Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 602.

• Παράθεση από nnbignick: “ - @jimxai το λινγ στο mega δεν μου κατεβαίνει.... Μήπως είναι άδειο ” 1. FREEDOMOS_MIUI_STABLE_ANDROID9 .zip 2. Miui_Global_Stable_Mido_A11 .zip 3. MIUIXRV 12.5 XRV Premium Edition by Rizki 8721 .zip 4. MSI Edition v12.5.3 (HMNote4X) .zip 5. OneOS v21.9.3 (HMNote4X) .zip 6. Predator Edition v12.5.3 (HMNote4X) .zip 7. XiaomiEU v12.5.3 (HMNote4X) .zip forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70823/ τα εβαλα το καθενα ξεχωριστα για δες τωρα !

• Παράθεση από nnbignick: “@jimxai Καλημέρα βασικά είδα το βιντεο με την 12.5 mu δεν ξέρω και εγώ το επιλογές υπάρχουν για το mido... Έχεις κάτι καλό και δομιμασμενο; ” απο miui η aosp ?? aosp μεχρι και σημερα pixel plus ui σταθερη εκδοση με αναβαθμισεις, απο miui, δες τα βιντεο στο καναλι και απο κατω ειναι τα λινκ, αν υπαρχει κατεβαζεις διοτι οι προγγραματιστες τα σβηνουν μετα απο λιγο καιρο και ανεβαζουν αλες, καποιες εχω κρατησει εγω για το mido τα εχω ανεβασει στο mega δεν ξερω αν παρει εδω τ…

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

• Παράθεση από nnbignick: “Παράθεση από jimxai: “σωστα εισαι φιλε μου, μπαινεις με καθαρη εγκατασταση? Wipe-Advanced Wipe-Dalvik-System-Vendor-Data-Cache Install-Select Storage-Select Rom-Swipe to confirm flash Wipe Cache/Dalvik-Reboot System ιδια ακριβως μεθοδο και με εδω..!! αν την εχω δοκιμασει στο δικο μου? δικα μου ειναι τα βιντεο σε δικα μου τηλεφωνα εγκατεστημενα!!! youtube.com/watch?v=ht5R1i2uXDc ” Καλημέρα... Επειδή έχω και εγώ ένα mido από που μπορώ να κατεβάσω την συγκεκριμένη rom και t…

• POCO M3 PRO 5G

jimxai - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από flytouch1111: “ζαλιστηκα Η πρώτη επιλογή drone και πτώση είναι η καλύτερη ”

• POCO M3 PRO 5G

jimxai - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από drdedus: “αν θέλουμε να έχουμε root αλλα και official rom ο τρόπος ειναι 1 αίτηση unlock 2 custom recovery 3 root 4 κατεβάζουμε και περνάμε την τελευταία αναβάθμιση μόνοι μας οταν βγαίνει? Για τα βήματα 2,3,4 μπορει να δώσει κάποιος περαιτέρω πληροφορίες? Ευχαριστώ. ” Με τα mediatek ειναι λιγο παραξενα τα πραγματα δεν ξερω αν στο συγκεκριμενο περναει magisk zip απο twrp χωρις προβλημα και αν δουλευει σωστα καποια εκδοση twrp googlare το δες στους xda τι λενε γραψε poco m3 pro 5g xda…

• POCO M3 PRO 5G

jimxai - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

μονο redmi note 8 pro αρκετη υποστηριξη, αλλα οχι επισημη miui και ο λογος γιατι eχει κανει τρελες πωλησεις, που στην αρχη μπρικαρε και αυτο με το παραμικρο, στην συνεχεια βγηκαν custom firmware και μπουταρε στις aosp roms , και πλεον στις περισσοτερες θα δεις R.I.P C.F.W πλεον μπουταρει κανονικα με το δικο του επισημο firmware, στις aosp roms ολλα εχουν να κανουν με τις πωλησεις, και αν θα δωσουν το κοδικο του πυρηνα σε προγγραμματιστες, και για να ασχοληθουν οι προγραμματιστες χρειαζεται να εχ…

• POCO M3 PRO 5G

jimxai - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από flytouch1111: “θα την ανεβάσω με το drone στα υψη και θα καταγραψω την πτωση του. Θα το βγαλω και στο YouTube να δω ποσοι θα κανουν like ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από flytouch1111: “θα την ανεβάσω με το drone στα υψη και θα καταγραψω την πτωση του. Θα το βγαλω και στο YouTube να δω ποσοι θα κανουν like ” ”

• χρονια πολλα παιδια με υγεια

• προβλημα με imei!

jimxai - - RedMi Note 9 (Merlin)

Μήνυμα

Σωστοτατος αλλα πρεπει να χρισημοποιησες και auth byppas για να μπορεσεις να φλασαρεις για μτκ τελος καλο ολλα καλα λοιπον..!!

