Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 499.

• Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από psiloss**: “ ” Σε λάπτοπ με 32bit δεν γίνεται φλασάρισμα σε EDL MODE. Άλλα πράγματα γίνονται, με δική σου ευθύνη! ” βουλωμένο γράμμα διαβάζεις

• Σσσσστττττττ ζεις μεγάλες στιγμές και δεν το έχεις καταλάβει!

• Παράθεση από gplat: “Θέτε να κάνετε και μια πρόβλεψη πότε θα μου έρθει; ” Εμένα παραγγελία από αυτή την κατάσταση μέχρι να μου έρθει στα χέρια έκανε 25 ημέρες. Όταν το δεις στην εφαρμογή των ΕΛΤΑ τότε 1-2 εβδομάδες. Σημαίνει πως άρχισε να κινείτε πάλι. EDIT Απ' ότι είδα τώρα κινείται! * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 18-10-2016 * 05:40 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ Μπορεί σε μια εβδομάδα 10 μέρες να έχεις παραλάβει αν είσαι Αθήνα.

• Παράθεση από kostaskex: “Παράθεση από mixaliscy: “Κινεζικα βρε. Δεν πήρες Samsung ” ολα το ιδιο μου κανουν...:P ” Ααααα Άλλο να σε χέ6ει κορεάτικο περιστέρι και άλλο κινέζικο φίλε... άντε να είχες πάρει κάνα note 7 και την ώρα που μίλαγες να έλιωνες κι εσύ μαζί μ' αυτό! Ενώ ο κινέζος εγγύηση. Κάντο να δουλέψει σωστά και αν το κάνεις και δούμε πως είσαι άξιος για την τεχνολογία μας θα σου επιτρέψουμε να το χρησιμοποιήσεις. Στην ουσία τεστ περνάς τώρα αν δεν το έχεις καταλάβει. Σε δοκιμάζουμε και …

• @kostaskex τέλος καλό όλα καλά. Μια χαρά τα κατάφερες. Άριστα 10'. Να το χαίρεσαι το εργαλείο σου. Καλοδούλευτο. Θα δεις πως άξιζε ο κόπος. Καλημέρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ηθικό δίδαγμα : μόλις πάρεις στα χέρια σου ένα Xiaomi πήγαινε πρώτα Οφθαλμίατρο για εξέταση αχρωματοψίας, περνα από σουπερ μάρκετ για τα ψώνια της εβδομάδας και μετά διάβασε ότι οδηγό βρεις μπροστά σου. Προσοχή μόνο στα περιστέρια. @kostaskex σε λίγο καιρό θα έχεις να τα λες αυτά και να γελάει κοσμος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 0dd40aca54169812d5059f0a034824c6.jpg Με official global dev 6.10.13 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο 5S εφ' όσον δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα. Καλύτερες CPU και GPU με υψηλότερους χρονισμούς και λίγο καλύτερη camera απ' ότι λένε το 5S. Μικρές διαφορές και για κάποιους ίσως και αμελητέες αλλά προσωπικά για το ρήμα "έχω" θα έπαιρνα το 5S εφ' όσον δεν μπαίνει το θέμα χρήμα στην μέση. Με το θέμα 'χρήμα΄Redmi Note 3 Pro, που έχω τώρα και πράγματι νοιώθω πολύ ΟΚ με την επιλογή μου αυτή. Παράθεση από Sokin_v: “Επισης γνωριζει κανεις τι ειναι ακριβως αυτο και γιατι ειναι …

• Παράθεση από divo: “Παράθεση από soulg: “revolut συνδεδεμένη σε paypal θα έλεγα εγώ δεν νομίζω με κάρτες αναλήψεων να κάνεις δουλειά @mikefr ” καλή η revolut αλλά αργή. Περιμένεις καμια βδομαδα για φόρτωμα. Ασε που απο οτι εχω δει δε χρειαζεται πια. Η Πειραιως που εχω συνδέσει στην paypal, μεχρι στιγμής πληρώνει κανονικά δεν τα κόβει οπως παλιά. ” Εννοείς την κάρτα αναλήψεων της Πειραιώς; Παλαιότερα που την είχα δοκιμάσει δεν μου ενέκρινε αγορές από εξωτερικό και την έβγαλα από το paypal. Άλλαξε…

• revolut συνδεδεμένη σε paypal θα έλεγα εγώ δεν νομίζω με κάρτες αναλήψεων να κάνεις δουλειά @mikefr

