Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 499.
-
+1 SoulGgr και 9.783!
-
+1 ακόμη μόλις τώρα από εμένα (SoulGgr) και φτάσαμε τις 8.023!!! Ωχ ωχ ωχ @MIUI_ART βρε συ πλησιάζει απειλητικά το Βιετνάμ.... έχει 4.501!!! Μην μου αγχώνεστε, ψηφίζουμε κανονικά ξανά και ξανά και θα γράψει ιστορία η πρωτιά μας! Του χρόνου λέω να ξεκινήσουμε την 4η μέρα να ψηφίζουμε!
-
Παράθεση από PeterPanious: “ ( επίσης ενώ οση ώρα το είχα συνδεδεμένο στον φορτιστή έδειχνε να μην φορτίζει και ήταν "νεκρό" χωρίς να αντιδρά σε κανένα πάτημα του power, τελικά όταν άνοιξε είδα οτι η μπαταρία του φόρτιζε κανονικά, δηλαδή απο το 20% που ηταν εφτασε στο 40% ) ” Έλεγξε το καλώδιο φόρτισης. Δοκίμασε ένα άλλο καλώδιο. Πολλά καλώδια δημιουργούν προβλήματα στις συσκευές. Τις περισσότερες φορές οι συσκευές συνδεδεμένες στον φορτιστή με λάθος καλώδιο δεν αντιδρούν, ή αντιδρούν λανθασμένα…
-
+1 SoulGgr ακόμη και double score plus από Ινδία και Ινδονησία ενώ ποια δεύτερος είναι το Βιετναμ με 3.2χχ ψήφους! Αν πάμε έτσι μέχρι το τέλος θα πρέπει μετά να φτερνιζόμαστε και το λιγότερο να μας στέλνει χαρτομάντιλα η XIAOMI
-
+1 ακόμα και σήμερα ως SoulGgr δεν έχουν ελπίδες τα γατάκια αν συνεχίσουμε έτσι!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26846/
-
Άλλη μια κι από μένα και πάμε στις 3818 ψήφους ενώ ο δεύτερος ακολουθεί με ΜΕΙΟΝ 1.100+ ψήφους!!!
-
Παράθεση από knight666: “Ελπίζω αν βγούμε πρώτοι να έχουμε κάποια υποστήριξη της Xiaomi για τη χώρα μας, έστω κ μέσω αντιπροσώπου. ” Όπως και να 'χει θα είναι ένα μήνυμα που θα φτάσει και στους δύο, μαμά εταιρία και αντιπρόσωπο, θετικό για τον τελικό χρήστη, εμάς δηλαδή!
-
SoulGgr voted +1 0 mins ago Για ποια ανατροπή μιλάμε;;;; ΠΡΩΤΟΙ είμαστε!!!! GREECE 3327 Indonesia 2682 India 2654 Rusia 1371
-
Άλλο ένα +1 SoulgGr 1326 ψήφοι με την δικιά μου και σκαρφαλώσαμε στην 3η θέση! Τους έχουμε χαλαρά όλους αν συνεχίσουμε έτσι. (Ινδία, Ινδονησία οι δύο πρώτοι σταθερά) @MIUI_ART συνέχισε τα e-mail για να μην ξεχαστούμε!
-
+1 SoulgGr 579 ψήφοι με την δικιά μου 1 Ινδονισία 2 Ινδια 3 Ρωσία 4 Ελλάδα
-
Poll για request στη Xiaomi σχετικά με ενσωμάτωση sms mod 160 χαρακτήρων στις official roms
soulg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠροσωπικά θα το ηθελα ενσωματωμένο στο miui το mod 160 χαρακτήρων. ΝΑΙ απο εμένα.
-
Παρά τις τρεις πολύ γερές τούμπες που έχει φάει το kenzo μου τον τελευταίο μήνα (πάνω από 1,5μ ύψος και πάνω από 3G) δουλεύει ακόμα και όπως όλες οι xtrv έτσι και η 6.12.22 μπήκε στους γνωστούς χρόνους χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ θερμά την XTRV Team για την υπέροχη και συνεπέστατη δουλειά που κάνουν και τους εύχομαι μαζί με την υπόλοιπη xiaomi-miui.gr κοινότητα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
-
Παράθεση από sourlas98: “Το downgrade γίνεται με την ίδια διαδικασία που γίνεται κ το update?? Μιλάω για XTRV ” Λογικά έτσι έπρεπε να γίνεται. Δεν ξέρω όμως αν και κατά πόσο υποστηρίζεται. Εγώ όταν προσπάθησα από 6.12.8 να πάω σε 6.11.3 έφαγα πόρτα. Η 6.11.3 έμπαινε σε loop μεταξύ αρχικής οθόνης και οθόνης κλειδώματος.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από soulg: “υποψήφιος αγοραστής ” Του κινιτου; ή... ” Oh yea Παράθεση από demakhs: “του αεροπλάνου ρε συ....μα, καλά είσαι??? ” Πες τα γιατί σε πήραν από κάτω τελευταία =============== Δεκ 20th 2016, 1:07am =============== FreeDCam 4608χ3456 F-stop f/2 Exposure 1/3sec. ISO-841 Metering Average No Flash Brightness 3 W/B Auto forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26047/ --------------------------------------------------------------------------------------------…
-
Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την νέα rom. Λίγο βιαστικός και αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορέσω μάλλον να βάλω αναλυτικό feedback, έτσι έχουμε: - Στο δικό μου kenzo εγκαταστάθηκε στους γνωστούς χρόνους (λιγότερο από 15λεπτά) χωρίς προβλήματα. - Η μπαταρία πάει καλά σε γενικές γραμμές. Ίσως να έχει μια αμυδρά μεγαλύτερη κατανάλωση σε βαριά χρήση. Σε πολύ light χρήση στο 24ωρο με 37λεπτά sot έφαγε 10%. - Στο σήμα κινητής και data έχουμε την γνωστή αδυναμία που παρουσιάζεται στις τελευταίες rom. Μάλι…