Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 499.
-
Παράθεση από gkalen: “@maelko Δεν βλέπω το λόγο του άγχους ως προς την ενημέρωση των εφαρμογών από το Playstore .. Δηλαδή αν έρθει ή ενημέρωση μετά από reboot ή αν πας μόνος σου στο Playstore και την κάνεις ή αν την κάνεις και μετά από μία βδομάδα , θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ???? ” Όχι κανένα πρόβλημα αλλά θέλουμε να πουλάμε μούρη στους samsungάκηδες, τους iPhoneάκηδες, τους HTCάκηδες ότι τα Xiaomi μας εκτός από φτηνά είναι και γαμάτα.... μη μας την λένε για ένα playstore update κι όλας. Για μι…
-
Feedback kenzo xtrv 6.11.24 A. Μπαταρία Ίσως η καλύτερη rom από πλευράς διαχείρισης μπαταρίας. 10 ώρες εκτός φόρτισης και με sot 4ω45λ η μπαταρία έπεσε στο 34% μένοντας στην συνέχεια και ένα 4ωρο plus σε standby τρώγοντας άλλο ένα 2%. Με νορμάλ χρήση ως τηλέφωνο (κλήσεις, sms) και λίγο browsing βγάζει πιστεύω 2 μέρες τουλάχιστον μακριά από φορτιστή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην συσκευή μου δεν έχει εγκατασταθεί ποτέ η εφαρμογή του facebook που είναι πιστεύω η ποιο ενεργοβόρα εφαρμογή που υπάρχει. Χρησιμοποιώ …
-
Ήδη έγινε η μετάβασή μου σε kenzo xtrv 6.11.24 και είμαι στο πρώτο 3ωρο. Ευχαριστώ θερμά την XTRV (dream) Team!!!
-
Feedback update xtrv 6.11.17 Μετά από μια εβδομάδα δοκιμών σε σημεία και ρουτερ. Το WiFi είναι εμφανώς αποδυναμομένο ως προς την λήψη σήματος και ταχυτητας. Στα ίδια σημεία στα ίδια ρουτερ έχει σαφώς χαμηλότερη ταχύτητα (αισθητά ποιο αργό ανοιγμα ιδίων σελίδων) αλλά και είναι μειωμένη η ισχύς κατά 30-40%.
-
Ησυχία έπεσε... μου θυμίζει τα πιτσιρίκια γύρω από το φούρνω να κοιτάνε το κέικ που φουσκώνει και να περιμένουν να βγει για να ορμήξουν... μάλλον το κέικ εδώ λέγετε xtrv 6.11.24
-
Παράθεση από jonk: “Παράθεση από dimathio: “Θέματα... το ανθρωπάκι πάνω αριστερά ...Προσαρμόστε το θέμα.. ” Το πρόβλημα είναι ότι οποιοδήποτε θέμα ή εικονίδια και να επιλέξω υπάρχουν κάποιαμε προεπιλογή και δεν αλλάζουν με τίποτα ,δες με κάποιο explorer με δικαιώματα root στην διαδρομή system-thema-icon packs . συνεχίζετε η ίδια κατάσταση με απαρχαιωμένα εικονίδια από την πρώτη xtrv μέχρι και τώρα. [XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27) ” @pavlo…
-
Feefback Update. Μέχρι και σήμερα το πρωί το τηλέφωνο μόλις συνδεόταν στο pc, εμφανιζόταν με το πάτημα MTP από την σχετική επιλογή του τηλεφώνου και μπορούσες να δεις τα αρχεία σου. Σήμερα το πρωί με την συνδεση στο usb έβγαλε το σχετικό notification, πάτησα για να γυρίσει από 'φόρτιση' σε 'MTP' για ανάγνωση και μεταφορά αρχείων και εκτός του ότι δεν εμφανίστηκε ποτέ στο pc χάθηκαν όλα τα σχετικά notifications από την συσκευή (usb for charging ή σύνδεση ως συσκευή πολυμέσων και ο εντοπισμός σφαλ…
-
Παράθεση από piniata7: “Το μόνο που δε μ'αρέσει είναι το πακέτο εικονιδίων, και δε μπορώ να βρω τα παλιά Default. Κάποιο θέμα που να τα περιέχει, ή τρόπος να τα ξαναβρώ; ” Μέσα από το 'Θέματα' θα βρεις πολλά που θα σου ταιριάζουν και μπορείς να κάνεις μετά custom theme. Εγώ π.χ. πήρα από το θέμα '221' όλα εκτός την οθόνη κλειδώματος που την πήρα από το default. Λίγο ψάξιμο θέλει και θα βρεις σίγουρα αυτό που θες.
-
feedback update - Μπαταρία/Αυτονομία Μετά από 2 μέρες σχεδόν (38 περίπου ώρες) χωρίς φόρτηση το kenzo forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24286/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24282/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24283/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24284/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24285/ * Μια εφαρμογή (candy crash saga) δεν συμπεριλήφθηκε στην χρήση μπαταρία>εφαρμογές παρ' όλο που έτρεχε για πολύ ώρα (1+ ίσως και παραπάνω) και σίγουρα έ…
-
Παράθεση από soulg: “Παράθεση από Dim Max: “Καλησπερα. Στο kenzo οπως κ στην προηγουμενη XTRV 6.11.10 ετσι κ στην XTRV 6.11.17 στα τεστ ο proximity sensor βγαζει fail. Ειχε αναφερθει κ απο καποιο φιλο. ” Στα τεστ που έκανα εγώ 3 δεν τα πέρασε Παρ' όλες τις προσπάθειες κι ενώ το τηλέφωνο αναγνωρίζεται/βρίσκεται από άλλες συσκευές με BT, αδυνατεί να εντοπίσει συσκευές το ίδιο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24019/ O proximity sensor δουλεύει κανονικά απλά κάνει fail όταν πατάς calibrat…
-
Παράθεση από Dim Max: “Καλησπερα. Στο kenzo οπως κ στην προηγουμενη XTRV 6.11.10 ετσι κ στην XTRV 6.11.17 στα τεστ ο proximity sensor βγαζει fail. Ειχε αναφερθει κ απο καποιο φιλο. ” Στα τεστ που έκανα εγώ 3 δεν τα πέρασε Παρ' όλες τις προσπάθειες κι ενώ το τηλέφωνο αναγνωρίζεται/βρίσκεται από άλλες συσκευές με BT, αδυνατεί να εντοπίσει συσκευές το ίδιο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24019/ O proximity sensor δουλεύει κανονικά απλά κάνει fail όταν πατάς calibration forums.xiaomi-miu…
-
@gkalen παρ' όλο που η εγκατάσταση της fixed rom έγινε με την 'λάθος' recovery της χτεσινής rom η συσκευή λειτούργησε κανονικά και είχαμε ένα επιτυχημένο installation-update σε 6.11.17 19/11/2016 (xtrv 6.11.19 θα την έλεγα εγώ). Παρ' όλο την λάθος rom το τηλέφωνο από πλευράς μπαταρίας έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα από την 6.11.10! Αύριο αργά το βράδυ θα μπει σε "stress test" (πολλές ώρες λειτουργίας σε δύσκολη θέση για σήμα 4G) η συσκευή και θα είμαι σε θέση για ποιο λεπτομερές feedback. Και πάλι…
-
Παράθεση από gkalen: “@sioannis Πίστεψε με , βάλε την καινούργια και θα εκτοξευθεί ... ” @gkalen σε πιστεύω και εγκαταστάθηκε.... βρίσκομαι στο 1ο boot (το αργό)... η υπόθεση είναι ότι η εγκατάσταση έγινε με την, ας πούμε, λάθος recovery. Ελπίζω να μην γίνει πατάτα.
-
OK! Ανανεώθηκε το link της rom για το kenzo. Downloading... 45%... Ευχαριστώ @gkalen για το heads up και @MIUI_ART για το γρήγορα upload και link!
-
Παράθεση από gkalen: “@soulg Όχι αυτή , αυτή λέει 18/11 .. Ή σημερινή θα είναι 907mb και θα έχει ημερομηνία 19/11 .. @gab Δεν το ξέρω αυτό , αλλά δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα , κάτσε να δείτε και τη σημερινή και τα λέμε πάλι.. ” Τότε θα παρακαλούσα τον @MIUI_ART να βγάλει το link από το αρχικό post για kenzo και kate μέχρι να είναι διαθέσιμη η καινούργια διορθωμένη rom. Μην κατεβάζουμε τις ίδιες λάθος rom 2-3 φορές. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από gkalen: “@soulg Ναι , αυτή με τη σημερινή ημερομηνία ... ” στο download link φαίνεται χτεσινή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23973/
-
Παράθεση από gkalen: “@sioannis Λάθος recovery , λάθος script εγκατάστασης , λάθη στο build prop .@gkalen ” @gkalen αυτή που υπάρχει τώρα (19-11-2016 / 16:50h) είναι η διορθωμένη;
-
Παράθεση από tsakal0s79: “Όλα καλά μέχρι στιγμής με 6.11.17 Εδώ και κανά 30λεπτο δουλεύει ωραία Η συνέχεια αύριο καλό σας βράδυ και ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το RN3pro μέσω Tapatalk ” @tsakal0s79 Τα δαχτυλικά αποτυπώματα σου δούλεψαν (σε π.χ. ξεκλείδωμα) ή έπρεπε να τα ξαναπεράσεις;
-
Επίσης σε kenzo μόλις μπήκε απροβλημάτιστα. Ελπίζω να διορθώθηκαν τα κουσούρια της 6.11.10 Ευχαριστώ την ομάδα XTRV! EDIT: Διαγράφηκαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα που υπήρχαν. Πρέπει να ξαναπεραστούν!
-
Μετά από 5 ημέρες δούλεμα την 6.11.10 σε Kenzo -Τρώει αρκετή μπαταρία (+15-20%) σε σχέση με την 6.11.3 ακόμα και όταν βρίσκεται σε πλήρη αναμονή - Το σήμα κινητής & data είναι ασθενέστερο συγκριτικά με την 6.11.3 Στο δικό μου * Στέλνει κανονικά εικόνες σε fb messanger και viber * Δουλεύουν κανονικά proximity sensor, πυξίδα. * Ο ήχος είναι κανονικός και με το dolby atmos γίνεται disco (η μπάλα λείπει)