• Παράθεση από demakhs: “max, plus, big, fat, long, huge, μεγάλο, μέγιστο, τεράστιο, μακρύ....όπως θες πες το.... κατάλαβες τι εννοώ! ” άει από κει... με έβαλες και έψαχνα μες στην άγρια νύχτα να δω ποιο είναι το max... γράψε plus να σε καταλαβαίνουμε! Παράθεση από Sokin_v: “Μαλλον θα παω γι αυτο εδω Xiaomi Mi 5S 3GB 64GB Smartphone - Silver μικρη η διαφορα για να μην παρω το πιο καινουριο (αρα και καλυτερο ?) Βαζω το gold και ανεβαινει η τιμη γιατι ? ” Οι τιμές είναι διαφορετικές ανά χρώμα. Κατά …

• RE:

soulg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εγώ αν μπορούσα, θα παιρνα το mi5s max.” max ή plus; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βγήκε το update για την official global dev 6.10.13! Το "αυτόματες ενέργειες" crashάρει σε εμένα. Εφαρμογή για μηνύματα χρησιμοποιώ 3rd party λόγω 160 χαρακτήρων. Άρα άχρηστο update για μένα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από soulg: “@crisnakas εγώ πήρα από gearbest πριν 3-4 μήνες ” Αυτό τι είναι;; Κάλεσμαα????? ” Φυσικά και όχι Γιώργο! Στο vickmall όταν το είδα εκεί σε καλύτερη τιμή ήμουν έξω και μετά είδα πως από εκεί το πήρε. Παράθεση από CrisBalGreece: “Καλορίζικο! kenzo γκρι χρώμα, από vickmall.com με θήκη, σιλικόνη, tempered glass +gifts =161€. Θα τα πούμε σύντομα... ελπίζω! Στάλθηκε από το Le 1 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σούπερ αγορά (ευτυχώς γιατί θα είχα τύψεις)…

• @crisnakas εγώ πήρα από gearbest πριν 3-4 μήνες XIAOMI Redmi Note 3 Pro [Kenzo] Μια χαρά μου το στείλανε, με κινέζικη official rom (ευτυχώς) γιατί δεν ήξερα τότε τι παίζει με τις rom και εκεί βρήκα και όλα τα αξεσουάρ που ήθελα (προστασία οθόνης, θήκες, bluetooth, power bank κλπ). Δεν είχα κανένα πρόβλημα ως προς την αποστολή, ήρθαν σε 2 πακέτα (NL & CZ post) σε αρκετά καλή συσκευασία. Δες το και από εκεί μιας και το έχει σε καλή τιμή τώρα.

• info: Δεν πέρασες china global dev πέρασες σκέτο global dev την official (για να μην μπερδεύεσαι εσύ και να μην μπερδεύεις και όσους ζητάς βοήθεια). Είναι μια πολύ καλή επιλογή rom, αυτή που έβαλες, φτιαγμένη από την μαμά εταιρεία, η οποία έχει κατα +90% ελληνικό μενού, φυσικά με google store, βασισμένη σε Android 6 ΜΜ. Θα έχεις εβδομαδιαία ΟΤΑ updates κάθε Παρασκευή (με καποιες εξαιρέσεις λόγο κινεζογιορτών ή φορτου) και θα απολαμβάνεις miui καλούδια νωρίτερα από την stable. Καλύτερη επιλογή θα…

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

soulg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Είμαι στην τελευταία official global dev και πριν λίγο έβαλα την Oppo camera με όλα τα plug-ins χωρίς πρόβλημα και δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MiFlash και fastboot rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από demakhs: “Εγώ με το gearbest είμαι υπερ-ευχαριστημένος....μέχρι και άμεσο refund, χωρίς πολλά πολλά, μου κάναν για ένα rn3 pro που δεν είχαν σε στοκ και μου στειλαν κανονικά τα υπόλοιπα της παραγγελίας, καθώς και refund την διαφορά, όταν εγώ παρήγγειλα "σήμερα" κάτι και "αύριο" το χαν σε flash sale... ” Επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά που ψώνισα από τους "καταραμένους", αλλά η πολλοστή, εγώ δυστυχώς δεν ήμουν τόσο "τυχερός" να απολαύσω όλα όσα περιγράφεις παραπάνω…

• Τελικά έχουμε καταλήξει σε κάποιο/α μαγαζί/α από Κίνα που να τιμάνε τα €υρόπουλά μας; Έστω ένας πίνακας αξιολόγησης καταστημάτων να ξέρουμε που βαδίζουμε;