Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 602.
-
δοκιμασε με να αντικαταστησεις το twrp με orangefox recovery μπας και αποφυγεις την κρυπτογραφηση και ανοιξει , αλιως format data, θα χασεις τα δεδομενα σου, και θα ξαναστηνεις, η καποιο dfe αρχειο που ειναι δοκιμασμενο για την συσκευη σου και το android version επισης, για μην πεσεις σε συνεχη bootloop... δοκιμασε πρωτα με orange fox
-
και επισης σε αυτο που λες με την lineage os και τα reboot μην πας απο android 7 σε 11 πχ ειναι ενας λογο να εχεις παγωματα στην οθονη, επανεκκινησης και διαφορα κοληματα, περνα τουλαχιστον μια οποιαδηποτε aosp Adroid 10 απλα μπες αρχικη οθονη κανε κανα 2 επανεκκινησης και μετα περνα καποια με Α11 για να αποφυγεις ολα αυτα!!
-
ωραιος κανε μια δοκιμη αυτην αν θες εχει ολλα τα καινουρια χαρακτηριστικά απο miui καλη διαχείριση μπαταριας αν θες δλδ miui μονο, αλιως εχω και αλα αρκετα βιντεακι με custom για αυτη τη συσκευη στο καναλι μου και ειμαι και εγω συναισθηματικα δεμενος με τη συσκευη ειταν το πρωτο μου xiaomi..!! youtube.com/watch?v=RzauzEmOXD0
-
POCO M3 Ξαφνικά μαύρη οθόνη!
Μήνυμαμαλον απο καποια αναβαθμιση το εχει παθει, και το τηλ ειναι hard brick σκληρο τουβλο, και εχει μπει μονιμα σε edl mode κατεβασε στον υπολογιστη σου το miflash tool ---> Download Xiaomi Flash Tool - Official Xiaomi Mi Flash Tool Download Το τρέχεις και πας στην επιλογή drivers > install του κανεις εγκατασταση κανεις μια επανεκινηση τον υπολογιστη σου, και μετα θα δεις στη διαχειριση σησκευων 700319204.png αν μετα την επανεκκινηση του κουμπωσεις το τηλ στον υ/η σου και δεις οτι ειναι οπως στη φοτο…
-
καλησπερα και απο μενα, αν εχεις προβλημα με τα imei μπορεις να τα γραψεις και με root με Qualcomm imei tool αφου κανεις root, βαζεις τη συσκευη σου σε qualcomm diagnostic mode με εντολες cmd στο παραθυρο εντολων εχεις εγκατεστησει φυσικα πρωτα qdloader 9008 drivers, κανεις αντιγραφη τα ιμει σου απο το κουτι του στο Qualcomm imei tool, το βαζεις σε diagnostic mode με τις εντολες παρακατω adb devices adb shell su setprop sys.usb.config diag,adb πατας start μολις δεις τα πρασινισε κανεις μια επανε…
-
Downgrade miui
Μήνυμακαι τωρα μολις προσεξα καλα.!! ειπες διακοπηκε η διαδικασια.. ξαναφλασαρεις την fastboot rom και εαν εχεις επιλεξει στο miflash clean all and lock μπορεις να ξανα ξεκλειδωσεις σε fastboot mode με την ιδια διαδικασια, και μετα να ξαναφλασαρεις με επιλογη clean all , και ολα πανε καλα κλειδωνεις μετα. αλη περιπτωση ειναι να περασεις την τελευταια revovery rom , μεσω mi assistant ειτε με mi flash pro ειτε με xiaomitoolv2 θα την περασει αυτοματα αν εχεις ξεκλειδωτο bootloader σε fastboot mode , αν ε…
-
Downgrade miui
Μήνυμακατεβασε αλη εκδοση fastboot rom και ξαναπερνα την αλλα πριν απο αυτο, την στιγμη που παει να μπουταρει βαλτο συνδεμενο στον υπολογιστη η στη πριζα μηπως δεν εχει μπαταρια αυτο συνηθως το bootloop το παθαινει απο αυτο το λογο δεν μπορει να δωσει αρκετο ρευμα, διοτι δεν εχει για αυτο μετα απο φλασαρισμα στο boot το βαζουμε στον υπολογιστη να αποφυγουμε το bootloop. και για μπορεσεις να δεις αν οντως και ποσο μπαταρια εχει, περνα twrp recovery εκει μπορεις να δεις αν φορτιζει ποσο μπαταρια εχει , …
-
Unbrick Redmi Note 8/8T (Ginkgo-Willow) σε edl mode χωρίς edl authorized account
jimxai - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμπραβο ανεστη ευχαριστουμε πολυ το QFIL δουλευει πραγματικα ειτε με custom firehoseειτε με καποιο vpn ακομη και με χωρις τιποτα απο τα παραπανω... αν εχουμε γρηγορο ιντερνετ και με αρκετες προσπαθεις συνηθως αν δεν δουλεψει με τη πρωτη δευτερη τα παρατανε αρκετοι... το ξανα βαζουμε edl ξαναπροσπαθουμε, ακομη και 20 φορες αν χρειαστει αλλα ο καλυτερος τροπος ειναι σιγουρα οπως ειναι αυτος ο οδηγος με δοκιμασμενα αρχεια και παλι ευχαριστουμε πολυ για τον οδηγο..!! απλα συμπληρωνω να μην τα παραταμ…
-
εγω ευχαριστω για τηην δυνατοτητα που μου δινετε παιδια
-
youtube.com/watch?v=a4mxaCTwKS8
-
youtube.com/watch?v=u-o1wWjnxX…PS_TawRGR5txna4AQ&index=2
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαυπαρχει σοβαρο προβλημα με κρυπρογραφηση σε android 11 ειναι θεμα της google τα παιδια του φορουμ κανουν πολυ καλη δουλεια με τα twrp, αν εκανες ενα κλικ να δεις στο καναλι μου στο youtube θα εβλεπες ενα πιο προσφατο βιντεο και κακως δεν αφησες σχολιο η να κανεις μια ερωτηση απλα, εκει υπηρχε προβλημα παρολου που εκανες format data στο τελος σε πετουσε μια μαυρη οθονη και ζητουσε κοδικο για αυτο το λογο εγινε format data στην αρχη για να περασεις η ρομ σε ενα καθαρο δισκο, η google ομως τα εκανε…
-
Ξαφνικα Τουβλο
Μήνυμαdeep sleep επεσε σε βαθυ υπνο για αυτο δεν αφηνουμε να τελειωνει η μπαταρια τελειως και αν σβηνει η συσκευη ειδικα αν δεν ειναι και καλη η υγεια της μπαταριας θελει μετα αρκετη ωρα φορτιση και δοκιμαζουμε μια και με πριζα μια και κουμπομενο σε pc μετα αν δεν γινει με τη πριζα
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυματο προβλημα ειναι ειτε λαθος συσκευη ειτε δοκιμαζεις με το τελευταιο twrp που υπαρχει για την συσκευη σου. και μην προσπαθεις να περασεις fastboot rom με clean all and lock μετα μπορει να εχεις σοβαρο προβλημα αν το κλειδωσεις καιδεν μπουταρει. πχ πρωτα περναμε μια με clean all και αν ολλα καλα σε τετοιες περιπτωσεις μετα αν θες κλειδωνεις κι ολα ξανα περνας δλδ την fastboot με την επιλογη που θελεις, βαλε μια την συσκευη σου σε fastboot οπως περναμε το twrp με cmd δωσε μια εντολη, fastboot devi…