Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 602.

• Παράθεση από theopan: “Όλες τις εφαρμογές πληρωμών χρησιμοποιώ συμπεριλαμβανομένων των mobile banking όλων των Ελληνικών τραπεζών χωρίς κανένα πρόβλημα. Συν Paypal, Ν26. Revolut, Curve (που είναι και παρόμοιας φιλοσοφίας με το google pay άλλωστε). Μόνο με το Gpay συνάντησα πρόβλημα. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω λέτε ή να προχωρήσω σε εγκατάσταση Magisk; Θα δουλεύει το magisk σε android 12 αν κάνω το update που μου ήρθε με τη miui 13; ” Δεν ξερω αν θα δουλεψει στη συσκευη σου αλλα υπαρχουν καποια βι…

• (ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ) FIND DEVICE OFF ΜΕΣΩ ΤΟΥ MI CLOUD & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΩΝ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ HARD BRICK ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ SOFTWARE, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ FREE, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΝΜ, Η ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ..!! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ FASTBOOT TO EDL ΜΕΣΩ ΣΕΡΒΕΡ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ BOOTLOADER ΜΝΝ ΕΔΩ , ΕΙΤΕ WHATSAPP 3qR5 Facebook messenger Greekflashandupdates youtube.com/watch?v=qmcEzpK_47A

• Το safety net φταιει που δεν ποιστοποημενη η συσκευη στο playstore, ετσι δεν σαφηνει να χρησιμοποιήσεις εφαρμμογες πληρωμής

• M9 από Dev σε Stable

jimxai - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από lazkal: “Για τον Bootloader έχεις δίκιο ... Τώρα για την διαδικασία , μετα το φορματ data , θα βλέπει ο Η/Υ το κινητό για να του περάσω την νέα ρομ ούτως ώστε μετά να κάνω install ;; Ή έστω θα βλέπει OTG ;;; ” αυτο εξαρτατε απο το twrp σου αν θυμαμε καλα στο μι9 ειχαν λυθει τα θεματακια αυτα δες και δοκιμασε μετα αν δεν το βλεπει καποια αλλη εκδοση recovery, η αν μπορεις μπορεις να τη περασεις και με adb sideload απο τον υ/η σου. παιξε και λιγο με το mount disable enable mtp η απο δ…

• M9 από Dev σε Stable

jimxai - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από lazkal: “Καλημέρα , έχουν σταματήσει οι ενημερώσεις και : το mi 9 τρέχει τώρα την 12.6 dev 21.11.24 (XTRV) σε android 11 (τελευταία ενημέρωση ασφάλειας 2021-05-01) . Θέλω να πάω στην : xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9_V12.5.6.0.RFACNXM_v12-11 (stable) ,γιατί νομίζω είναι η πιό προσφατη που υπάρχει . Ποιά είναι η σειρά των κινήσεων που πρέπει να κάνω ; Δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω τίποτα απο τα δεδομένα του τηλεφώνου ( εννοώ δεν έχω πρόβλημα να κάνω clear all data) . Και μια τελευταία ερώ…

• χρονια πολλα με υγεια 100.gif

• Εξωτερικό service για locked bootloader

jimxai - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από Mbria: “Πήρα και στο κατάστημα στην Ομόνοια και μου είπαν ότι ο τεχνικός θα λείπει για 2 μήνες. Τύχη βουνό. Πάντως αν κάποιος ξέρει κάποιον Ινδό, Ρώσο κτλ που το κάνει μέσω TeamViewer ας μου το στείλει σε pm θα το εκτιμήσω πολύ. Είμαι 1 μήνα χωρίς το κινητό μου. ” καλημερα ναι μπορουμε να ξεκλειδωσουμε και bootloader και να φλασαρουμε χωρις να ξεκλειδωσουμε θα προτεινα την πρωτη επιλογη φυσικα που σε περιπτωση ξανα εχεις καποιο θεμα να ειναι πιο ευκολο να μπορεις να περασεις μια fas…

• χρονια πολλα με υεια παιδια 100.gif

• Το μπρίκαρα

jimxai - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

οτι σου λεει και ο @NasDriver εγκατεστησε οδηγους Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 Drivers και κανε μια επαννεκινηση τον υ/η σου για να μπορεσεις να κανεις τις δοκιμες σου να μπορεις να το φλασαρεις δλδ... σε edl mode δοκιμασε με καποιο vpn και QPST Qualcomm tools και αν βρεις καποιο custom firehose αρχειο να αντικαταστησεις μεσα στο φακελο image, που να δουλευει αλλα θελει προσπαθειες και υπομονη..!! αν δεν τα καταφερεις μετα χρειάζεται authorized account η καποιο αλο τουλακι που ειναι επι πληρωμη…

