Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 602.

• Παράθεση από TziMcN: “Παράθεση από Oneironaut84: “γεια σας ρε παιδες.Μιλησα σημερα με εναν που με ειχε ξεμπρικαρει το F3..μου ζητησε να του στειλω το αυτοκολλητο της συσκευης πισω.μου ειπε ξεκληδωνει..αναμενω τιμη,τι να πω ” Ξεμπρικάρισμα έκανε και ο jimhai από εδώ. Είχε κάνει το δικό μου, εξαιρετικός!!!! Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, ούτε αυτός έχει τη δυνατότητα να ξεκελιδώνει bootloader. Όσον αφορά το κόστος, μου είναια απραίτητο το ξεκλείδωμα. Θα μπορούσα να πληρώσω, αλλά όχι 80 ευρώ. 20-25, βαρ…

• Παράθεση από TziMcN: “Αυτό λέτε να γίνεται? Υπόσχεται Indonesian rom χωρίς ξεκλείδωτο bootloader και χωρίς απώλεια δεδομένων. ” αν δεν περασει σωστα η ρομ ομως και πεσεις σε κανα brick θα χρειαστεις edl flash η mtk brom preloader γ αυτο ξεκλειδωνουμε πρωτα και δεν περναμε με flash all and lock παρα μονο με flash all και αφου περασει σωστα η ρομ και δεν κοληση σε τιποτα fastboot απλα κλεινουμε με cmd με εντολη fastboot oem lock γτ η σαομι τα εχει κανει σκατα γενικα και με τις fastboot roms

• ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 168 ΩΡΕΣ ΠΧ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΛΕΣ 20 ΩΡΕΣ ΠΧ ΓΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

• youtube.com/watch?v=KR3JKOy8O5U χειροκινητη ενημέρωση οδηγων

• Poco x3pro πρόβλημα φόρτισης

jimxai - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

δεν ξερω φιλε μου πανε κανε μια ερωτηση για το κοστος

Μήνυμα

οποτε κοιτας να αλαξεις η πλακετα φορτισης η την καλωδιοταινια η κ τα 2 αν το κανεις μονος σου, η το πας σε τεχνικο κ βλεπει πιο απο τα 2 φταίει κ το αλαζει ελπιζοντας να μην ειναι κάποιο ic πχ charging ic

Μήνυμα

εσβησε ξαφνικα? η ακομη οταν ειταν ανοιχτο σταματησε να φορτιζει

• Redmi 8

jimxai - - GOOGLE

Μήνυμα

καλημερα σου ειχα βαλει κατι βιντεακια στην ομαδα σε μενα για ξεκλειδωμα bootloader και twrp να περασεις τα εκανες αυτα καταρχην ??? αν τα εκανες ναι υπαρχουν καποιες custom roms οπως πχ pixel os που εχεις αυτη την δυνατοτητα, απεριοριστο google fotos γτ θα αναγνωριζει την συσκευη σου σαν pixel συσκευη επισης υπαρχει μια αλλη δυνατοτητα με root και termux αλλα αυτη ειναι πολυ πιο πολυπλοκη διαδικασια telegram group redmi 8 Telegram: Contact @OliveOfficialUpdates

• Downgrade ROM

jimxai - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

να εισαι καλα φιλε μου και γω ευχαριστω για τα καλα σου λογια αν θες κανε μια εγγραφη στο καναλι με το βιντεο κ αν θες μπορεις να αφησεις και ενα σχόλιο ευχαριστω

• Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από jimxai: “Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από jimxai: “οι νεες ρομ περνανε fastboot πλεον και με twrp , πρωτη εγκατατσαση πχ σε windows για να καταλαβεις μετα απο ξεκλειδωμα bootloader εχει απο 2 αρχεια μεσα και για οποιον κανει πρωτη εγκατατσαση , και για αναβαθμιση youtube.com/watch?v=kFJIVx6-B3o&t=114s και σε αυτο που ρωτας εγκατατσαση twrp σε linux youtube.com/watch?v=6QgOgvBlCX4 ” 1. Φίλε μου αυτό που δείχνεις στο δεύτερο βίντεο είναι πως ξεκλείδωνεις το…

