Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 602.
-
Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από Fliasios23: “Ποια προτείνεις να κατεβάσω από εδώ μέσα έχεις ένα λινκ να μου δώσεις? Θα δω και στο κανάλι σου για βοήθεια περισσότερη. ” για περισσοτερη σταθεροτητα pixel experience επισημη η αντροιντ 12 τωρα αρχισαν να στρωνουν σιγα σιγα να ξερεις... γενικα με ρομς για τη συσκευη και αλλα πολλα ακολουθα το κανλι στο τελεγκραμ Telegram: Contact @GinkgoUpdates
-
Το μπρίκαρα
Μήνυμαmi flash beta & 2017 τα εχω ανεβασει στο mediafire τα ζιπαρα σε ενα φακελο και τα 2 αν θες μπορεις να τα κατεβασεις απο δω mi flash beta & 2017
-
Το μπρίκαρα
ΜήνυμαΠαράθεση από TziMcN: “Καλέ μου φίλε... Έχω κάνει όλες τις διαδικασίες... Αυτό που με τρελαίνει, είναι ότι τη συσκευή δεν μπορεί να τη δει καν το mi flash tool. Έχω κατεβάσει ένα κάρο mi flash, όλες ΜΑ ΟΛΕΣ μου βγάζουν κάποιο σφάλμα και σε καμία δεν βλέπω τη συσκευή μου... Αν κατάλαβα καλά με τον οδηγό που δίνεις, έχουμε και εμείς αξιόπιστο λογαριασμό authedicate? Αν ναι, 1000 φορές να τα δώσουμε σε δικό μας και να ξεμπερδεύω. ” κατεβασες mi flash beta η του 2017 και δοκιμασες και με εκεινες τις …
-
Rom
ΜήνυμαΠαράθεση από Fliasios23: “miui global 12.5.2 σταθερή έχω τώρα την είχα κατεβάσει και την είχα περάσει χειροκίνητα εγώ. ” μεσω updater? η fastboot rom ? με ξεκλειδωτο bootloader... εχω την ιδια συσεκυη και δοκιμαζω αρκετες custom aosp roms τρεχει πολυ πιο καλυτερα χωρις λαγκαρισμστα κ κοληματα αν θες ριξε μια ματια στο καναλι μου εδω αν σε ενδιαφερει videos
-
Το μπρίκαρα
ΜήνυμαΠαράθεση από TziMcN: “Γεια σε όλους. Έχω την καλωδιοταινία. Πλέον πάλι ο υπολογιστής το αναγνωρίζει σαν Qualcomm HS-USB QDloader 9008. Αλλά ό,τι και αν δοκιμάσω, δεν μπορεί να το δει το MiFlash. Νομίζω πως κάτι δεν κάνω καλά με τα test point. Έχω δει για το x3 pro δύο διαφορετικά ποιντσ. Το ένα δείχνει τα δύο τελευταία δεξιά, το άλλο δείχνει το πρώτο και το τελευταίο πινάκι. Και βασικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι κάνω σωστά τη διαδικασία. Edit, σε edl το βάζω. Το Xiaomi_Pro_Tool το αναγνωρίζε…
-
δεν υπαρχει πλεον magisk hide μαλον σ κανει ενημερωση και για αυτο δεν το βρισκεις.. με zygisk enforce denylist k apo configure denylist πας και ψαχνεις system apps, play services, και επιλεγεις 2 gms τικαρεις δλδ και μετα κρυβεις εφαρμογη, αφου και το safety net σου ειναι pass εχει και module safety net fix και τωρα μαλον ενα καινουριο module magisk mod παιζει αλλα για ολλα αυτα θα δεις καποιο οδηγο να το κανεις βημα βημα αναλογως και σε τι ρομ εισαι και αντροιντ βερσιον
-
Υποδοχή μελών (2)
ΜήνυμαΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ 100.gif
-
Rom
Μήνυμακαλησπερα οταν λες ποια ρομ? πες μας αν θες ποια φορας τωρα και αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader, custom recovery, αν θες απλα να αλαξεις παραδειγμα μονο την επισημη ρομ πχ να πας απο εευ σε global stable κλπ
-
Το μπρίκαρα
ΜήνυμαΠαράθεση από TziMcN: “χαχαχαχα. Ειλικρινά ευχαριστώ. Παλιότερα σίγουρα θα στεναχωριόμουνα πολύ. Τώρα από τη μία που έχω τόσα στο κεφάλι μου και από την άλλη η συμπεριφορά σας, δεν ξέρω, αισθάνομαι σχετικά άνετος Τι να πω. Μπράβο σε όλους μας Να είστε καλά!!!!!! ”
-
Το μπρίκαρα
ΜήνυμαΚριμα θελει προσοχη... μολις παρεις την καλωδιοταινια στειλε μου μνμ αν θες για να μην γινει παραπανω ζημια και στα σημεια επαφης του test point πανω στη πλακετα γτ κ εκει θελει με πολυ προσοχη και απαλα, απλα μην σε περνει απο κατω ολοι τα εχουμε περασει σχεδον καποια στιγμη..!!
-
μετα η τελευταία σου επιλογη να ανοιξεις καπακι απο πισω και να το βαλεις σε test point αν μπορεις να εμπιστευτείς τον εαυτο σου qdloader Qualcomm drivers fastboot rom και να το φλασαρεις η με mi flash του 2017 η με mi flash beta , που δεν πετανε auth acc connect αν δεις να βγαζει σφαλμα, και να σου λεει mismatching κλπ αποσυνδεεις το καλωδιο και ξαναβαζεις σε edl , μπορει να χρειαστει να το κανεις 3-4 φορες αυτο αλλα σιγουρα θα ξεκινησει η διαδικασια και θα φλασαρει
-
Η με xiaomitoolv2 θα επιλεξεις fastboot mode unbrick θα σε πεταξει μετα σε recovery και απο εκει θα επιλεξεις mi assistant για να ντη περασει επιλεγεις συσκευη, με κωδικη ονομασια κατεβαζει αυτοματα την τελευταια recovery rom και την περναει μεσω mi assistant και κανει και ενα wipe στο τελος αν ειναι ξεκλειδωτο κατεβαζει και περναει fastboot rom οπως εδω στον οδηγο youtube.com/watch?v=o2fVHXI0Hu8
-
αν δεν λειτουργησουν αυτα που σου ειπε πολυ σωστα ο @MIUI_ART αν εχεις κλειδωμενο bootloader με mi flash pro περνας την τελευταια recovery rom μεσω mi assistant και κανει απλα ενημερωση οπως εδω ο εντοπισμος σφλαματων δεν ειναι απαραιτητο σε fastboot mode αν απορησεις για αυτο youtube.com/watch?v=F-z6delgubE
-
M9 από Dev σε Stable
jimxai - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από lazkal: “Καλημέρα , Εντάξει με την αλλαγή σε stable . Η διαδικασία έγινε μέσα απο το recovery . Είχα περάσει προηγουμένως τη νέα rom σε USB - OTG . Οπότε : Format Data - Back (όχι reboot ) - install - USB . Και μετά έκανε μόνο του reboot σε system και μετα απο 10 λεπτά περίπου ξεκίνησε με την stable . Μια χαρά και η τελευταία ενημέρωση ασφαλείας είναι ΟΚΤ 2021 . Στην προηγούμενη dev ήταν MAI 2021 . Ευχαριστώ ” Καλημερα ωραιος