Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 602.

• ναι οταν κολαει στο boot bootloop format data και reboot system

• Mi6 2ο χέρι προβλήματα με global

jimxai - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

αν εχεις amd pc η λαπτοπ κατεβασε το αρχειο bat και τρεξτο ως διαχειριστης αφου εχεις εγκαταστησει πρωτα τους οδηγους adb and fastboot τρεχεις αυτο το αρχειο bat ως διαχειριστής και το αφηνεις καλυτερα ανοιχτο οπως ειναι αν παραδειγμα θελεις να φλασαρεις κατι με cmd ανοιγεις αλο παραθυρο και αυτο να τρεχει απο πισω amd fix

• Παράθεση από NasDriver: “Τίποτα δεν έχει γίνει, όλα καλά, απλά πελάγωσες Έλα chat... ” ανεστακος παντα και παντου σωτηρας μας

• Παράθεση από akantzis: “καλησπερα ...jimxai καποια στιγμη χρειαζομαι την βοηθεια σου ή και καποιος αλλος...ειδα τα βιντεακια σου και ειναι παρα πολυ καλα..εκανα οτι περιεγραψες για την εγκατασταση της custom recovery (k twrp & orangefox)..τωρα 2 πραγματα θα ηθελα να ρωτησω..αρχικα οποτε κανω reboot για recovery με βαζει σε orangefox , οποτε πως θα κανω format data οπως αναφερεις στο 2ο βιντεακι σου??εκτος και εαν καταλαβα κατι λαθος...και 2ον..συμφωνω για την εγκατασταση μιας aosp και οτι περιγρ…

• Παράθεση από akantzis: “Καλημέρα συμφωνώ και εγώ ...περιμένω οδηγίες για aosp..δεν ξέρω καν τι είναι αυτή η aosp!! ” καλημερα και απο μενα παιδιά καταρχην πρεπει να περασεις custom recovery εδω στο βιντεο δειχνω πως... youtube.com/watch?v=Sc2RB2AmGNY&t=0s περνα orangefox για να μπορει να αναγνωρισει τον εσωτερικο αποθηκευτικο σου χωρο αλλα και σε twrp αν δεν τον αναγνωριζει μπορεις απλουστατα να κανεις ενα format data k reboot to recovery,κατι το οποιο προτεινω να κανεις σιγουρα αφου πας απο μαμ…

• Παράθεση από akantzis: “Δυστυχώς πέρασαν λάθη κατά την πληκτρολόγηση...είναι οκ η μπαταρία με την ρομ που έχω τώρα..και έλεγα ότι έχω πολλά lags και θα προτιμούσα μια χωρίς απλά με καλή διαχείριση μπαταρίας...σόρυ για πριν[procontra][/procontra] ” εχεις δει δλδ καποιες και εχεις καταληξει?? miui θες να περασεις aosp τι σε ενδιαφερει? και αν εχεις σκοπο να περασεις καποια με adnroid 11 προτιμότερο ειναι να περασεις καποια με android 10 πρωτα να στησεις το τηλ κρατα την ετσι εστω μια ωριτσα και με…

• χρονια πολλα με υγεια παιδια

• Παράθεση από akantzis: “δεν εχω υποψιν μου τι θα ηταν καλυτερο...θα ελεγα καποια custom rom ...εχει καποιος να προτεινει καποια που να ξερει οτι παιζει καλα - αξιοπιστα?custom ή fastboot official? ευχαριστω... ” καλημερα σε fastboot επισημη δεν εχεις πολες επιλογες σε custom rom παρα πολες... custom miui port roms με android 8-9-10 και 11 και σε aosp stock android δλδ μεχρ και επισημες που το υποστηριζουν ως και σημερα με ενημερωσεις και android 12 που ακομη ειναι σε ανάπτυξη καλυτερα ειναι πρωτ…

• 100.gif Χρονια πολλα

• youtube.com/watch?v=-DcHEwnp-vg

• λες 2 διαφοτερικα πραγματα ομως, 1 για να μπουταρει στο συστημα παλι και οχι σε twrp, τωρα που κανει επανεκκίνηση, χρειάζεται να κανεις format data, απο twrp και reboot system να μπουταρει στην xtrv που φορας τωρα..!! για να γυρισεις σε εργoστασιακα ομως, οπως το ειχες αγοραζει πρεπει να περασεις fastboot rom δλδ τη μαμα επισημη ρομ του!!

