Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 499.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Υπομονή !!!! ” Διότι ως γνωστών, όπως λέει και μια παλιά κινέζικη παροιμία: 有耐心和唾液中的大象老鼠跳下。 (Μετάφραση: Με υπομονή και σάλιο ο ελέφαντας το ποντίκι επήδηξε) Keep up the good work XTRV Team!!! Έχουμε μπόλικη υπομονή Γίνεται installation της 7.3.16 αυτή την στιγμή σε kenzo.
-
@BanditGR αν γίνουν όσα ανέφερες ποιο πάνω τότε ούτε το unlock θα έχει λόγο ύπαρξης και θα κοπεί και αυτό. Και δική μου προσωπική άποψη είναι ότι σιγά σιγά προς τα εκεί πάμε συμφωνώντας μαζί σου.
-
Παράθεση από dionyshs89: “καλησπερα παιδιά μπράβο για της ρομ αλλά έχω θέμα με την ενημέρωση se redmi note 3 pro kenzo δεν μου ανοίγει το wifi το πέρασα και δύο φορές κ αναγκάστηκα να γυρίσω στην παλια..Δεν ξέρω και άλλος έχει ίδιο θεμα ” Αν κοιτάξεις μερικές σελίδες πίσω όλοι έχουν αυτό και άλλα προβλήματα. Τα kenzo (τουλάχιστον) επιστροφή σε xtrv 7.3.2 μέχρι νεωτέρας!!! @gkalen says συμφωνώ με @derveni, πρέπει να αποσυρθεί το link της παρούσας.
-
Παράθεση από Chaos: “Παράθεση από Stergios Moneos: “Και στο Kate δεν μπορώ να μπω σε recovery από το power menu Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ούτε σε fastboot..μόλις δοκίμασα ” Δοκίμασε να κλεισεις την συσκευή και μετα volume up+power. Μόλις εμφανιστεί το logo MI άφησε το power και συνέχισε να κρατάς το volum up. Πιστεύω έτσι θα μπει twrp. Σε kenzo μπαίνει, το δοκίμασα νωρίτερα.
-
Στην fixed rom που βγήκε σήμερα μεσημέρι για kenzo το wifi δεν ενεργοποιειται. Επιστροφή σε 7.3.2 για μένα.
-
Μια χαρά η εγκατάσταση σε kenzo, χωρίς προβλήματα και στους γνωστούς χρόνους (*/- 15')! Ευχαριστώ XTRV Team =============== Μαρ 11th 2017, 3:17pm =============== Παράθεση από kbougiouklis: “Παράθεση από Perarg: “Καλησπέρα, σε Mi5 (Gemini) χάθηκε πάλι η ρύθμιση για τους 160 χαρακτήρες. Περνάμε το fix της προηγούμενης ή περιμένουμε; Κατά τα άλλα δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο, όλα καλά. ” Σε helium το ίδιο ” Σε Kenzo όλα ΟΚ με sms 160 χαρακτήρων. Δουλεύει κανονικά! =============== Μαρ 11th 2017, 3:19…
-
Παράθεση από Obiwan: “Παράθεση από PHILIMON: “Ένα πρόβλημα που παρατηρώ (αλλά δεν ξέρω πότε εμφανίστηκε, γιατί δεν είχα περάσει άλλες Rom το τελευταίο διάστημα), είναι ότι κρασάρει η εφαρμογή Gmail όταν επιλέγω να δω ένα εισερχόμενο μήνυμα από το κέντρο ειδοποιήσεων, (κουρτίνα). Όταν ανοίγω την εφαρμογή από το εικονίδιό της, ανοίγει χωρίς πρόβλημα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Βασικά αναφέρομαι στο kenzo. Επίσης, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μήπως λυθεί; Η Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, από …
-
Μετά την πρόκριση της Μπάρτσα επί της PSG με 6-1, ναι πιστεύω πως μπορώ να το κερδίσω!!! (τουλάχιστον την xtrv) Παράθεση από derveni: “@MIUI_ART Εγώ αν το κερδίσω θέλω να μου το στείλεις brick, θέλω να έχει σασπένς αλλιώς δεν έχει καμία αξία. ” Εκτός από brick να στο στείλει με China post και με tracking number να έχεις όλο το πακέτο σασπένς;
-
καλή επιτυχία σε όλους!
