Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 499.
-
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 5.5 inch 4G με 200 δολλάρια... Να το πάρω;;; Χρειάζονται ρυθμίσεις;;;
ΜήνυμαΠαράθεση από gpapado: “Στο vickmall είναι out of stock για ευρώπη Από ποιο μαγαζί μου προτείνετε να το αγοράσω;;; δεν εννοώ σε σχέση με την τιμή, αλλά από άποψη αξιοπιστίας ” Εγώ το πήρα από εδώ. Μου ήρθε σε 15 ημέρες (τυχερούλης ήμουνα) με την Official ChiNa MIUI 7 κάτι. Έβαλα την global official developer και από τότε δεν έχω πρόβλημα. Θα την άλλαζα με την stable ελληνική απλά δεν έχω χρόνο.
-
Αναζήτηση Θήκης RN3P
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “H θήκη της nillkin είναι όπως κ η ipaky, καλύπτει πλήρως το κινητό, αλλά νομίζω θα είναι καλύτερης ποιότητας λόγω... Nillkin... ” Φίλε έπαθα πλάκα. Τέτοιες θήκες (παρόμοιες εννοώ) τις βρίσκεις σε πλαίσια, πάμπλικ κλπ 30-40€ τουλάχιστον. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό love in the first sight Άσε που είχε και μια screen protectector μέσα την οποία δεν ανέφερε στην σελίδα του προϊόντος ως περιεχόμενο Παράθεση από demakhs: “Tempered της xiaomi δεν έχω δοκιμάσει, γιατί μετά το πρώτ…
-
Αναζήτηση Θήκης RN3P
ΜήνυμαΑπό προστασία οθόνης πήρα αυτή Original Xiaomi 0.33mm Ultra-thin Tempered Glass Screen Protector for Redmi Note 3 Anti-scratch-5.43 and Online Shopping | GearBest.com Mobile ενώ από θήκες πήρα αυτή NILLKIN Dull Polish Back Case for XIAOMI Redmi Note 3-7.55 and Online Shopping | GearBest.com Mobile και την μαμά booklet τύπου Original Xiaomi Redmi Note 3 / Note 3 Pro Flip Protective Case SmartWake Function-8.99 and Online Shopping | GearBest.com Mobile Η μεμβράνη απλά τέλεια αν και ακριβούτσικη. Τ…
-
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 5.5 inch 4G με 200 δολλάρια... Να το πάρω;;; Χρειάζονται ρυθμίσεις;;;
ΜήνυμαΠαράθεση από gpapado: “Οπότε αν κατάλαβα καλά πρέπει να του περάσω την official Global ROM (την Ελληνική αν θέλω και Ελληνικά). Σωστά;;; ” Εγώ θα έλεγα πριν κάνεις το οτιδήποτε να μελετήσεις (όχι να διαβάσεις απλώς) την βίβλο δλδ αυτό το εδάφιο για αρχή=> Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. Μετά και αφού έρθει το κινητό και αφού ποστάρεις screenshot από την ενότητα "ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο" της συσκευής τότε θα πέσουν οι προτάσεις από τους ειδικούς του φόρουμ και θα πρέπει να επ…
-
Παράθεση από kostas43: “Φίλε @soulg με το Mi account δεν μπορείς να κάνεις restore τις επαφές σου, photo και τα ρέστα? ” Μπορώ, έχω κάνει backup δείχνει να έχει φουλάρει ο διαθέσιμος χώρος 5GB του cloud και πρέπει να κάτσω να βρω τι θα σβήσω και τι θα κρατήσω κάποια στιγμή για να αδειάσει κάπως... (5GB;! Τι πρόλαβα και έβαλα ούτε που ξέρω). Παράθεση από geoanto555: “Τέτοια εύχεσαι και θα σε κανονίσω σύντομα... ” Τρέμουν οι γλουτοί μου... Αααα ρε μόνο με τον @demakhs μπορεί να ανοίξει κάποιος σοβ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Marshmallon δεν ήθελες;;;;;;;;;;;;;;;;;; χαχαχα Βάλε το Κινέζικο....pc suite ” βρε άει από εκεί... όταν βγει η ελληνική ρομ με ΜΜ με το που θα την εγκαταστήσεις (γιατί θα την εγκαταστήσεις) εύχομαι να σου πετάξει μήνυμα "Βρε καλώς τον Κυρ Γιώργη!!! ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συνεργαστώ μαζί σου!!!". Για τον μόνο λόγο που το θέλω είναι για να κάνω μπαμ μπαμ κάνα backup σε μηνύματα (export δηλαδή), φωτό και extract apps, λόγο ελλείψεως χρόνου. Δεν προλαβαίνω ούτε να δω ούτε να βρω ούτε …
-
Και τώρα που ο @demakhs Άναν έφερε επί φόρουμ ειρήνη να επανέλθω κι εγώ με την ερώτηση μπας και ρίξει ιδέα κάνας χρηστιανός Παράθεση από soulg: “Με το MI PCsuite που δεν βλέπει τη συσκευή ότι είναι συνδεδεμένη ξέρει κανείς κάτι; ” ...στην καινούργια official global dev 6.9.9 με android 6 (πριν το update την έβρισκε κανονικότατα) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18918/
-