• Παράθεση από nikolaos evangelou: “Θελω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο Mi Note 10 που εχω. Κανω ολα τα βηματα που λεει το τηλεφωνο, και μετα το τελευταιο οκ που του δινω κανει restart και με πεταει στο menu του TWRP. Και μενει εκει. Τι πρεπει να πατησω απο εκει και περα ωστε να σβηστουν ολα και να ειναι το κινητο μονο με το λειτουργικο του οπως το αγορασα δηλαδη??? ” Wipe και μετα swipe to factory reset και reboot system θα σβησει μονο τις ρυθμισεις, αν κανεις format data θα σβησει…

• Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από jimxai: “Παράθεση από nnbignick: “@jimxai οκ έγινε όλα good....thanks Και οι άλλες Rom έτσι εγκαθίστανται ? ” ναι ολες ετσι απο δω και περα διοτι εχει σταματησει τις ενημερωσεις και ολες ειναι πορτ ρομς σε miui, καθαρη εγκατασταση παντα, και αν κολας σε καποιο bootloop , format data..!! ” - [polaroid][/polaroid - Την ρουταρισα κιόλας λειτουργεί πολύ καλά.. ρολαρι και στο ίντερνετ πολύ στρωτά και με την μπαταρία σε πολύ καλά επίπεδα διαχείρισης... ” σωστος χα…

• χρονια πολλα παιδια με υγεια πανω απο ολλα!!

• Παράθεση από nnbignick: “@jimxai οκ έγινε όλα good....thanks Και οι άλλες Rom έτσι εγκαθίστανται ? ” ναι ολες ετσι απο δω και περα διοτι εχει σταματησει τις ενημερωσεις και ολες ειναι πορτ ρομς σε miui, καθαρη εγκατασταση παντα, και αν κολας σε καποιο bootloop , format data..!!

• Παράθεση από nnbignick: “@jimxai εκανα με το orange fox την εγκατάσταση....πέρασα την one..... ξεκίνησε.... και μου ζητάει έναν κωδικό....τι κωδικος ειναι αυτος? ” καλημερα σου βγαλε μαυρη οθονη?? και ζηταει κωδικο?? format data απο orangefox k reboot system

• Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από jimxai: “Παράθεση από nnbignick: “@jimxai έκανα μια απόπειρα αλλά το κινητό κάποια στιγμή στην αναβάθμιση έκανε Crash και τώρα θέλει ξανά το twrp bootloader..... ” σε ποια αναβαθμιση ?? ολες πορτ ειναι με καθαρη εγκατασταστη μονο, και αν εισαι σε στοκ μαμα ρομ θες και ενα format data για να μην σου πεταξει μαυρη οθονη και ζηταει κωδικο, και στις miui roms ειδικα καλυτερα να τις περνας με orangefox recovery ” Την oneOS...... Κατέβασαείχα την τελευταία ρομ από…

• Παράθεση από nnbignick: “@jimxai έκανα μια απόπειρα αλλά το κινητό κάποια στιγμή στην αναβάθμιση έκανε Crash και τώρα θέλει ξανά το twrp bootloader..... ” σε ποια αναβαθμιση ?? ολες πορτ ειναι με καθαρη εγκατασταστη μονο, και αν εισαι σε στοκ μαμα ρομ θες και ενα format data για να μην σου πεταξει μαυρη οθονη και ζηταει κωδικο, και στις miui roms ειδικα καλυτερα να τις περνας με orangefox recovery

• Παράθεση από nnbignick: “@jimxai ναι κάτι γίνεται το κάθε λινγ είναι και μια ρομ για το mido? ” ακριβως ναι..!! ολες miui port roms για το mido

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από jimxai: “τα εβαλα το καθενα ξεχωριστα για δες τωρα ! ” Τα έφτιαξα λίγο για να φαίνεται για ποια ROM είναι το κάθε Link ξεχωριστά. ” Ε αφου εισαι ο σωτηρας μου παντα !!!