Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 499.
-
Στο δικό μου kenzo και με vodafone πιάνει κανονικά 4G αλλά όχι τόσο δυνατό (τις τελευταίες rom είναι ίδιας έντασης περίπου) όσο στην 6.10.3 που ήταν το ποιο 'καμπάνα'.
-
@jgougos δεν διάβασες καλά, δεν μίλησα για backup, reinstall είπα να κάνεις με πρώτα τα wipes cache και dalvik και μετά ξαναπέρασμα της rom. Από twrp εννοείται όλα αυτά. Δεν θα χάσει κανένα score.
-
Παράθεση από jgougos: “ - @soulg σιγά την στεναχώρια που θα είχα, έλα όμως που το kenzo είναι της γυναίκας μου και θέλει ringtone αυτόν τον Rudolph το ελαφάκι... ” σε καταλαβαίνω αγόρι μου και σου δίνω τον ώμο μου να γύρεις και να κλάψεις. Δοκίμασε μια να κάνεις πρώτα wipe cache και dalvik και μετά install την rom μπας και κάτσει. 10 λεπτά θα χάσεις. Σαν ιδέα το ρίχνω, ίσως ποιο ιδικοί-έμπειροι να βοηθήσουν περισσότερο. Αφού σε μένα δεν κάνει πρόβλημα άρα φταίει η συσκευή και όχι η rom.
-
@travoltas ,cache ,dalvik πριν κάνεις το install
-
Παράθεση από pyxtatolis: “Το antelife έχει ένα μοντέλο $185.75 και γράφει ότι είναι το XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone Grey - εχει πάρει κανείς από εκεί; Είναι το Kenzo ή το Kate; Δεν γράφει διαστάσεις. Και τι σημαίνουν τα RED RICE REDMI HONGMI ” Κάτι δεν μου αρέσει στον συγκεκριμένο. Μπερδεμένα τα λέει. Έχει μπλέξει δυο συσκευές απ' ότι καταλαβαίνω. Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπεραί…
-
Παράθεση από jgougos: “Στο kenzo δεν μπορώ να βάλω Custom ringtone με το που πατάω το + πέρνω την παρακάτω οθόνη. Υπόψη ότι στο Hydrogen δεν έχω αυτό το πρόβλημα. ” Στο δικό μου kenzo κανονικά επιλέγω custom ringtone με το + χωρίς προβλήματα.
-
@demakhs Αυτό έχω βρει εδώ και καιρό. Δεν φαντάζομαι να μιλάτε για άλλο toponedigital.aliexpress.com/store/342812?spm=2114.12010108.0.0.yoiwgy Απλά βλέπω ότι λέτε όλοι με 20€ DHL δεν έχει τελωνεία κλπ και βλέπω στην επιλογή αποστολής την DHL 25,20€ και το βλέπω 20 μέρες τώρα. Αυτό πρέπει να επιλέξεις στην αποστολή για να μην μπλέξεις με τελώνες;
-
Και στο δικό μου kenzo χωρίς πρόβλημα η εγκατάσταση. Feedback μετά τις δοκιμές.
-
Παράθεση από pyxtatolis: “Παράθεση από Thracia: “@pyxtatolis Το kate αν το παραγγείλεις σε σφραγισμένο κουτί απειραχτο,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ” Ναι ε;Με βάζεις σε σκέψεις τώρα. Για να το ψαξω και αυτό... ” Μέχρι να το παραγγείλεις συνέχιζε να ψάχνεις για γκρι kenzo. Μέχρι την τελευταία στιγμή αν δεν το βρεις τότε ένα κλικ και πάρε το kate
-
Παράθεση από pyxtatolis: “Ναι αλλα δεν απαντανε. Εχει κανα 2 μερες που τους εστειλα μηνύμα αλλα δεν...Επειδή και εγώ θέλω γκρι χρώμα είμαι ανάμεσα στα 2 τηλέφωνα XIAOMI Redmi Note 3 Pro 2 GB RAM 16GB ROM EU Version Xiaomi Redmi 3S 3GB RAM 32GB ROM Ακούω γνώμες ” Redmi Note 3 Pro 3/32 θα πρότεινα εγώ. Με λίγα ευρώ παραπάνω πας σε συσκευή που θα σε καλύψει για περισσότερο καιρό. Εγώ που το συγκρίνω με το HTC One X που είχα πριν (ναυαρχίδα πριν μερικά χρόνια) είναι μακράν καλύτερο. Πιστεύω δεν θα χ…
-
Feedback update 6.12.1 Μετά από τρεις ημέρες χρήσης: - Η Μπαταρία είναι μια χαρά με τις ανάλογες ρυθμίσεις π.χ. αυτόματη φωτεινότητα κλπ θα βγάλει περίπου 15 ίσως και 20 ώρες με νορμάλ χρήση (χωρίς extrem παιχνίδια και λιώσιμο δηλαδή). - Το σήμα κινητής και δεδομένων είναι κατώτερο των δυο προηγούμενων. Σε δύσκολες περιοχές θα βλαστημήσεις να ανοίξεις μια σελίδα στον πλοηγό. - Η διαχείρηση της RAM πολύ καλή. Σε κάποιο σημείο είδα και 2GB ελεύθερα αλλά δεν κράτησε πολύ. Κυμαίνεται από 1.3 έως 1.8…
-
Παράθεση από latsialis: “15781d9602f5e066326d62283bbcfaa4.jpgb10d819048bf94fe158cc76be0ca295f.jpg Γτ ρε γμτ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο kenzo μου μόλις το δοκίμασα και συγχρονίζει κανονικά με μια μικρή δυσκολία στη 'λιστα φραγμών' Πιθανόν οι server φταίνε.
-
Παράθεση από jgougos: “Η μπαταρία της 6.12.1 σε σχεση με την 6.11.24 δεν είναι καθόλου καλή. Προβλήματα συγχρονισμού ίσως μιας και βλέπω τακτικά το εικονάκι στην γραμμή κατάστασης. Επίσης το GPS αργεί να βρεί δορυφόρους (σήμερα έχει ξαστεριά) και συνέχεια χάνει μερικούς. Πόσο κακιά είναι η χρήση μπατάρίας; Στο hydrogen συνήθως όλο το βράδυ έπεφτε 2% τώρα 4-5%. ” Εντάξει δεν είναι και αίσχος! Κι εγώ παρατήρησα ότι σε κατάσταση αναμονής η συσκευή σε 7-8 ώρες η συσκευή χάνει περίπου 4% από την μπατ…
-
Feedback xtrv 6.12.1 Kenzo Installation H εγκατάσταση έγινε μέσω TWRP με wipe cash & dalvink σε 2,5 λεπτά (δεν έκανα και αγώνες) και 9 λεπτά περίπου μέχρι να μπουτάρει μετά το "reboot' από το twrp. Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα η εγκατάσταση! Μπαταρία forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24883/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24882/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24881/ Η δοκιμή έγινε με φουλ φωτεινότητα οθόνης και χωρίς να απενεργοποιείται (απενεργοποίηση οθόνης>ποτέ…
-
Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα πατάω της εφαρμογές στην οθόνη για μετακίνηση αλλά δεν μπορώ ούτε να της σειρω όπως πριν ούτε μου βγάζει επάνω το καλάθι με την διαγραφή γιατί γίνεται αυτό?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρυθμίσεις > Home screen και κλείσε το Lock home screen layout για να κάνεις move/delete τα εικονίδια/apps
-
WiFi και αναζήτησης στο δικό μου kenzo δουλεύουν κνονικά χωρίς απρόοπτα.