• χρονια πολλα με υγεια πανω απο ολλα 100.gif

• Το μπρίκαρα

jimxai - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

αν δεν μπαινει ουτε σε recovery ουτε fastboot ουτε δειχνει να φορτιζει τιποτα... οπως λες και το αναγνωριζει ως QUSB_BULK ουτε android bootloader interface δλδ να το βελεπει fastboot απο το pc και ξερεις οτι περασες καποιο λαθος αρχειο, το τηλ σου ειναι hard brick..!!! μονο με καποιο αρχειο custom loader αρχειο prog emmc firehose για να μπορεσεις να το φλασαρεις σε edl οπως ειναι κολημενο,,,, και με αρκετες προσπαθειες και υπομονη..!! σχεδον ολοι μας το εχουμε περασει αυτο καποια στιγμη απροσεξι…

• καποια ενημερωση εφαρμογης το προκαλει στις συγκεκριμενη συσκευη μετα το wipe απο recovery, μην κανετε επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλεις και κλειστε αυτοματες ενημερωσεις απο play store τουλαχιστον για μερικες μερες καμια βδομαδα, μπας και βγαλουν καποια ενημερωση καποιας εφαρμογης και στρωσει..!! σε 2 συσκευες nikel mtk τα ιδια με ενα φιλο εχει το ιδιο προβλημα

• Mi6 2ο χέρι προβλήματα με global

jimxai - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

αν υπαρχει δυνατοτητα δοκιμασε σε καποιο αλο υπολογιστη καποιου συγγενη η φιλου με intel οπως λεει και ο ανεστακος καποιο θεμα οδηγων ειναι σιγουρα αφου εχεις; αλαξει και πλακετα φορτισης και καλωδιο

• Mi6 2ο χέρι προβλήματα με global

jimxai - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από akantzis: “@jimxai...Δημητρη καλησπερα αλλα και ολους επισης καλησπερα..ενημερωνω για το θεμα..οπως ειχα και προηγουμενα ενω εχω αλλαξει πλακετα φορτισης και εχει επανελθει το fast charging εχει επανελθει και μερικως η συνδεση με η/υ και λεω μερικως διοτι το κινητο αναγνωριζεται ως unknown device και μεχρι εκει ..οτι και drivers να εχω βαλει δεν γινεται τιποτα...δοκιμασα και το test point του mi6 αλλα και παλι τπτ...δοκιμασ και το amdf fix.bat σε η/υ με amd & windows 7 και παλι τπτ …

• οπως και ενα χρησιμο πολυεργαλειο για τα σαομακια μας εδω που σου δινει πληροφορίες τις συσκευης φλασαρει, απεγκατασταση εφαρμογων, ειτε σ δινει τα λινκ για fastboot rom τα κανεις αντιγραφη και τα ψαχνεις μεσω καποιου περιηγητή ειτε την κατεβαζει απευθειας στον υπολογιστη σου, κλπ ενα πολυ χρησιμο εργαλειο γ μενα που καμια φορα βαριεμε να γραφω εντολες να φλασαρω twrp , ειτε να μπω απο fastboot σε edl με ξεκλειδωτο bootloader ενοειται τα κανεις αυτοματα youtube.com/watch?v=TK5QWKpGDUE&t=0s

• συμφωνω με οσα σου ειπα και τα παιδια παραπανω καταρχην , για bypass antirollback μπορεις να κανεις επεξργασια το αρχειο bat που θελεις να φλασαρεις συνηθως για ολους μας καθαρη εγκατασταση χωρις κλειδωμα το αρχειο flash all bat αυτο ομως διαφερει ανα συσκευη και ανα εκδοση τις ρομ οπως παραδειγμα εδω σε αυτον τον οδηγο που ειναι απο προπερσι, youtube.com/watch?v=uigvSEhAHwE ειχαμε περασει παραδειγμα και σε ενα poco f2 pro με τον ιδιο τροπο που δεν αφηνε νωριτερα μετα την επεξεργασια περασε....!…

• Παράθεση από akantzis: “Καλήσπερα και πάλι σε όλους...@jimxai..μετά από 1 εβδομαδα δοκιμής της νέας pott rom στο mido -pixelplus ui- εχω να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις δυνατότητες τις ρομ προς την συσκευή πραγματικά της δίνει άλλη χάρη που λέμε αλλά για κάποιο λόγο τουλάχιστον στο δικό μου έχω πολλά lags και "σκασιματα" εφαρμογών πχ..η κάμερα ή κ.α...λεω να βάλω την oneOs ή ίσως κάτι άλλο δοκιμασμένο...εάν έχει κάποιος να προτείνει δοκιμασμένο που να παίζει οκ θα βοηθούσε.. ευχαριστώ.. ” αν σε…

• Παράθεση από akantzis: “jimxai και λοιποι ευχαριστω για την βοηθεια ..περασε κανονικα η ρομ..απο λιγο που την δοκιμασα φαινεται να ειναιοκ και γρηγορο το κινητο απο τι φαινεται..με χαλαει λιγο που ειναι λιτη και πολλα πραγματα θα πρεπει να τα ψαξω να βαλω κλπ κλπ..ουτως ή αλλως χαρη στον jimxai εχω και αλλες επιλογες..ευχαριστω και παλι!!! ” να εισαι καλα φιλε μου απλα να παρακολουθεις και το καναλι μου στο youtube γτ ανεβαζω διαρκως ως και νεες os ui βγαινουν για το αθανατο mido μεχρι σημερα τρ…