Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 499.

• Παράθεση από Thracia: “@manousakas Κατέβασε τον es explorer δώστου δικαιώματα ρουτ και στις ρυθμίσεις του τικαρισε το εμφάνιση κρυφών αρχείων. ” Δεν θα μπορεί ο @manousakas να δώσει δικαιώματα root γιατί η συσκευή του δεν είναι rooted by default από την rom που είχε σε αυτή που πήγε. Την εμφάνιση κρυφών αρχείων μπορεί να την κάνει (κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμες πάνω αριστερά και on 4η επιλογή πριν το τέλος) οπότε και θα δει τον φάκελο sd card/DCIM/.thumbnails

• RE:

soulg - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Aliosa13: “..αλλα από αυριο τωρα γιατι η γυναικα θα με διωξει...” Welcome to the club Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

soulg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “ πίστεψέ με ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο αυτό που έκανες...υπομονή 2-3 μέρες και θα βάλεις όποια ρομ θέλεις ;)” Έπεσε από την Ακρόπολη, στάθηκε όρθιος, με το πορτοφόλι στο χέρι και χωρίς γρατζουνιά. Εγώ αν το είχα κάνει αυτό θα μου είχε μπρικάρει ο φούρνος μικροκυμάτων, το μίξερ της γυναίκας και η επόμενη συσκευή που θα αγοράσω. Αν έχεις τύχη....!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• redmi note 3 pro 32g

Μήνυμα

Η global official developer rom εχει marshmallow, σε λίγο και η stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Kostasandriotis: “παιδια δεν πρόκειται να βγάλω άκρη εκτός και το κάνει κάποιος άλλος για μένα ... ” Εγώ θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις μερικά βηματάκια πιστά και αν μετά από 2 ωρίτσες δεις πως δεν τα κατάφερες βάλτο στο 'παζάρι' του φόρουμ, όπως είπε και ο @takisfrag, και θα φύγει αμέσως. Προσπάθησέ το πριν παρεις την απόφαση να το δώσεις, το αξίζει η συσκευή για τα λεφτά της.

• RE:

Μήνυμα

@Kostasandriotis να π. χ. τι βρήκα λίγα ποστ ποιο πίσω που ταράζει και στην δική σου περίπτωση. Παράθεση από demakhs: “Φίλε Σωτήρη, ξεκίνα με το link που σου δωσε ο @NasDriver και πέρνα μια official china stable και μετά μέσα από την αναβάθμιση που υπάρχει στα εργαλεία στην επιφάνεια εργασίας του κινητού, πατάς και κάνεις αναβάθμιση στην official china developer-->(έχεις ήδη κάνει λογαριασμό mi account και αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader)-->ξεκλείδωμα bootloader-->πέρασμα twrp 1) αν θες να πας …

• @Kostasandriotis 1. Μάλλον με αυτή τη rom που έχεις θα ήταν περίεργο να σου κάνει χατήρια. 2. Δοκίμασε μια 3rd party εφαρμογή όπως το sure. 3. Νομιζεις ότι έχεις rom με την 7.3.2.0.0. Στην πραγματικότητα έχεις κίνδυνο για την συσκευή σου. α. Κάνεις επίσημη αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader. β. Περνάς με miflash tool την official china developer που θα βρεις από το site της Xiaomi-miui. γ. Μόλις έρθει η άδεια για ξεκλείδωμα bootloader (και τώρα μάλλον ξεκλείδωτος είναι αλλά unofficial) επιλέγεις τ…

• Παράθεση από SeRGiOPaOk4: “σκεψου με αυτο το σημα βλεπει OTE TV Go.. οποτε ασχετα απο την ενταση του σηματος η ταχυτητα ειναι κομπλε.. αλλο ειναι το θεμα.. Ειναι το μονο μειονεκτημα που εχω βρει στο κινητο το οποιο ειναι αρκετα εκνευριστικο.. ” Τέλος πάντων, εγώ θα το δοκίμαζα σε ποιο ισχυρό σήμα και με σίγουρη παροχή internet καθώς επίσης και με data. Όποιο και να είναι το πρόβλημα είναι τοπικό της συσκευής και όχι του μοντέλου. Στο δικό μου RN3P το WiFi του σκοτώνει και ποτέ δεν μου παρουσίασε…

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ωραίος, απλά μια συμβουλή Φυσικά θέλει σταθερό χέρι ” Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα....

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Μήνυμα

Εμένα πάντως στις λήψεις ημέρας με ικανοποιεί η απόδοσή της κάμερας για 169€ που έδωσα στο RN3P. b4e5a0cc0c1533675f32f486744fc69c.jpg6f756f4168d24da60ac7209578c51f09.jpg 37a4098fd9535ae02ca65193c19e45f8.jpge637fc7114717b96e3d104a1ec6c8811.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στη συγκεκριμένη φωτό δεν βλέπω να έχεις σήμα στο WiFi. Έχεις κλειδώσει σε κάποιο δίκτυο αλλά το σήμα του είναι ανύπαρκτο. Επίσης τα data είναι εκτός. Δοκίμασε να συνδεθεις σε ποιο ισχυρό WiFi και κάνε δοκιμή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και σε μενα δεν το παίρνει με ενεργοποιημένες τις "Άγνωστες πηγές" (δεν είναι ρουτ η συσκευή) με global dev official rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Μπας και έχει υπ όψη του κάποιος πως γίνεται (αν γίνεται) να μεγάλωσει η γραμματοσειρά στην γραμμή κατάστασης (ρολόι, ποσοστό μπαταρίας κλπ.) Μεγαλώνοντας την γραμματοσειρά από τις ρυθμίσεις > εμφάνιση μεγαλώνουν όλα εκτός από τη γραμματοσειρά στην γραμμή κατάστασης. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi note 3 pro MIUI 6.0 Marshmallow

Μήνυμα

@Nuntius H global official developer πατάει πια σε Android 6 μέσω MIUI 8 εδώ και 2 Παρασκευές. Για να το δεις στην global official stable θα περάσει κάνα 6μηνο πιστεύω. Ακόμα είναι σε νηπιακό στάδιο για να μπει στην stable. Από τις ελληνικές rom, αν και δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά κάποια, απ ότι βλέπω όχι μόνο αξίζει να δοκιμάσεις μια εκ των GTV ή αυτή του galen, ίσως ποια να είναι και must. Μόνο ότι η μαμά εταιρεία παίρνει στοιχεία απ αυτές για να εμπλουτίσει τις δικές της αυτό λέει πολλά. Αυτά…

• da027ab6f177c7268aca058ce571e43f.jpg Και αυτή επίσης... Δεν ξέρω αν δείχνουν τόσο καλά όσο τις βλέπω εγώ στο κινητό, πιθανόν να χάνουν σε απόδοση λόγω συμπίεσης. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 60ee3a7e01d484c3cde866a2d3f35c9d.jpg Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε με το κινητό μας RN3P SD650, το Σάββατο στο AFW. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Artemius στο λέω κι από εδώ, είσαι Θεούλης!!!

• @Artemius είσαι θεούλης βρε! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! Δυστυχώς θα το αφήσω προς το παρόν λόγο χρόνου!!! Έγινε bookmarked το ποστ σου, θα πρότεινα να το κάνεις copy & paste ως οδηγό κανονικό γιατί εδώ θα χαθεί!

• @Artemius πως επιτεύχθη η πατέντα 2 sim + sd; Link, οδηγίες, φωτο, βίντεο της πατεντας πλλλιιιζ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @geoanto555 έλα τώρα, μεταξύ μας, δουλεύεις στν nasa ε; ε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk