Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 499.
-
Επίσης σε kenzo όλα τέλεια (μετά από 3 επανεκκινήσεις). Πιστός σε παλαιότερη οδηγία του @gkalen μετά το πρώτο boot της συσκευής έγινε επανεκκίνηση όπου παρουσιάστηκε μια μικρή καθυστέρηση (30'' με 1') ως την τελική ενεργοποίηση της συσκευής μετά την εισαγωγή κωδικών sim και unlock. Η ίδια καθυστέρηση υπήρξε στο πρώτο boot μετά το flash και χρειάστηκε τρίτο για να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε. Και τέταρτη επανεκκίνηση επίσης όλα όπως πρέπει. Παρουσιάζεται μια μικρή καθυστέρηση στο fingerprint unlo…
-
Παράθεση από alvin1983: “Ακριβώς αυτό που γράφει ο Γιώργος από πάνω. Έχω φτιάξει 6 αρχεία και δυστυχώς δεν αλλάζουν την ώρα. Μπορεί να ευθύνεται και το android 8 σε αυτό δε ξέρω.Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές και μόλις το φτιάξω και είναι οκ θα το ανεβάσω. ” Δοκίμασε με άλλα themes. π.χ. σε rn3p kenzo στο stock theme δεν αλλάζει η γραμματοσειρά της ώρας ενώ της μπαταρίας αλλάζει. Στο UFOS Theme δεν αλλάζει τίποτα.
-
Παράθεση από geoanto555: “Γιατί αυτό?? ” Πιθανόν να ευθύνεται αυτό για το ότι αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς στην ένδειξη της μπαταρίας και όχι του ρολογιού. Αν και νεότερες παρατηρήσεις (του τελευταίου πεντάλεπτου ) φέρουν σαν βασικό ύποπτο το theme που χρησιμοποιείται. Σε theme που δοκίμασα μόλις τώρα δεν αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς σε κανένα από τα δύο παρ' όλο που έτρεξα το zip (το δικό μου) και μετά την εφαρμογή του theme.
-
Χαίρομαι που κάτι που ξεκίνησα εγώ βρέθηκε κάποιος να το συνεχίσει. Συγχαρητήρια @alvin1983 για την δουλειά! Στις παρατηρήσεις μου μετά από σχεδόν 1 χρόνο χρήσης του mod (του αρχικού δικού μου) είναι ότι - πρέπει να ανανεώνονται τα binary των συσκευών σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αν και το ποσοστό της μπαταρίας μεγαλώνει ακόμη μετά από 1 χρόνο χρήσης με το ίδιο binary δεν συμβαίνει το ίδιο και με την γραμματοσειρά της ώρας. - Σε κάποιες περιπτώσεις βολεύει η γραμματοσειρά της ώρας να είναι μικρό…
-
@ovelix11 και να έρθει αγνόησέ το αν είσαι με global source μην τρέχεις για υπογλώσσια νυχτιάτικά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θέλω να πιστεύω πως είχες κάνει Factory Reset όταν πέρασες για πρώτη φορά την ROM με Global Source. ” Ξέρω κι ένα άλλο με τον Τοτό να στο πώ; Φυσικά και δεν έκανα! Έβαλα την .19 από πάνω και κανένα crash τα τελευταία 7-8 λεπτά! Μάλλον το σώσαμε! Για fr δεν είμαστε αυτή την εποχή, πιο εύκολο μου ακούγεται να πάρω το Mi MIX 2 Θα δω πως θα πάει και θα επανέλθω αν χρειαστεί! Ευχαριστώ για την βοήθεια chief
-
Την ARΩMA έβαλα! ------ EDIT @MIUI_ART δεν μου μιλάς και με αγχώνεις! Μπήκε η .19 και κάνει το πρώτο μπουτ.... κι εγώ προσευχούλες.... άνοιξε... περιμένώ για crash system
-
Και εγένετο κέντα! Έβαλα την .26 από .19! Η διεργασία system δεν ανταποκρίνεται (εμ τι θα έβγαζε)! Αν περάσω από πάνω την .19 πάλι θα έχω θέμα;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Agelosalex: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά Παρατήρησα ότι στο RN3 KENZO μετα την εφαρμογή της GLOBAL το fingerprint εχει καθυστερημενη απόκριση. ” Καμία καθυστέριση στο δικό μου kenzo με την τελευταία arΩma.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutu.be/AwSra5p8MDw
-
@giannisatsi ευχαριστώ για το heads up!!! @dnomikos thanks για τις οδηγίες!!!
-
Πολλά crash της εφαρμογής yellow pages σε ενοχλητικό βαθμό σε αυτή την rom. Λύση;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs έτρεξες να προλάβεις και έχασες! Σήμερα νέο e-mail και ακόμα ποιο χαμηλά οι τιμές!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52153/
-
-