Μήνυμα@gpapado είναι τόσο εύκολο να το "ρυθμίσεις" / αλλάξεις ρομ που υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σου γίνει συνήθεια. Τους οδηγούς που θα βρεις εδώ αν ακολουθείς πίστα κανείς παπάδες σε 15-20 λεπτά. Το μόνο που αργεί είναι η αίτηση και η έγκριση από την μαμά Xiaomi. Το τι θα γίνει αν το αφήσεις ως έχει θα στο πουν εδώ οι πάντα προθυμοι ειδικοί αφού το παραλάβεις και ανεβασεις screenshot από το "ρυθμίσεις / σχετικά με το τηλέφωνο". Τότε θα σου λυθούν και οι περισσότερες απορίες. Στάλθηκε από το Redmi N…
-
Παράθεση από geoanto555: “Ήταν δεδομένο αυτό μετα από αλλαγή από 5 σε 6. ” To ξέρω Γιώργη μου απλά υπενθύμιση έκανα και ενημέρωση για όποιον δεν το ήξερε. Εγώ ήδη το έσιαξα : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18903/ Με το MI PCsuite που δεν βλέπει τη συσκευή ότι είναι συνδεδεμένη ξέρει κανείς κάτι;
-
Κι εγώ με την νέα official global dev 6.9.9 εδώ και κάνα 10λεπτο 1. Το update ήταν διάρκειας 10-15 λεπτών μετά το download, με δύο restart. Πριν το πρώτο restart δείχνει σε κάποια στιγμή ότι θα μπουτάρει στο λειτουργικό με το logo της ΜΙ και από κάτω του Android με τις τελίτσες που αναβοσβήνουν. Υπομονή, έχετε άλλα 5-6 λεπτά μέχρι να μπει σε κανονική λειτουργία. 2. Ελληνικά στο μενού σε ποσοστό 90% και καλοπισμός με icons αριστερά των επιλογών. 3. Το MI PCSuite δεν βλέπει το κινητό. Ενώ βλέπει ό…
-
ΜήνυμαΝα το πάρεις. Κι εγώ από εκεί το πήρα στα 169€ πριν 2 μήνες περίπου. Θελει ρυθμίσεις γιατί 99% θα σου έρθει με κινεζική official rom (έτσι ήρθε σε μένα). Βλέπεις σχετικό οδηγό και σε 15' έχεις κινητουρα που φυσάει με official global ή developer rom. Αν δε είσαι και μερακλής του περνάς την Ελληνική και.... ποιος σε πιάνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από venioni: “Ξερει κανείς τώρα που έκανα το τηλ μου root και πέρασα το twrp με την ελληνική miui εάν μπορώ να περάσω αργότερα την official miui 8 stable μέσω του mipcsuite; ” Δεν ξέρω εάν μπορείς αυτό που ξέρω είναι ότι μέσω MIPCSuite μπορείς να βάλεις την κινέζικη official miui 8 stable v8.0.1.0.LHOCNDG και όχι την global (ή την beta 6.8.11 επίσης κινεζιά αν δε κάνω λάθος). Δεν νομίζω να το θες αυτό. Δυστυχώς το MI PCSuite δεν δίνει επιλογές για global roms (ακόμα τουλάχιστον). EDIT: …
-
Παράθεση από maria19: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από maria19: “Ποια να παρω ωστε να μην χρειαστει να εγκαταστησω κατι εγω γιατι δεν το χω καθολου.... ” Οι global ρομς είναι πολύ καλές... ή μία έχει και Ελληνικά(60%) -->developerΣε γενικές γραμμές είναι πλήρως λειτουργικές και παίρνουν αναβαθμίσεις... ” Διαβασα οτι η dev εχει θεματα γι αυτο ρωταω... Δεν ισχυει? ” εγώ την dev έχω @maria19, τρέχει μια χαρά το κινητό χωρίς προβλήματα και έχει και υpdate εβδομαδιαία κάθε Παρασκευή, απλά τώρα…
-
Παράθεση από fanatic: “Παράθεση από gripas4: “Αυτό θα σημαίνει όμως ότι η εφαρμογή θα είναι ανοιχτή. Εγώ λέω να έχω ειδοποιήσεις όταν είναι κλειστή, όπως συμβαίνει και με τις άλλες εφαρμογές. Δεν είναι βέβαια τόσο σπουδαίο πρόβλημα, αλλά για να δω αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος ” Το αντιμετωπίζω κι εγώ με το Pushbullet. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Εμένα δεν μου κάνει ακριβώς αυτό, απλά το widget της εφαρμογής (wifi manager) δεν κάνει realtime update και μου δείχνει παλαιότ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “παραθετω καποια screenshot που ζητησαν μερικοι απο την dev global official (Hidden Content)” Σου ήρθε update; Εμένα γιατί έχει κολλήσει στην 6.8.18 οεο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Alex-dent: “Ωραια πχ αμα κανω την αγορα απο το gearbest πως τους ενημερωνω οτι θελω την global dev? γιατι φανταζομαι ετσι απο μονο του θα εχει την αγγλοκιζενικη... Τελος, αυτην την καινουργια international του geekbuying την προτεινεται? σε τι διαφερει απο τις αλλες? ” Σίγουρα θα έχει την αγγλοκινέζικη official από gearbest. Έτσι μου ήρθε εμένα από το συγκεκριμένο κατάστημα (προσοχή και στη διαθεσιμότητά τους επίσης. Μπορεί να έχεις επιπλέον καθυστερήσεις). Δεν θα ρίσκαρα να τους πω…
-
Έχω ανοιχτά στην συσκευή data και wifi. Κάνω "restart" (shut down / power up από συνήθεια). Τα data μένουν ανοιχτά μετά την εκκίνηση της συσκευής όπως ήταν ενώ το wifi κλειστό. Υπάρχει τρόπος να μένει και το wifi ανοιχτό μετά από επανεκκίνηση οεο; (έχω βγάλει τα μάτια μου να βρω κάτι) Official Global Developer Ver.: 6.8.18 (MIUI8)