Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 499.
-
@BanditGR δεν βοήθησες απλά. Μίνι σεμινάριο μετράει αυτό. Ελπίζω να τα κατανόησες και ο @ktsak . Αυτό σου το ποστ πρέπει να γίνει tagged. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@ktsak μιλάμε για τον χώρο που ονομάζει η συσκευή SD Card, δηλαδή τον 'σκληρό δίσκο' της συσκευής. Δεν μιλάμε για πρόσθετες κάρτες μνήμης microsd. Εγώ που δεν έχω microsd (λόγο 2 sim) δεν έχασα τίποτε στο πρόσφατο fr που έκανα. Δες τι γράφει το twrp στη σελίδα wipes!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@ktsak ΜΗΝ επιλέξεις τίποτα. Μπες TWRP > Wipes και κάτω κάτω στην σελίδα κάνε δεξιά την μπάρα να κάνει fr. Δεν θα χάσεις τίποτα αποθηκευμένο στην κάρτα. Δεν τσεκάρεις καμία επιλογή και δεν μπαίνεις στο advanced wipes (διάβασε από πάνω πάνω τι σου λέει η πρώτη σελίδα στα wipes). Μετά από backup (π.χ. Titanium backup) που έχεις πάρει πριν το fr, επαναφέρεις εφαρμογές χωρίς τα data τους. Ξαναστήνεις/ρυθμίζεις συσκευή και εφαρμογές και είσαι έτοιμος. Θέλει τον χρόνο του η επαναφορά και το στήσιμο αλ…
-
Παράθεση από ktsak: “3. Θα μεταφερω και τα προσωπικα data (φωτος, βιντεος, εγγραφα κλπ) στην microSD (εκτος αν με factory reset χωρις να επιλεξω data και internal storage δεν σβηνονται) ” Σε TWRP μπαίνεις wipes και διαβάζεις την (πρώτη πρώτη) σελίδα που σου βγάζει. Εκεί έχει και by default κάτω κάτω sweep for factory reset (ή κάτι παρόμοιο) Δεν χάνεις τίποτα αποθηκευμένο μέσα στο κινητό με τη default επιλογή factory reset του twrp!!!
-
@ktsak forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34017/
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από skepasti21: “factory reset έκανες??? ” Οχι. Δεν μπορώ να στήνω από την αρχή .............. ” κι όμως πρέπει... FR και restore από mi cloud... αλλιώς γύρνα 2 rom πίσω
-
@BanditGR μια χαρά είναι οι sim μέσα στον Mi Account της συσκευής. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε η xtrv 7.4.6 με factory reset (αφού δεν είχε γίνει στην προηγούμενη) σε kenzo χωρίς προβλήματα. - SMS 160 χαρακτήρων δουλεύει κανονικά. Θέλει να το ενεργοποιήσεις μέσα από τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων μετά από fr. - Δεν συγχρονίζει προς το παρόν. Προσπαθεί συνεχώς αλλά ανεπιτυχώς να κάνει συγχρονισμό sms και ιστορικό κλήσεων. Πιθανόν να είναι και πρόβλημα των server της MI. - Διακόπτες on/off δεδομένων, wifi, bluetooth, gps κλπ δουλεύουν κανονικά και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα συν…
-
Εχεις δίκιο, reinstall θέλουν οι εφαρμογές. Θα χρειαστεί να περιμένει λίγο το factory reset λόγο έλειψης χρόνου. Μπορώ να ζήσω με ένα κρασάρισμα μιας εφαρμογής της google που δεν είναι το play store.
-
Σε τρία restart το έκανε και τις τρεις φορές να κρασάρει το συγκεκριμένο "google...."! Μάλλον θα χρειαστεί factory reset από την στιγμή που άλλαξε το source της rom. Μια ερώτηση μόνο @MIUI_ART. Αν πάρω backup συστημα και εφαρμογές από το twrp όπως πρότεινες στο restore συστήματος και εφαρμογών θα υπάρχει πρόβλημα στην rom ή θα κυλήσουν όλα ομαλά;
-
Στην 7.3.30 crashάρει μια εφαρμογή/service της google (δεν φαίνεται όλο το όνομα στην σχετική αναφορά) κάθε φορά που εκκινεί η συσκευή. Το play store δουλεύει κανονικά.
