Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 499.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ευχαριστώ πολύ την xtrv team γι αυτή την rom. Επιφυλάσσομαι για full feedback αύριο. Πρώτη εικονα για το kenzo, εγκατάσταση 2.5 λεπτά και εκκίνηση 9 λεπτά περίπου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η μπαταρία, αν και νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, πάει καλά, η διαχείριση RAM καλή (πιθανόν να στερεί έναντι της 6.11.17 αλλά όχι σπουδαία πράγματα), wifi καλη απόδοση, ΒΤ χωρίς προβλήματα, 3G/4G σήμα οκ, ο πλοηγός δεν κρασαρε ακόμη αλλά αργεί να ανοίξει σελίδες σε σύγκριση με τον Chrome. Μέσα στο Σ/Κ πο…
-
MIUI 8 China Developer ROM 6.12.1 Full Changelog Highlights New - "People who look alike" in Gallery (11-29) Optimization - Apps sorted by frequency before they are deleted (11-29) Lockscreen, Status Bar, Notification Bar Optimization - Changed icons for USB charging and switching keyboards (12-01) Fix - The first notification couldn't be removed by a swipe (11-29) Fix - Landscape orientation issues in third party themes (11-29) Themes New - Added Mi Note 2 custom theme (12-01) Gallery New - "Pe…
-
Παράθεση από fatsionas: “που ειναι ρε παιδια η 6.12.1 για redmi note 3 pro?δεν την βρισκω πουθενα?κανα link για κατεβασμα? ” Δόθηκε στα VIP μέλη μέσω e-mail. Φαντάζομαι στις επόμενες ώρες θα δοθεί και public. Υπομονή!
-
Παράθεση από chrispsil: “Καλησπερα. 1 βδομάδα με αυτην την έκδοση και ολα καλα εκτός απο τις τελευταίες μερες π εχω ραντομ reboots. Υλικο ή λογισμικό; εχει κάνεις αλλος το πρόβλημα; ” Όχι, στο kenzo δεν μου παρουσίασε τέτοια θέματα εμένα h 6.11.24. Ούτε ένα reboot.
-
Παράθεση από lallasgr: “(Hidden Content) ” Αααα ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!
-
Άμα είναι αίθριος ο καιρός όλα καλά θα πάνε... εσάς (xtrv team) δεν σας φοβάμαι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@mparaxir Θα δούμε στο νέο update αύριο , θα φτιαχτεί..” Προβλέψεις για την αυριανή έχουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Obiwan: “Τελικα μετα απο σχεδόν 2 εβδομάδες χρησης της 6.11.17 μπορω να πω οτι ειναι super, τόσο super που μπορεί να μην βάλω αλλη! Αν μου λέγατε πως να αφαιρέσω και τα κινεζικα "Βιντεο" και "Μουσική" θα ηταν τέλειο! ” Όντως είναι!!! Αν δεν είχε προβλήματα απόδοσης το wifi, που θα σε προδώσει σε limited περιβάλλον (μου χρειάζεται τακτικά εμένα ισχυρό wifi) θα την έβαζα στην προσωπική μου λίστα 'ημι-stable' και θα πάρκαρα εκεί κι εγώ μέχρι να βγει η επόμενη καλύτερη. Για κάποιον που …
-
Παράθεση από dnomikos: “Έχει προβλεφθεί και υπάρχει κανονικά η δυνατότητα ενημέρωσης και των δικών μας ROM μέσω OTA ακριβώς όπως γίνεται στις official Κινέζικες και official Global ROM. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ανέβουν οι ROM στους Κινέζικους server εκεί που είναι και οι official ROM και αμέσως έχετε την ένδειξη στο κινητό σας. Προς το παρόν δεν το κάνουμε λόγο αργής ταχύτητας upload προς Κίνα. Με τόσα πολλά κινητά/tablet, μπορεί να πάρει μέχρι και 2 ημέρες για να ολοκληρωθεί η αποστολή οπ…
-
Παράθεση από kkots: “Τα update στις Ελληνικες ρομ γινοντε μεσω ΟΤΑ η γινοντε παντα χειροκινητα? ” Χειροκίνητα. Αλλά η διαδικασία είναι το ίδιο απλή.
-
Feedback update 6.11.24 Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα δούλεμα της rom: - Η αυτονομία πολύ καλή. - Κάτι παίζει με το σήμα. Χάνεται και επανέρχεται χωρίς λόγο, βγάζοντας την συσκευή εκτός . Η 6.11.3 είχε από τα καλύτερα σήματα κινητης και δεδομένων. - Ο πλοηγός (stock browser) απελπισία και ταλαιπωρία σκέτη. - Για το app του φόρουμ αναφέρθηκα σε προηγούμενο ποστ και θα βελτιωθεί απο τον δημιουργό. - Το WiFi όπως πρέπει να είναι χωρίς προβλήματα. - Η διαχείριση μνήμης καλή αλλά της 6.11.17 ήταν τέλε…
-
Περί της εφαρμογής του φορουμ. Είναι λίγο δύσκολο να δουλεύεις μαζί της κάποιες φορές. π. χ. Όταν πατάει το πληκτρολόγιο πάνω στο πλαίσιο κειμένου. Επίσης δεν μπορώ να βάλω συνημμένο για να δείτε τι εννοώ στο από πανω. d7476dbb5549fa4a52875b55ce0817db.jpg Το έβαλα με Tapatalk
-
Παράθεση από knight666: “Μετά από 2 μήνες χρήσης Xiaomi συσκευών κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάθε συσκευή είναι μοναδική γιατί βγάζει διαφορετικά προβλήματα από τα άλλα. Smartphone πραγματικά! ” Αυτό ισχύει για όλες τις συσκευές (κινητά, τάμπλετ, λάπτοπ, πισιά κλπ κλπ) ανεξαιρέτως μάρκας. Παράθεση από knight666: “ @soulg Οι κάτοχοι των Apple, Samsung, HTC, LG, κλπ δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν, ή δεν θέλουν να καταλάβουν, πίστεψε με το 'χω προσπαθήσει ” Μην προσπαθείς άλλο. Στο κάτω κάτω ο κα…