Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 499.

• Παράθεση από kapsou13: “Θα ξεκινήσω τώρα... Ευχαριστώ και πάλι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΠΡΩΤΑ BOOTLOADER τσέκαρε. Έτσι να ξεκινήσεις!!! Παράθεση από soulg: “... και πρώτα απ' όλα, πριν απ' όα @kapsou13 να τσεκάρεις αν έχει κλειδωμένο bootloader. Οι σχετικές οδηγίες για το τσεκάρισμα του bootloader ==> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ”

• ... και πρώτα απ' όλα, πριν απ' όα @kapsou13 να τσεκάρεις αν έχει κλειδωμένο bootloader. Μπορεί να μπεις σε μπελάδες χωρίς λόγο αν στον έχουν ξεκλειδώσει ανορθόδοξα, χωρίς την διαδικασία που σου υποδεικνύει ο @NasDriver από πάνω δηλαδή που είναι η μόνη και η ενδεδειγμένη. Οι σχετικές οδηγίες για το τσεκάρισμα του bootloader ==> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος

• @lallasgr thanks. @geoanto555 χτες άνοιξαν τα σχολεία σήμερα με έβαλες τιμωρία... Αύριο βλέπω να μπαίνω με συνοδεία κηδεμώνα στο φόρουμ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @lallasgr από που καταλαβαίνεις ότι είναι unofficial αυτή; Πως τις ξεχωρίζετε; - 19176-Screenshot-2016-09-13-14-56-30-722-com-android-settings-png

• Παράθεση από demakhs: “RedmiNote3Pro_Kenzo-6.0.1-MiUi8-6.9.9.zip | by gkalen for Redmi Note 3 Κ το clean.zip που γλάστρες μετά την εγκατάσταση της rom. Kenzo-Clean_MM-6.0.1.zip | by gkalen for Redmi Note 3 ” που ζαρντινιέρες;;;

• RE:

soulg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από epica1977: “καλησπερα εχω την miui 8 6.8.18 global κ μου exei ερθει ota h miui 6.9.9 weekly εχω root k ξεκλειδωτο booloader εαν κανω την αναβαθμηση θα κλειδωσει παλι ο bootloader k θα χασω το root?” Από 6.8.18 σε 6.9.9 official global developer εμένα κλείδωσε ο bootloader. Σε 30" τον είχα ξεκλειδωσει πάλι. Για root δεν ξέρω, είμαι unrooted. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από shinig: “Ξερω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα απο μπαταρια τι λεει η 6.9.9?Το Doze δουλευει στην ρομ?” Από την Παρασκευή που χρησιμοποιώ την official global developer 6.9.9 δεν έχω διαπιστώσει σοβαρές διαφορές στην κατανάλωση και το power saving modes το έχω μόνιμα στο off. Κατ' εμέ καλά πάει και το MM σε σχέση με το Lolipop. Αν το ψειρίσω αντε να πω ότι η 6.9.9 έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση, όχι τίποτα σπουδαίο όμως. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lallasgr: “καρά unofficial!! Όρμα στον παρακάτω οδηγό: Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) ” Να μην τσεκάρει πρώτα για ξεκλείδωτο bootloader;

• @osalonikios αυτό ξαναπέστο. Δώσε προβλήματα με rom στον κόσμο και πάρ' τους την ψυχή Και θέτω ένα τόσο πρακτικό όσο και σοβαρό πρόβλημα (χωρίς rom μέσα). Μπας κι έχει βρει κανένας καμιά βάση για μηχανή να κρατάει, χωρίς να τρέμεις, το κινητό μας;;; Μου έσπασε μια του praktiker που το κράταγε καλά, αλλά δεν την ξαναεμπιστεύομαι γιατί έσπασε την ώρα που "μάγκωνα" το κινητό. Αυτά είναι προβλήματα οεο!

• Νομίζω καλό είναι για τις ελληνικές rom να φαίνεται ότι ότι προφέρει η μητρική εταιρία το προσφέρουν και οι δικές μας. Εγώ θα ήθελα στον πίνακα να φαίνεται και από πότε υποστηρίζεται κάθε future σε κάθε rom, έστω και χοντρικά. Εκεί θα φαινόταν και πόσο μπροστά είναι κάποια ελληνική rom που ανάγκασε την μαμά εταιρία να το υιοθετήσει.