-
Παράθεση από ktsiaras: “Στο RN2 το ,screen recorder ενώ μετά την Εγκατάσταση της rom δεν λειτουργούσε ,το Ξανά άνοιξα και δουλεύει !!! ” Στο δικό μου kenzo δεν λειτουργεί όσο και αν προσπάθησα. Νομίζω αν είδα καλά θα έπρεπε να υπάρχει και σαν εικονίδιο στο desktop που δεν υπάρχει σε εμένα. Το βρίσκω μόνο μέσα στις ρυθμίσεις/πρόσθετες
-
Παράθεση από tsakal0s79: “αυξανόμενος ήχος κλήσης επιτέλους άλλαξε ” Άλλαξε με επιλογή στις ρυθμίσεις ή απλά το έχουν "καρφώσει" στο τέρμα (ή οπου έχεις ρυθμίσει την ένταση τέλος πάντων);
-
Παράθεση από AlexanderK: “ Το system apps updater σου λειτουργεί? ” Ναι, το updater δείχνει να λειτουργεί. Δεν έχει βρει εφαρμογές για αναβάθμιση. Είναι όλες up to date
-
Μόλις εγκατέστησα την xtrv7.3.2 σε Kenzo χωρίς προβλήματα και στους συνήθεις πια χρόνους. Πρώτη εικόνα - Το νέο feuture "εγγραφή οθόνης" κρασάρει. - Είδα μέσα στις ρυθμίσεις και ένα καινούργιο "system apps updater". Ευχαριστώ πολύ XTRV Team!
-
Το msa σε kenzo και στην τελευταία xtrv υπάρχει! Με την ανωτέρω παραίνεση του @BanditGR λοιπόν έφυγε από την συσκευή μου! Το Analyticscore δεν το είδα στην λίστα εφαρμογών!
-
Επιβεβαιώνω κι εγώ με την σειρά μου, η test 7.2.24 που μοίρασε ο @dnomikos διόρθωσε το πρόβλημα με την περιοχή. Κάρφωσε "Ελλάδα" μετά από το πρώτο boot και ένα restart της συσκευής! Well done !!!
-
από αύριο ποια θα δοκιμασω εγώ. Επίσης δειτε λίγο την εφαρμογή του φόρουμ. Πάω να γράψω απάντηση και το κάνω στα τύφλα. Το πληκτρολόγιο καλύπτει την περιοχή κειμένου.
-
@gkalen -Από beta1 σε beta2 μου το είχες θέσει σχεδόν ως veto. Ναι με factory reset πήγα, καθ' υπόδειξή σου! - Καμία ρύθμιση δεν επανήλθε από cloud. Όλα έγιναν manual από την αρχή όπως μου είχες πει! - Τα sms 160 χαρακτήρων με μικρά γράμματα δουλεύουν (επιτέλους) μια χαρά!!! - Επίσης έφτιαξαν (εδώ και τρεις rom πίσω) και οι 2πλες εφαρμογές. Εάν θυμάσαι δεν μου δούλευε το CU app που τώρα δουλεύει μια χαρά!
-
Έγινε εγκατάσταση χωρίς προβλήματα κι εκπλήξεις μέσω TWRP και με τα σχετικά wipes. Με μια πρώτη ματιά παραμένουν τα κουσούρια των προηγούμενων rom με την περιοχή (Πολωνία) και το ξεκλείδωμα μέσω δαχτυλικού αποτυπώματος (spoiler). Θα επανέλθω με ποιο πλήρες feedback εντός των επόμενων ημερών. XTRV Team Thank you!!! (Hidden Content)
-
Ετούτη η rom είχε αρκετά θεματάκια (σε kenzo). Δεν έχω βρει τον χρόνο για feedback. Ελπίζω να τα καταφέρω σήμερα (αν και δεν νομίζω ) Εν συντομία α) χάνει τελείως το σήμα στην 1η κάρτα και για να το ξαναβρεί είτε θέλει κλείσιμο και άνοιγμα δεδομένων ή reboot τη συσκευή. β) παραμένει το θέμα με το unlock μέσω του δαχτυλικού αποτυπώματος. Θέλει κάποιες φορές διπλό σκανάρισμα. 1ο πάει οθόνη κλειδώματος και 2ο ξεκλειδώνει γ) μετά από κάθε restart της συσκευής η περιοχή (ρυθμίσεις>περισσότερες ρυθμίσ…