Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 602.

• redmi note 11 nfc

jimxai - - Unofficial MIUI Roms (Port)

Μήνυμα

xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote11_V13.0.9.0.RGCMIXM_v13-11-fastboot.zip 2022-03-25 15:22 3.3G στις 2022-03-25 και xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote11_V13.0.8.0.RGKMIXM_v13-11-fastboot.zip 2022-05-25 19:18 3.2G στις 2022-05-25 τι ακριβως δεν εχω καταλαβει σωστα ρε παιδια δεν παρακολουθω την συσκευη γτ δεν ειναι δικη της νυφης μου ειναι!! ειχα περασει την 13.0.9 α11 τι ειταν δοκιμαστικη και την πηρε πισω?? εδω η ρομς MIUIv13

• ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ REDMI NOTE 8T

jimxai - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

ναι πεφτει σε deep sleep πολες φορες

Μήνυμα

μπραβο φιλε μου ωραιος

Μήνυμα

αλιως μετα καθαρισε λιγο την υποδοχη με καθαρο αλκοολ αν εχεις και ισοπροπυλικη αλκοολη ακομη καλυτερα

Μήνυμα

αν το εχεις αφησει στο ρευμα και δεν περνει μπροστα, δοκιμασε με χαμηλη φορτιση πχ οπως να το κουμποσεις σε υπολογιστη και αστο εκει για ωρες μπας και παρει μπροστα και αρχισει να δειχνει εστω και 1 %

• Προβλημα με imei σε redmi note 8 pro

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από farmer: “Φίλε jimxai, σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά μόνο ένα imei δεν μου κάνει πρέπει οπωσδήποτε να έχω και τις δύο κάρτες sim στο τηλέφωνο μου. Θα επικοινωνήσω τελευταία φορά με xiaomi στα κεντρικά και μάλλον θα πετάξω το τηλέφωνο. Ξανά με xiaomi δεν μπερδεύομαι. Η τεχνολογία τους είναι μάπα. ” αυτο εσυ το ξερεις φιλε μου δες μια οπως λες με την χιαομι αν μπορεις και βγαλεις ακρη και τι θα σου πουν!! αθηνα εισαι ??

• Προβλημα με imei σε redmi note 8 pro

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από farmer: “Μετά από κάποιο Update το κινητό μου (Redmi Note 8 Pro) κώλυσε στην οθόνη εκκίνησης και έκανε συνεχώς επανεκκινήσεις. Το έδωσα σε κάποιον τεχνικό στην περιοχή μου και αφού μου ξαναπέρασε την ρομ το τηλέφωνο άνοιξε. Όλα λειτουργούν καλά, εκτός του ότι δεν βλέπει καθόλου τις 2sim κάρτες. Ο συνδυασμός *#06# μου δείχνει unknown.Πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις στο “όλα τα χαρακτηριστικά” , μου δείχνει unknownκαι στα δυο πεδία imei. Το ξαναπήγα στον τεχνικό και μου είπε ότι αυτό το…

• Αυτό δεν το ξέρω φίλε μου που κ πόσο και αν αξίζει

• Εργαλεία προγραμματισμού

• οποτε , οταν κανουμε αγορα μεταχειρισμενο τηλ ειδικα σε σαομι και μηλα βλεπουμε τουλαχιστον πρωτα αν μπορουμε να ενεργοποιησουμε με ενα λογαρισμο μηλου η μι την ενεργοποιηση ευρεσης συσκευης και τα κλαουντ ειναι πολυ βασικο αυτο!!!

• Παράθεση από mples: “Παράθεση από amavroudis: “Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” δεν με θελει με τιποτα φλασαρα την ρομ και μολις ξεκινησε κλειδωσε στον λογαριασμο mi οπως εγραψα ποιο πανω το εχω παρει μεταχειρισμένο και αυτος ουτε που ξερω που ειναι τωρα τι γινετε ?? ” πρωφανος αυτος που στο εδωσε ειχε κανει mi account byppas και ειχε απενεργοποίηση το find device app , μπορουσες δλδ να κανεις εργοστασιακες στη ρομ που φορουσες, αλλα οχι να ξαναφλασαρες…

• ουπς τωρα τα ειδα τα αλλα σχολια και μαλον λαθος καταλαβα για το μι λογαρισμο ολλα καλα λοιπον

