Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 602.
-
με αλλαγη ρομ ναι γινετε και στην ρωσικη αν θυμαμε καλα εχει καταγραφη κλησης επισης τα μτκ μπορεις να τα ξεκλειδωσεις bootloader χωρις να περιμενεις ωρες αναμονης και χωρις μι λογαρισμο, μονο με ενεργοποιημενο οεμ!! και να φλασαρεις καποια αλη εκδοση fastboot rom απλα σ ειπα εκει στο καναλι του τελεγκραμ να κοιταξεις μπας και βρεις καποια εφαρμογη οπως ειθελες που να δουλευει επειδη εγω δεν το χρησιμοποιώ, και ενας λογο που περναμε xtrv miui hellas ειναι αυτος για τους περισσοτερους τουλαχιστον…
-
Παράθεση από gtferrari: “Να τον ξαναρωτήσω αλλά από ότι έχω ψάξει νομίζω ότι για να μπορέσεις να το επαναφέρεις πρέπει να έχεις κάποια επιπλέον δικαιώματα από απλός χρήστης. Πιστεύεις δηλαδή ότι απλά δεν μου έχει δώσει τον σωστό λογαριασμό; Και γιατί να θέλει σε αυτήν την κατάσταση τον λογαριασμό του; Δεν θα έπρεπε να τον ζήτηση αφού ξεκινήσει το τηλέφωνο όπως τον google λογαριασμό; ” τελικα εκανες τιποτα με τη συσκευη?? αν θες να το διορθώσουμε με edl auth account στειλε μνμ ειτε εδω ειτε στο f…
-
youtube.com/watch?v=THjtr0W6koo
-
Xiaomi 12 Pro
Μήνυμακαλοριζικο φιλε μου το τουμπανο
-
Xiaomi 12 Pro
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Είναι η περίοδος εκπτώσεων στην Κίνα ” χαχααχαχαχα
-
Παράθεση από 40is: “Καλησπέρα. κατάφερα να το βαλω σε edl mode , εμφανίζεται στο device manager , το βλέπει το qualcomm flash tool (qfil), αλλα πρεπει να εχεις το firehose (.mbn file) του συγκεκριμενου κινητου (η της συγκεκριμενης cpu?) αλλα δεν το βρισκω πουθενα.ευχαριστω ” αυτο που ψαχνεις ειναι τροποποιημενο firehose loader, εδω δεν υπαρχουν για νεοτερες συσκευες ειδικα σειρα mi και αν βρεις δεν θα λειτουργησουν ποτε..!! παρα μονο σε σειρες redmi note ,πολυ δυσκολα να βρεις για ναυαρχιδα κ ει…
-
αυτος ο λογαρισμος δεν εχει να κανει με τον κατοχο της συσκευης αλλα με mi edl authorization account ειναι ειδικος λογαριαμος για σερβις που φλασαρουν συσκευες hard brick οπως ειναι η δικη σου η με αλλα εργαλεια επι πληρωμης οπως παραδειγμα εχω ανεβασει εδω ενα βιντεο Mi EDL Authorized Account Unbrick Xiaomi
-
Παράθεση από 40is: “καλημερα. το κινητο ειχε κανει update σε miui 13 china. ηταν σιγουρα full φορτισμενο. προσπαθησα να φτιαξω καλωδιο edl αλλα μαλλον δεν βρισκω τον σωστο συνδυασμο χρωματων στα καλωδια. η ο μονος τροπος ειναι με test points? το ανοιξα μεν αλλα δεν τα βρηκα.θα ξαναπροσπαθησω μηπως βρω τα σωστα τεστ points. ποια ειναι ομως η σωστη εφαρμογη για το flash? το miui flash tool η το miui flash pro? καποια αλλη ιδεα? ευχαριστω ” δεν μπορεις ομως να φλασαρεις δυστηχως με αυτα τα τουλακια…
-
κανε αποσυμπιεση το orangefox recovery και μεσα στο φακελο θα βρεις το recovery image φλασαρε το με cmd σε fastboot mode , fastboot flash recovery κενο και πετα μεσα το recovery image στο cmd χυμα να τη φλασαρει και μπες χειροκινητα στο orangefox για την fastboot rom δοκιμασε να τη περασεις αν θες με το επισημο mi flash tool , αλλα δες πρωτα αν το βλεπει στην διαχειριση συσκευων σαν android bootloader interface αν δεν στο δειχνει κ βγαζει μονο android κανε δεξι κλικ και ενημερωση απο τον υπολογι…
-
Παράθεση από Ioannis Tsipis: “φιλε jimxai αρχικα σ ευχαριστω για την απαντηση! επειδη δεν ειμαι γνωστης 100% των πραγματων και δε καταλαβα πολλα απο αυτα που μου εγραψες, θα σου πω τι εχω κανει ως τωρα.. δεν ειχα εργοστασιακη rom.. και μπηκα στο TWRP (αν λεγεται ετσι) κ εκανα φορματ τα παντα.... με αποτελεσμα τωρα να μην υπαρχει καμια rom τωρα μεσα και το κινητο να μην ανοιγει... περασα καποιεs rom απ το xda αλλα οταν παω να τις κανω install δε τις δεχεται.. παρακατω σου παραθετω μια φωτογραφια.…
-
Παράθεση από Ioannis Tsipis: “Παίδες καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος οδηγός για να επαναφέρουμε το poco μας στην αρχική, εργοστασιακή του μορφή? Δηλαδή κλειδωμένο, με την εργοστασιακή rom. ” αν φορας ηδη την εργοστασιακη τοτε περνας την τελευταια fatsboot rom και επιλογη στο mi flash tool clean all and lock αν οχι περνα μια επισημη fastboot rom χωρις να κλειδωσεις bootloader με επιλογη clean all και μετα κλειδωσε βγαλε ομως πριν ξεκινήσεις mi account , google account , πιν μοτιβο οτι εχεις κλειδωμα α…
-
Για τις custom miui που δεν αφηνει εγκατασταση απο ανεπισημες πηγες εφαρμογες συστηματος χωρις root... - Κάνουμε εγκατασταση το Package Installer και στη συνεχεια την εφαρμογη που θελουμε - μας βγαζει επιλογη installer και επιλεγουμε με τον ΝΕΟ Package Installer Σύνδεσμοι από το APKmirror - Package Installer for Android 12 - Package Installer for Android 11 - Package Installer for Android 10 Σύνδεσμοι από MEGA - Package Installer for Android 12 - Package Installer for Android 11 - Package Instal…