• Να εισαι καλα φιλε μου χαιρομαι που βοηθησα και ανακτησες την συσκευη σου

• χρονια πολλαααα με υγεια!!

• καλημερα μαυρη οθονη και σου ζηταει κοδικο?? δοκιμασε να κανεις format data με orangefox recovery στο φ.μπ ψαξε για ομαδα (Greek flash any custom & updates ️) θα με βρεις εκει και αρκετες ρομ που ανεβαζουμε για το mido

• και με οτι παραπανω για διαφορες custom roms, kernel, modules, mod , pach , κλπ μπορεις να με βρεις εδω, και οχι μονο εμενα γενικα ασχολουμαστε με customs ενημερωσεις κλπ ολη μερα τρεχω με διαφορε φιλε μου και εδω μπαινω παλι οταν βρω χρονο συνηθως τα βραδια που τελειωνω απο ολλα τα αλλα Greek flash any custom & updates ️

• σωστα εισαι φιλε μου, μπαινεις με καθαρη εγκατασταση? Wipe-Advanced Wipe-Dalvik-System-Vendor-Data-Cache Install-Select Storage-Select Rom-Swipe to confirm flash Wipe Cache/Dalvik-Reboot System ιδια ακριβως μεθοδο και με εδω..!! αν την εχω δοκιμασει στο δικο μου? δικα μου ειναι τα βιντεο σε δικα μου τηλεφωνα εγκατεστημενα!!! youtube.com/watch?v=ht5R1i2uXDc

• καλησπερα αν πηγες απο τη μαμα μιουι κανε ενα format data και reboot system

• κανενας δεν μπορει να σου πει και να σου εγγυηθεί πως δεν θα χασεις δεδομενα, παρα μονο καποιος που εχει ιδια συσκευη και το εχει δοκιμασει... στην ιδια εκδοση miui & android version, και παλι δεν εισαι σιγουρο.. διοτι δεν εχετε την ιδια κρυπρογραφηση, δλδ μπορει καποιος να μην χρησιμοποιει μοτιβο η πιν, η να κλειδωσει αρχεια και εφαρμογες, περα απο google account mi account κλπ... και παλι αν η ιδια ρομ που θες να περασεις ειναι fbe η fde build δλδ fde κρυπτογραφηση βαση αρχειων fbe κρυπτογραφη…

• προβλημα με imei!

jimxai - - RedMi Note 9 (Merlin)

Μήνυμα

πες μας και συκσευη αν θες για να δουμε αν μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι..!!

• ανλογα την εκδοση miui k android που φορας αν και εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με redmi note 8 pro, παλιοτερα αφου μπουταρες σε twrp εσβηνες καποια αρχεια απο το file manager του και ετσι κρατουσες twrp στην συσκευη σου, και επισης root με την ιδια μεθοδο, εχει προχωρησει ομως πολυ η συσκευη διοτι για custom aosp roms χρειαζοσουνα csutom firmware για να μπουταρει πλεον εχει καταργηθει αυτο, σε ολες θα δεις να γραφουν R.I.P C.F.W οποτε μπουταρει με το δικο του stock, για περισσοτερες λεπτομερεις δε…

• POCO M3 Ξαφνικά μαύρη οθόνη!

jimxai - - Poco M3 (Citrus)

Μήνυμα

καλημερα για να συνεχισεις ομως και να μπορεσεις να φλασαρεις χρειαζεσαι edl authorization εχει βαλει προσφατα ο @NasDriver εναν οδηγο για redmi note 8 unbrick με qfil Unbrick Xiaomi device με snapdragon 660 & 636 χωρίς edl authorized account