεπει να ανοιξεις πλατη βραχυκλωμα και ειδικο λογαρισμο αλλα αν εισαι ετοιμος γενικα οχι γτ μιλουσες και για ξεκλειδωμα bootloader εδω ετσι απλα θα ξεμπρικαρεις την συσκευη σου και μετα μπορεις να κανεις την διαδικασια ξεκλειδωματος καταχωρηση μι λογαρισμου και ρυθμισεις ξεκλειδωματος