Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 602.
-
μπηκα και ειδα οτι σ εχει μαζι με την ρομ τη τελευταία και την pixel experience recovery κατεβαζεις και περνας εκεινη σε fastboot μολις την φλασαρεις και μπεις στο recovery, κανεις ενα wipe data i format οτι θα γραφει και μετα επιλεγεις edb sideload και την περνας απο τον υπολογιστη σνοιγεις cmd απο τον υπολογιστη αφου εχεις κατεβασει και εγκαταστησει πρωτα φυσικα 15 secont adb installer ειτε platform tools μεσα στο δισκο c , εχεις και την ρομ εκει μεσα στο φακελο adb αφου επιλεξεις adb sideload…
-
Υποδοχή μελών (2)
Μήνυμα100.gif
-
Παράθεση από Lekkas1982: “Ανοιγει για 4-5 δευτερόλεπτα και ξαναμπουταρει. Σε αυτα τα δευτερόλεπτα εκανα scroll down στην οθονη και εκλεισα το gps. Αλλα δεν... Παλι τα ιδια. Κανει reboot συνεχεια και καποιες φορες ανοιγει για οσο σου ειπα,4-5 δευτερόλεπτα. ” αν ξανανοιξει κλεισε wifi δεδομενα οτι εχει και προσπαθησε να κανεις αντιγραφη το φακελο DCIM οσα εχει μεσα απο φοτος και βιντεο μακαρι αν μπορουσα να βοηθησω παραπανω, αλλα τα δεδομένα ειναι πολυ προσωπικο ζήτημα και δεν εχω τροπο γ αυτο να …
-
Παράθεση από Lekkas1982: “Κατάφερα και το εκλεισα το gps αλλα παλι το ιδιο κανει. ” πως μπουταρε τελικα και ξαναρχισε τα ιδια?? τα αρχεια σου δεδομενα φοτος κλπ καταφερες να τα παρεις προλαβες?? σε αλους φιλους μετα απο εργοστασιακες η φλασαρισμα την ρομ του απο την αρχη, και setup ως νεα συσκευη χωρις restore το back up, δουλευε μια χαρα και μολις ανοιγε gps ξανα απο την αρχη τα ιδια και αυτο αναφερουν οι περισοτεροι σε φορουμ και τελεγκραμ οτι το θεμα ειταν το gps..!! το θεμα ειναι αν εσυ κατα…
-
Να είσαι καλά αγορίνα εγώ ευχαριστώ για την καλή συνεργασία κ την υπομονή που είχες κ εσύ φυσικά
-
Παράθεση από NasDriver: “Δημήτρη, δεν θα πετύχει κάτι, θέλει edl flash ” ναι ανεστακο τελικα ετσι το καναμε και αναστήθηκε..!!! προσπαθήσαμε χωρις να χρειαστει αλλα ματαια τωρα ειναι οκ με edl auth flash
-
Rom miA1
ΜήνυμαΠαράθεση από SirGeorge72: “OK, θέλω λίγο διάβασμα ακόμα πριν το εγχείρημα. Δεν βρήκα εδω ROM και γι αυτό ρώτησα. Ψάχνω και προχωρώ. Ευχαριστώ (έχεις δοκιμάσει κάποια;) ” οχι δυστηχως δεν εχω την ιδια συσκευη για να εχω δοκιμασει και να σ πω ποια τρεχει καλυτερα
-
στο ενα επειδη δεν εχει οπως ειπαμε σκετη επιλογη κωδικης ονομασιας σου βγαζει το σφαλμα,,!! το xiaomitoolv2. και στο άλλο δοκιμασες αλες εκδοσης του τουλ mi flash pro και διφορετικες εκδοσεις recovery rom???
-
Rom miA1
ΜήνυμαΠαράθεση από SirGeorge72: “Ευχαριστώ, εξαιρετικός! Πολύ βοηθητικό. Το ότι δεν θα είναι ελληνική η rom? ” τι ενοεις δεν θα ειναι ελληνικη οσες ειναι vanilla δεν εχουν Gapps θα πρεπει αν περασεις οσες ειναι included δεν περνας στο setup βαζεις οτι γλώσσα θες φυσικα και ελληνικά
-
Rom miA1
ΜήνυμαΠαράθεση από SirGeorge72: “Έχω το miA1 και πολλές φορές η συνδεση μου κόβεται και γενικώς εχει διάφορα θέματα συνδεσιμοτητας. Είπα να βάλω μια ROM μς android 12 μπας και δουλέψει καλύτερα. Οπότε 2 τα ερωτήματα :α) να το προσπαθήσω, θα έχει νόημα; β) υπάρχει stable ROM για το miA1? ” φυσικα αξιζει γτ εχει πολυ πραγμα εχεις παρα πολες επιλογες xda εδω Xiaomi Mi A1 ROMs, Kernels, Recoveries, & Other De | XDA Forums τελεγκραμ γκρουπ τις συσκευης σου εδω Telegram: Contact @MIA1_UpdatesID και εδω Tele…
-
Παράθεση από Kmarkou: “μόνο αυτό RU ” οχι με κλειδωμενο δεν δοκιμαζεις αλη εκτος απο αυτη που φορας..!! αν σ ειχε επιλογη με σκετο κωδικο ονομα ετσι μετα διαβαζει αν φορας ευ η global stable και κατεβαζει αναλογα να περασει..!!
-
Παράθεση από Kmarkou: “Παράθεση από jimxai: “Παράθεση από Kmarkou: “ ” ” με έχει μπερδέψει λίγο με τις επιλογέςάντε κάτι india τα καταλαβαίνω, τα υπόλοιπα ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71137/ ” απλη επιλογη δεν εχει σκετο davinci
-
Υποδοχή μελών (2)
Μήνυμα100.gif
-
Παράθεση από Kmarkou: “έχει πλάκα γιατί θέλει να κάνει επιβεβαίωση τον αριθμό κινητού και δεν έχω κινητό. και λείπω για δουλειά εκτός σπιτιού, έχω laptop ταβλετ και δεν μπορώ να το προχωρήσω χωρίς κινητό. ++++ όλα τα άλλα που πλέων γίνονται από το κινητό ” xiaomitoolv2 δεν χρειαζετε να συνδεθεις σε λογαρισμο δοκιμασε με εκεινο το βαζεις σε fastboot και επιλεγεις fastboot unbrick, θα διαβασει τη συσκευη σου σε fastboot mode θα σ βγαλει να το επιλεξεις, βρισκεις το μοντελο σου με την απλη κοδικη ο…
-
δοκιμασε πρωτα οπως σου λεει ο @NasDriver miflash pro , η με xiaomitoolv2 και στις 2 περιπτωσεις περνας την full rom recovery μεσω mi assistant χωρις να χρειάζεσαι Authorized account και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα Authorized account με διαφορα τουλακια εχουμε, απλα ειναι επι πληρωμη αυτα..!! και απο fastboot to edl χωρις να χρειαστει να βγαλεις πισω πλατη με κλειδωμενο bootloader..!! γιατι ομως να πας σε εκεινη τη λυση αφου υπαρχουν τροποι να δοκιμασεις πρωτα χωρις να χρειαστείς κατι τετοιο..…