Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 602.

• Το κινητό πέθανε...

jimxai - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

καλημερα και εσυ να εισαι καλα φιλε μου ελπιζω να αναστηθει με καποιο τροπο!!

• μπορεις να δοκιμασεις να το φλασαρεις αλλα οπως ειπα κ παραπανω προφανως θα το ξαναπαθει ειναι θεμα πλακετας τα τσιπ που ανεφερα !! για να φλασαρεις παντως πρωτα εγκατασταση τους οδηγους για edl Qualcomm HS-USB 9008 Drivers και μια επανεκκινση του υπολογιστη για την ενημερωση των οδηγων..!! μετα την επανεκκινηση στις θυρες (COM & LPT) οπως στη φοτο σου αν κανεις ενα κλικ πανω τους θα το δεις να δειχνει Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 και σε ποια θυρα το βλεπει !! κατεβαζεις την τελευταια fastboot …

• Παράθεση από geotaf: “Παράθεση από jimxai: “Καλημερα αν μπορείτε να αναφέρετε και ποιες συσκευες ακριβως ειναι ??? ” Ναι συγγνωμη. Το Poco M3 4/64 ” καταρχην το βλεπεις στην διαχειριση συσκευων οχι εκει στις ρυθμισεις, κανεις ενα δεξι κλικ αριστε πανω στο εικονίδιο των windows και επιλεγεις διαχειριση συσκευων!! γενικα με αυτη την συσκευη Poco M3 υπαρχουν σοβαρα θεματα στα τσιπακια power ic & charging ic μετα απο επανεκκινηση αρκετες συσκευες δεν ανοιξαν...!! κολησαν σε edl mode hard brick καποι…

• Το κινητό πέθανε...

jimxai - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

μαλον ειναι θεμα μπαταριας αν ειταν μπρικαρισμενο θα εβγαζε λογικα καποιον ηχο οταν συνδεεις στον υπολογιστη, δοκιμασε να το κουμποσεις στον υπολογιστη και να το αφησεις εκει με χαμηλη φόρτιση μπας και αρχισει καποια στιγμη να δειχνει εικονα η εστω 1% φορτιση η αλιως μετα ανοιγμα πλατη, αποσυνδεση της μπαταριας πατα μερικες φορες το κουμπι ενεργειας αστο κανα μισαωρο, και μετα συνδεσε ξανα την μπαταρια!! μετα πας νομιζω για προβλημα με charging ic ποια συσκευη??

• Παράθεση από geotaf: “Καλημέρα. Έχω το ίδιο πρόβλημα, μετά από επανεκκίνηση δεν ανοίγει. Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς με τα πλήκτρα, το άφησα όλη νύχτα στο ρεύμα και όταν το συνδέω στον υπολογιστή ΚΑΙ προσπαθώ να το ανοίξω κάνει τον κλασικό ήχο σύνδεσης του USB και μετά της αποσύνδεσης χωρίς να μου εμφανίζει κάτι όμως. Κάποια βοήθεια; ” προφανώς ειναι κολημενο σε edl αν ειναι με σναπ επεξεργαστή, η σε mtk αν ειμαι με mediatek επεξεργαστή, θελεις και τους καταληλους οδηγους στον υπολογιστ…

• Καλημερα αν μπορείτε να αναφέρετε και ποιες συσκευες ακριβως ειναι ???

• Παράθεση από baxalo: “Δυστυχως δε γυρναει πισω.. στο reboot ξαναμπαινει στο recovery.. παντως εκτος απο καταναλωση μπαταριας, θερμαίνεται αισθητα παραπανω η συσκευη.. ” format data reboot system θα χαθουν αρχεια οποτε σιγουρεψου οτι εχεις κανει μπακ απ απο πριν η dfe αρχειο disable force encypt αρχειο δοκιμασμενη στη συσκευη σου γ να μην πεσεις σε boot loop

• Καλημερα σε ολη τη παρεα νεα βιντεακια με πολυ χρησιμα εργαλεια στο νεο μας καναλι και παντα ολλα εδω στα ελληνικα μονο!! παμε και μια εγγραφη τζαμπα ειναι 1f642.png1f64f.png1f60d.png youtube.com/watch?v=a0W729cT5u0

• ευχαριστω πολυ δημητρη ναι θα αλαξω και μικροφωνο, θα κοιταξω και λιγο παραπανω τις ρυθμισεις αυτης π εχω γ τωρα..!! απλα θα μιλαω λιγο παραξενα γτ εχω και σοβαρο προβλημα με τα δοντια χαχαχαχα αλλα κ με αυτα παλευω τωρα καθε 3 κ λιγο οδοντιατρο ειμαι..!! εχω μεινει φαφουτης χαχαχαχα θα τα στρωσουμε κ αυτα μορε δεν βαριεσε σημασια εχει να μπορει να κατλαβαινει ο αλος τι λεω και ας μην τα εκφωνω πεντακάθαρα γ την ωρα!!

• ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ MIUI XTRV FASTBOOT ROM , ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΩΝΗ, ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ , ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΧΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ..!! youtube.com/watch?v=kFJIVx6-B3o

• 100.gif

• Παράθεση από nek4d: “Παράθεση από jimxai: “δοκιμασε μια με xiaomitoolv2 και αν παλι δε... φαινεσε ψαγμενο παιδι δες αρχεια ubl με edl test point ειναι παλιες συσκευες και μπορει να βρεις αρχεια η να περασεις καμια αλη ρομ σε edl επισημη να κανεις δλδ downgrade ειτε να περασεις κνεζικη ” Σ'ευχαριστω για την προταση φιλε.Δεν εχουν προβλημα οι ρομ τους και θελω να τους περασω PixelExperience για αλλο λογο (google photos "server"), ακριβως επειδη ειναι παλια μοντελα και οτι πρεπει γι΄αυτην την χρηση…

• δοκιμασε μια με xiaomitoolv2 και αν παλι δε... φαινεσε ψαγμενο παιδι δες αρχεια ubl με edl test point ειναι παλιες συσκευες και μπορει να βρεις αρχεια η να περασεις καμια αλη ρομ σε edl επισημη να κανεις δλδ downgrade ειτε να περασεις κνεζικη

• XTRV και bootloader

jimxai - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

ακριβως ετσι δυστηχως..!! οταν ειναι για πολλα γκιγκα μονο pc η καποιο otg

• XTRV και bootloader

Μήνυμα

Παράθεση από yannos: “Έκανα "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων". Σε ό,τι συσκευή είχα μέχρι τώρα, αυτή η κίνηση από μόνη της ΔΕΝ διαγράφει τα δεδομένα του αποθηκευτικού χώρου... ” σε μαμα ρομ με stock recovery?? διαγραφει δυστηχως και αποθηκευτικο εσωτερικο... και πριν πατησεις επεναφορα σε στοκ ρομ σε ρωταει θελεις να σβηστουν και απο την καρτα sd???? καπου εκει μπερδευτηκες και εσβησες κ απο τη sd ολλα τα αρχεια σου

• XTRV και bootloader

Μήνυμα

Παράθεση από yannos: “Ξανακλείδωσα τον BL με την τελευταία Fastboot Rom και φυσικά ξαναέχω το ίδιο πρόβλημα για το οποίο τον ξεκλείδωσα και ψαχνόμουνα με custom recovery κλπ. Έχοντας μια σχετική εμπειρία από Xperia, Samsung Huawei κλπ, ΔΕΝ περίμενα ότι η «επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων» διαγράφει ΚΑΙ τα περιεχόμενα της (ενσωματωμένης) καρτας SD και το έμαθα με …άσχημο τρόπο! Επίσης σχεδόν όλα τα stock recovery προσφέρουν επιλογή για διαγραφή ΜΟΝΟ των user data…! ...Πως γίνεται να μην υπάρχει …

• ωραιος αφου σ εβγαλε την ειδοποίηση 168 ωρων μια χαρα υπομονη τοτε συγνωμη μαλον εγω δεν ειχα διβασει σωστα !!

• καλημερα κατεβασε και δοκιμασε με αυτη την εκδοση batch_unlock και μην κανεις ενημερωση που θα σου προτεινει σιγουρέψου οτι εχεις καταχωρηση το μι λογαρισμο στη κατασταση μι ξεκλειδωματος με κλειστο wifi και δεδομενα ανοιχτα μονο και επισης οτι με τον ιδιο μι λογαριασμο δεν εχεις ξεκλειδωσει αλη συσκευη μεσα στο μηνα δεν βλεπω να σου λεει για 168 ωρες στις φοτος που ανεβασες αλλα σου λεει καταχωρησε το μι λογαρισμο στη κατασταση μι ξεκλειδωματος με κλειστο wifi και μονο δεδομενα ανοιχτα miflash_…

• redmi note 11 nfc

jimxai - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

καλημερα @MIUI_ART ναι το ξερω αυτο για αυτο και ρωτησα προσεξα οτι εχουν διαφορα RGCMIXM και RGKMIXM τεσπα εχω κατεβασει την προσφατη και θα την περασω