• θα κανεις ανακτηση κοδικου η με email η με την σιμ που δημιουργήθηκε ο μι λογαρισμος θα βαλεις δλδ τη σιμ σε αλλη συσκευη θα πας στο επαναφοτα κωδισκου μι απο browser του υπολογιστη θα βαλεις ειτε μαιλ ειτε τηλ και θα πατησεις ξεχασα το κωδικο ειτε απο αλο τηλ αλλα παλι απο browser θα στειλει ενα κωδικο στο τηλ η στο email να κανεις ανακτηση και να βαλεις ενα νεο κωδικο!! συνδεεσε στο wifi πρωτα εκει στο κλειδωμα πατας ενεργοποιηση συσκευης βαζεις το νεο κωδικο και στηνεις τη συσκευη σου

• Παράθεση από armadoran: “Επίσης όταν είμαι σε TWRP και το κινητό συνδεμένο στο PC το βλέπει σαν Portable device - Redmi 3s. (εχω κάνει το MTP-USB DEVICE) Στον explorer των Windows το βλέπει όπως στην φωτο ” εδω στις φοτο εχεις αποσυμπιεση την ρομ σου σε φακελο βλεπω και εχεις κατεβασει και την fastboot rom δεν μπορεις να την περασεις απο twrp μονο recovery rom με twrp αν θες να περασεις φαστβοοτ ρομ ακολουθα αυτο το βιντεο youtube.com/watch?v=3GTVi7pVnUU

• Καλημερα τι ακριβως θελεις να κανεις και για ποιο λογο να το βαλεις σε edl απο οτι ειδα παραπανω στα σχολια και τις φοτο που εβαλες τη συκευη σου την βλεπει σε fastboot πρωτον σε παλίοτερες συσκευες αν εκανες wipe οπως λες πρωτα και μετα εγκατασταση την xtrv, την ωρα της εγκαταστασης αν σε πεταξε στα μισα και ξαναμπηκε σε recovery, απλα ξαναπερνας το ζιπ της ρομ καπακι ξανα απο πανω με install για να μπορεσει να δημηουργησει τα partition και να ολοκληρωσει την εγκατάσταση τις ρομ..!! δευτερον αν…

• 168 ωρες αναμονης εχει ναι..!!! και σιγουρα θα κανει εργοστασιακες μετα το ξεκλειδωμα, οποτε κανε το μπακ απ σου απο πριν.!! μονο σε καποιες παλιες συσκευες δεν κανει εργοστασιακες μετα το ξεκλειδωμα, τα οποια ξεκλειδωνουν και επι τοπου!!

• Παράθεση από Nick Freegman: “@jimxai ναι με δεδομένα εννοείται. Μετά απο 200 φορές που εβγαλα, εβγαλα λογαριασμό mi και επανεκκίνησα το πήρε σήμερα το πρωί. Ευχαριστώ. Οι μέρες που περιμένουμε για το unlock παραμένουν; ” ωραιος

• Παράθεση από Nick Freegman: “@amavroudis Τετοια λέγε μου τώρα ” εκλεισες wifi και να εισαι μονο με δεδομενα ανοιχτα?? για τη καταχώρηση του μι λογαριασμού στη κατάσταση μι ξεκλειδωματος?? αν ναι κανε αποσυνδεση απο το μι λογαρισμο κανε μια επανεκκίνηση το τηλ, μετα συνδεση παλι στο μι και ξαναδοκιμασε

• ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ MEDIAFIRE SP_Flash_Tool_edited_By Kurdish Gsm forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71191/

• Xiaomi redmi 7a keeps restarting

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από manch84: “Καλημέρα στο forum και καλό μήνα, Εχθές κατέβασα την τελευταία έκδοση στο redmi 7a, και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης κάνει restart μόλις φτάσει στο 15 - 16 %. Δοκίμασα με το MiFlashPro να το επαναφέρω αλλά τπτ. Επίσης, επειδή έχει Qualcomm επεξεργαστή δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το SP Flash Tool. Το είναι κλειδωμένο Μπορείτε να με βοηθήσετε; ” το κινητο ανοιγει??? γτ λες στη διαρκεια εγκαταστασης το εκανε!! οποτε δεν μπορεσε να κανει την ενημερωση, και πεφτει σε bootl…