• Downgrade ROM

jimxai - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από tz_aristotelis: “Καλημερα καλησπερα φιλοι ες Εχω μανια με παλαια τηλεφωνα. Κατοχος λοιπον Mi Note 3. Με android 14 , Lineage 21 , Gapps Jason Signed , και αντιστοιχο lineage recovery. Το κινητο τρωει καποια κολληματα και επειδη υπαρχει περιπτωση να το δωσω σε φιλο θελω να του βαλω την τελευταια miui android 9. Υπαρχει καποιος οδηγος? Μεσω fastboot? (να αλλαξει και το recovery) Υπαρχει καποιο link? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Αριστοτελης (ελπιζω να δει το νημα καποιος....) ” αυτος…

• Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από jimxai: “οι νεες ρομ περνανε fastboot πλεον και με twrp , πρωτη εγκατατσαση πχ σε windows για να καταλαβεις μετα απο ξεκλειδωμα bootloader εχει απο 2 αρχεια μεσα και για οποιον κανει πρωτη εγκατατσαση , και για αναβαθμιση youtube.com/watch?v=kFJIVx6-B3o&t=114s και σε αυτο που ρωτας εγκατατσαση twrp σε linux youtube.com/watch?v=6QgOgvBlCX4 ” 1. Φίλε μου αυτό που δείχνεις στο δεύτερο βίντεο είναι πως ξεκλείδωνεις το bootloader σε Linux και μέτα πως περνάς τον t…

• οι νεες ρομ περνανε fastboot πλεον και με twrp , πρωτη εγκατατσαση πχ σε windows για να καταλαβεις μετα απο ξεκλειδωμα bootloader εχει απο 2 αρχεια μεσα και για οποιον κανει πρωτη εγκατατσαση , και για αναβαθμιση youtube.com/watch?v=kFJIVx6-B3o&t=114s και σε αυτο που ρωτας εγκατατσαση twrp σε linux youtube.com/watch?v=6QgOgvBlCX4

• Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από MIUI_ART: “Καλύτερα σε Windows ή σε Linux. Και σε Mac γίνεται αλλά ελάχιστοι το έχουν δοκιμάσει ” καταλαβα φιλε μου απλα σε linux η mac παραδειγμα πως γινετε;;;γιατι στον οδηγω λεει οδηγιες για windows μονο.σε ποια διαδρομη παραδειγμα βαζεις τον φακελο adb;;; ρωταω γιατι τωρα εχω windows,αν θελησω να μεταβω σε αλλο λειτουργικο συστημα θα μπορω να κανω τα ιδια πραγματα που κανω σε windows;;; ” με τον ιδιο τροπο που περναω εδω σε διανομη Ubuntu youtube.com/watc…

• Παράθεση από yannos: “Σ'ευχαριστώ, αυτό έκανα. Το πιο δύσκολο σημείο τελικά στο ξεκλείδωμα είναι να πάρεις την άδεια στην εφαρμογή του mi community.. Μετά βέβαια με δυσκόλεψε πάλι να προσθέσω τον λογαριασμό στο developer options. Έκανα αποσύνδεση και ξανά σύνδεση του mi λογαριασμού μου και ...επιτέλους.. μετράω 72 ώρες. Άντε και να δούμε ” ωραιος καλη αναμονη λοιπον τωρα

• Παράθεση από yannos: “Καλημέρα σε όλους! Προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα Xiaomi 12x κι' όταν πάω να προσθέσω τον mi λογαριασμό στο developer options μου λέει "Couldn't add. Please go to mi community to apply...." Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; ” ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΔΩ Mi Community Global 5.3.31 APK Download Η ΑΠΟ ΤΟ PLAY STORE details?id=com.mi.global.bbs&hl=en ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΕ ΤΙ ΜΙ ΛΟΓ. ΣΟΥ ΚΟΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ REGION GLOBAL ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΙ ΛΟΓ ΓΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΑ ΤΟ Δ…

• μια χαρα τοτε οποτε τωρα κοιτας οδηγο για ανακτηση ιμει

• το ιμει το γραφεις με maui meta tool ξεχασα να το γραψω