Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 602.

• Παράθεση από rallye: “Παράθεση από jimxai: “ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό ” Να είσαι καλά φίλε μου.Μόλις το περάσεις το magisk, αυτό που ανέβασα γράψε εδω ένα μήνυμα ότι δούλεψε κανονικά . ” εγω πολυ δυσκολα να βαλω miui αδερφε μου στις συσκευες που εχω τωρα εχουν σταματησει ενημερωσεις, οποτε ολα ειναι πορτ και με λαγκακια να μην πω λαγκαρες οποτε ειμαι σε aosp και γενικα και εγω σε νεα εκδοση αντροιντ παντα magisk canary δουλευω

• 100.gif χρόνια πολλά

• ευχαριστούμε πολύ για τον οδηγό

• TWRP BOOTLOOP

jimxai - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

δοκιμασε και αλη εκδοση twrp

• Παράθεση από Lekkas1982: “Οταν λες gps εννοείς την τοποθεσία η απλα τα δεδομενα? ” τοποθεσια για χαρτες κλπ

• χρονια πολλα και καλα με υγεια 100.gif

• unlock

jimxai - - RedMi 8A (olivelite)

Μήνυμα

Παράθεση από saha: “εισαι λεβεντια...ευχαριστω (χωρις αναμονη υπαρχει κατι?) ” οχι οπως ειπε και ο @amavroudis για μτκ μονο και ακομη ομως δεν ειπες συσκευη ρε παλαυε χαχαχα

• unlock

Μήνυμα

Παράθεση από saha: “κατι για tokken coockies λεει ” αν σ λεει 125 ωρες δεν πειραζεις τιποτα απο ρυθμισεις ως εχει το τηλ και προπάντων δεν κανεις αποσυνδεση απο μι λογαρισμο για κανενα απολυτως λογο γτ θα πρεπει να τα ξανακανεις απο την αρχη και ξανα ωρες αναμονης απο την αρχη..!! μετα απο 125 ωρες π εβγαλε βαζεις ξανα το τηλ σε fastboot και ξαναπατας unlock απο το τουλ, και θα ξεκλειδωσει..!! βασικα βγαζει 168 ωρες για ολους κ μαλον το ειχες καταφερει και πιο μπροστα απλα δεν καταλαβες οτι χρει…

• unlock

Μήνυμα

Παράθεση από saha: “Τζιμαρα θα το ξαναπροσπαθησω το βραδυ και θα σε ενημερωσω ” οκ αγορινα

• Παράθεση από Lekkas1982: “Μένει εκεί ” δυσκολα αν δεν τις εχεις σε καποιο συνεφο μπακ απ ..!! μονο αν ανοιξει μετα απο τις λουπες εστω κια γ 5 δευτερα κλεισε αμεσως το gps γτ σε ολλα απο εκει ξεκιναει τα bootloop

• unlock

Μήνυμα

Παράθεση από saha: “Παράθεση από saha: “καλημερα πως μπορω να ξεκλειδωσω το τηλ εχω δει πολλους τροπους αλλα τπτ ” sorrυbootloader εννοω ” συσκευη ?? γτ λες οτι εχεις δει πολους οδηγους αλλα τιποτα που κολας θες να μας πεις??? αν εχεις ακολοθησει ηδη τα βηματα αυτα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) δημιουργεις ενα μι λογαρισμο , κανεις ενα μπακ απ αν θες πρωτα στο mi cloud ,ενεργοποιεις ευρεση συσκευης για αποφυγη σφαλματων να μην βρισκει τις παραχωρησης για ξεκλειδω…

• 100.gif

• χρονια πολλα 100.gif

• 100.gif χρόνια πολλά

• Το μπρίκαρα

jimxai - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

Παράθεση από TziMcN: “Ωραίος άνθρωπος... Υπομονετικός, ευγενικός, άμεσος.... Δε θα πω πολλά, αυτές οι 3 λέξεις στην ουσιά τους λένε τα πάντα. Εννοείτε ότι κατάφερε και το μπούταρε βέβαια και έχω πάλι το κινητό μου. Να είσαι καλά φίλε jimxai. Χάρηκα πολύ. ” να εισαι καλα φιλε μου και εγω χαρηκα που σε γνωρισα..!!! οσο για το χαρακτηρα σου τι να πω... οτι και αν πω ειναι λιγο..!! πολυ ευγενικος και μετρημενος..!! και εγω ευχαριστω πολυ!!!

• καλως 100.gif ήρθατε

• Το μπρίκαρα

jimxai - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λογια φιλε μου..!! σιγουρα θα το δουμε παλι οταν μπορεσεις στειλε μνμ

• ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ , ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕΙ DRIVERS ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ..!! ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΣΩ TEAMV ΓΙΑ REDMI NOTE 8 PRO.. ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΛΑΙΚ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! youtube.com/watch?v=yLFmTBoV8ic

• Παράθεση από Lekkas1982: “Sory που γινομαι κουραστικός αλλα υπάρχει κανενας τροπος να τραβηξω τις φωτογραφίες και τα βίντεο? Καποια εταίρα μου ζήτησε 100 ευρώ μονο για αναγνωση και απο εκει και περα θα με ενημερώσει για το κόστος αναλογα με τα μέγεθος αν μπορεσει να κανει δουλειά. ” μονο αν εισαι ➕ χρονισμένος με mi cloud η google fotos με το gmail σου, μπορεις να τα κατεβασεις απο τον υπολογιστη σου η απο μια αλλη συσκευη που εχει το ιδιο gmail η mi account... σε αλη περιπτωση μονο αν ειχες ξεκ…

• χρονια πολλα με υγεια 100.gif