• @caeser Διευκρίνηση: απλώς τα ανέφερα για την ακρίβεια του πίνακά σου και τίποτα περισσότερο. Προσωπικά προτιμώ τις ελληνικές rom και αν δεν έχω βάλει κάποια είναι γιατί α) έχω ελαχιστότατο ελεύθερο χρόνο, β) τον ελεύθερο χρόνο που έχω βαριέμαι να κάτσω να περάσω rom, γ) όσο δουλεύει και μου κάνει τα χατήρια η GOD που έχω θα συνεχίσω να βαριέμαι. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου. Χρειαζόταν κάτι τέτοιο.

• @caeser Όταν έβαλα global developer από China stable (χωρίς ξεκλείδωμα bootloader) είχα και εγκατεστημένο, χωρίς δικές μου ενέργειες το SwiftKey. Επίσης δεν βλέπω κινέζικες εφαρμογές. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα τσέκαρα πρώτα μέσα από της ρυθμίσεις μπας και υπήρχε τσεκαρισμένο κάτι που θα δημιουργούσε αυτό το πρόβλημα. Μετά προσεκτικά (με αέρα μάλλον) θα καθάριζα τις οπές του μικροφώνου και του noise cancellation. Εφ' όσον δεν είναι θέμα hardware, δεν σου έπεσε κάτω κλπ., εγώ μετά απ' όσα είπαν οι ειδικοί ποιο πίσω, θα δοκίμαζα να βάλω την Global Official Developer να δω πως συμπεριφέρεται η συσκευή και αν διορθώθηκε το πρόβλημα και θα επανερχόμουν σε Global Official Stable για να ξανατσεκάρω. Εν το …

• Δεν νομίζω να έχει recovery η Global official stable. Πάντως η Global Official Developer δεν έχει. @balakof Volume Up + Power ταυτόχρονα πατημένα και τα κρατάς μέχρι να βγεί το MI logo οπότε και το αφήνεις, αν σου βγάλει στην οθόνη εικονίτσα της συσκευής με καλώδιο από κάτω λυπάμαι αλλά δεν έχεις recovery.

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: TinyDeal - Την Διεύθυνσή της (URL): tinydeal.com/ - Tι ακριβώς αγοράσατε: (CUBE) Talk9X U65GT κλπ - Την ημερομηνία αγοράς: 7/4/2014 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Περίπου 20 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολύ κακή διαχείριση της αποθήκης τους σε Presell προϊόντα. Ενώ άνοιγαν οι παραγκελείες/αποστολές καθυσ…

• Παράθεση από Xristos55: “Νεοφώτιστη σε xiaomi !!! ” @Xristos55 πρόσεχε τι γράφεις εδώ μέσα. δεν θέλει και πολύ να σου μείνει καμιά ρετσινιά @geoanto555 τι 'ναι αυτά που λες; ούτε να το σκέφτεσαι! να πω πως είμαστε συνάδελφοι και να τρώω ξύλο απ' το πρωί ως το βράδυ;! Νοοοοο!

• Παράθεση από geoanto555: “Μην λες τέτοια.. Εγω σε όλους λέω ότι δουλεύω στην NASA.. ” Καλά τους λες... δεν είναι πυρηνική φυσική είναι διαστημική τεχνολογία... γιατί εγώ τι λες πως λέω... απέναντι γραφείο από το δικό όποιος με ρωτάει

• Παράθεση από Xristos55: “Αρχιζω να αναρωτιεμαι αν θα το κανω να ... δουλεψει !!! ” Θα το κάνεις όχι 100 αλλά 101%, τουλάχιστον, να δουλέψει !!! Άσε να σου έρθει με το καλό πρώτα και μετά step by step θα δεις πως δεν είναι πυρηνική φυσική. Τόσο απλό που κάθε μέρα αν έχεις χρόνο θα το "χαλάς" επίτηδες για να το ξαναφτιάξεις. Προσοχή από που θα κάνεις την παραγγελία μόνο γιατί υπάρχουν κινεζομάγαζα που κάνουν βλακείες με τις rom και τα unoficial bootloader unlock.

• Αναζήτηση Θήκης RN3P

Μήνυμα

@iakoboss7 όντως πάρα πολύ καλή θήκη, την είχα για χρόνια σε htc και είχε βγάλει τα λεφτά της με το παραπάνω. Δεν ξεχείλωσε ποτέ, απλά κόπηκε λίγο γιατί έπαιζα εγώ μαζί της.