Παράθεση από kostastechboy: “Αληθεια τωρα; το εχει αρκετα καλα σε τιμη 156 το εχει αυτη τη στιγμη Warehouse china... ” Βρε συ Κωστάκη μην μασάς. Πάρτο να τελειώνουμε, όλοι στο λέμε!!! Εγώ από gearbest το πήρα πριν από κάνα 3μηνο και ήρθε μια χαρά με CN rom. Με ότι rom και να σου έρθει είναι εδώ τα λαγωνικά που κάτι τέτοια τα έχουν για δεκατιανό (ουτε καν πρωινό). ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ! Μπες με θάρρος, κάνε την παραγγελία, βάλε και θήκες, temperate glass φορτιστές, δονητές, καλώδια, powerbank και ότι άλλο θε…
Nαι όντως στο τελωνείο ζητάνε ή PayPal ή το εκκαθαριστικό της πιστωτικής κάρτας που φαίνεται η χρέωση και αναλόγως πέφτει το κοπάνημα +ΦΠΑ, +εκτελονισμός, +κερατιάτικα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι. Πες του marked as a gift και ξέρει αυτός τι θα κανει. Κάνε και μια καλή επιλογή καταστήματος και είσαι οκ. Μετά οπλισου με υπομονή (και σάλιο) και όλα θα πάνε καλά πιστεύω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσες φορές πήρα πράγματα από Κίνα, κινητά, tablets, φακούς κλπ κλπ επιλέγοντας standard post που συνήθως είναι δωρεάν (free shipping) αλλά ταυτόχρονα και το ποιο αργό, πότε μα ποτέ δεν πέρασαν τα πράγματα τελωνείο. Πάντα όμως ζητάω από τον αποστολέα να γίνει ή χαμηλή ένδειξη αξίας (π.χ. το πακέτο με το RN3P που είχε άλλα 10 πράγματα και συνολική πραγματική αξία 230€, απ έξω έγραφε ότι περιείχε αντικείμενα αξίας 20$), ή να έχει ένδειξη 'δώρο' και μηδενική αξία,ότι βολεύει τον αποστολέα. Δεν είναι…
Αθήνα είμαι. Εγώ ποντάρω προς Παρασκευή (Πέμπτη λόγω 28ης) να μου αφήνουν ειδοποίηση για την άλλη Δευτέρα παραλαβή. Έτσι για να ξέρω πως είναι εδώ αλλά να μην μπορώ να παραλάβω. 9 στα 10 πακέτα που παίρνω από Κίνα αυτό συμβαίνει.
Δοκιμασε m.facebook.com Εμένα με cu μπαίνει κανονικά στο 0.facebook... τώρα μόλις το δοκίμασα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πιστεύω ότι η αλλαγή rom (π.χ. miui > cm) πρέπει να γίνεται από ανάγκη. Δηλαδή στο htc magic που είχα παλιότερα όπως και στο htc one x που έχω για backup άλλαξα/θα αλλάξω rom γιατί σταμάτησε η υποστήριξή τους και σέρνονται σε βαθμό αηδίας. Όσο λοιπόν παρέχεται υποστήριξη για την συσκευή μου από την εταιρία δεν έχω λόγο να μεταπηδήσω σε άλλη rom εκτός ποια και αν αποδεδειγμένα απογειώνει την συσκευή και βελτιώνει κουσούρια.
Παράθεση από pavlidisc: “Όπως και να έχει η λέξη dev μου προκαλεί ψυχολογικά προβλήματα ” Λες να μην φαίνεται; Αφού άρχισες και μονολογείς... μόνος σου ρωτάς, μόνος σου απαντάς Εγώ πάλι αν δεν πάρω Παρασκευή update παθαίνω κατάθλιψη
Παράθεση από osalonikios: “Eγω παρεξηγήθηκα και για να σας συγχωρέσω θέλω μια τουλούμπα με φουλ έξτρα σιρόπι κι ένα πιτόγυρο για το βράδυ. Όποιος προλαβει θα πάρει συγχώρεση. Οι υπολοιποι λυπάμαι αλλά δεν .... ” Εγώ έχω κάτι καλύτερο για όποιον παρεξηγείται...... (Hidden Content)
Παράθεση από iakoboss7: “οχι δεν ειναι ετσι... snapshot= μια τυχαια nightly, ωστε να μπορουν να παιρνουν bug reports απο χρηστες που θελουν να βοηθησουν (η που νομιζουν οτι ειναι stable ) nightly = developer stable δεν βγαινει σχεδον ποτε... οι nightly ειναι μια χαρα, χρονια τωρα nightly βαζω σε διαφορες συσκευες! ” έχω να βάλω CM από εποχή που είχα ένα htc magic... δεν θυμάμαι καλά τελικά! Έχεις δίκιο @iakoboss7
@osalonikios δεν είπα ότι είναι λάθος. @Xstos απλά μου κάνε περίεργο γιατί χρησιμοποιούν και εθνικους ταχυδρομικους φορείς διαφόρων χωρών. Anyway το free shipping δεν με χαλάει καθόλου ίσα ίσα. Έτσι κουβέντα να γίνεται... εγκυκλοπαιδικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@gplat ναι, δεν βγάζεις νόημα. Το σύστημα/κόλπο/λαμογιά που έχουν να στέλνουν από Κίνα με π. χ. Τσεχικά ταχυδρομεία για μικρο/μηδενικό κόστος δεν μπόρεσα να το καταλάβω ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό και με NL και με CZ και έχω δει μετά από 10-12 ημέρες να εμφανίζεται στα ΕΛΤΑ. Σχετικά είναι όλα. Με τους κινέζους ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μέχρι να φτάσει το πακέτο στα χέρια σου.
Για να καταλάβεις τι μπορεί να γίνει με τις αποστολές δες μια παραγγελία μου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21414/ τα ΕΛΤΑ ακόμα βγάζουν άγνωστο traking number. Θέλει υπομονή το πράγμα.
@fyrgadis ανέβασε screenshot από το about phone της συσκευής και θα σε βοηθήσουν αμέσως οι ειδικοί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν νομίζεις πως δεν θα χρειαστείς θήκη και προστασία οθόνης και έχεις και wind τότε πάρε kate για να έχεις 4G... σκέφτομαι δυνατά Βρε αγόρι μου πάρε kezo που σου λέμε όλοι να γουστάρεις και να μην έχεις ταλαιπωρία. EDIT Και όσο για το "περισσότερες θήκες" κάντο καθόλου θήκες και καθόλου προστασία οθόνης. Και γλυστράει το άτιμοοοο!
@igavio Ενας εύκολος τρόπος είναι να δεις διαστάσεις και επίσης τις μπάντες 4G που υποστηρίζει το καθένα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21356/