-
Σε kenzo μπήκε η καινούργια 7.3.30. Λίγο περισσότερο χρόνο χρειάστηκε το twrp για να κάνει το install απ' ότι συνήθως, χωρίς όμως προβλήματα και εκπλήξεις. - Συνεχίζεται το 'πρόβλημα' στο power menu που κάνει reboot η συσκευή όταν πατάς recovery ή fastboot. Μάλλον ποια θέλει edit και διαγραφεί των δυο αυτών κουμπιών στο menu. - Το πρόβλημα με τα shortcut των επαφών στο desktop από το σχετικό widget αποκαταστάθηκε και λειτουργεί κανονικά. - SMS 160 χαρακτήρων λειτουργούν κανονικά. - Νέα μενού στι…
-
όχι @mparaxir σε 6 είναι
-
Στο Kenzo μου google play store ver. 7.06.08 και viber ver. 6.8.0.25 δουλεύουν μια χαρά.
-
@tragos κανένα πρόβλημα στο viber και στο άνοιγμα φωτό σε μένα @manol80 στο δικό μου δεν "χάνει" το αποτύπωμα
-
Παράθεση από miltosdelis: “Καλησπέρα ομάδα πέρασα την νέα ρομ στο kenzo τα μονα προβλήματα 1)κατανάλωση μπαταρίας 2)recovery mode button σε αυτή την έκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 PRO (Kenzo) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Shortcut επαφή στο desktop (με το σχετικό widget) μπορείς να κάνεις; Έχω παρατηρήσει κι εγώ μια αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας 10% με 15% περίπου σχετικά με τις πρόσφατες προηγούμενες rom.
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από ktsak: “Να θέσω ένα προβληματισμό : Προσπαθώ με την 7.3.23 να κάνω shortcut επαφής στην επιφάνεια εργασίας αλλα δεν μπορώ. Βγαίνουν τα widgets κανονικα, επιλέγω επαφή, βρίσκω την επαφή που με ενδιαφέρει, αλλα ..... ΤΙΠΟΤΕ !!!!! Κανένας άλλος το έχει αντιμετωπίσει αυτό ? Για να δούμε ..... ” Παράθεση από efkolo: “και εγώ δεν μπορώ να κάνω συντόμευση επαφής Κώστα βγαίνουν οι επαφές και πατάς πατάς αλλά δεν προχωράει ” Εχουμε καμια εξελιξη σαυτο ? Καμια λυση, κατι …
-
Μόλις την έβαλα σε kenzo. Χωρίς προβλήματα και errors κατά την εγκατάσταση. -SMS 160 χαρακτήρων δουλεύουν κανονικά. -Wifi, Data, BT κλπ δουλεύουν κανονικά -TWRP 3.1.0.0 έγινε εγκατάσταση κανονικά (μπήκε και το σχετικό app icon στο desktop) -Power menu, reboot to recovery και fastboot κάνει κανονικό restart της συσκευής (δεν με χαλάει εφ όσον λειτουργει με hardware) Ευχαριστώ πολύ την XTRV Team που τους βγαίνει ο κw10c κάθε εβδομάδα για να έχουμε μια ακόμη καλύτερη rom! @geoanto555 θα ήθελες να ε…
-
XTRVbeta2_7.3.16 σε kenzo. First look! - To "recovery" στο power menu κάνει restart την συσκευή. Μπαίνει κανονικά στην recovery mode η συσκευή με power+volume up και μόλις εμφανιστεί το logo MI αφήνουμε το power και κρατάμε το volume up. It's OK, μπορούμε να ζήσουμε και με αυτό. Απλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση από την μαμά εταιρία τότε να φύγει το εικονίδιο από το power menu για να μην μπερδεύει τον κόσμο. - SMS 160 χαρακτήρων δουλεύουν κανονικά. - Ο εγγραφέας οθόνης δουλεύει κανονικά. Δημιο…